Posts

Δεν υπάρχει πλέον πιέζει!

Αυτά τα πέντε μεθόδους, μπορείτε να πάρετε τη ζωή σας μαζί - εγγυημένα!

cosendolas / photocase.de

©
Comstock

Τελικά, η ημέρα κατά την οποία το ένα δεν λέει τι. δεν "Σκουπίστε τη μύτη σας" ή "Κάνετε την εργασία σας" και σίγουρα όχι "Πηγαίνετε στο Sports"ή "Δώστε επιτέλους το καταραμένο φόρο εισοδήματος", Θα έρθει μια μέρα που όλοι έχουν να πουν οι ίδιοι. Στις περισσότερες από αυτές τις μέρες δεκαετίες πίσω, η οποία, δυστυχώς, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει από τώρα βρει τον τρόπο να πάρει τα πράγματα διευθετηθεί. Ένα Stümpert μέσα από τη ζωή, συνήθως πάνε καλά, συχνά δεν είναι. Η γκρίνια αίσθηση να μην χρειάζεται να αγγίξει και τι να χάσει απαραίτητη, ενώ αυξάνεται, παραμένει. Και η εξάντληση δοθεί όλα τα ungetanen πράγματα. "Κουρασμένος δεν μας κάνει τη δουλειά που μπορούμε να το κάνουμε αυτό, κάνουμε"Όπως Marie von Ebner-Eschenbach είπε κάποτε, κατά πάσα πιθανότητα στο πρόσωπο ενός γεμάτα υπόγειο και δύο καλάθια σιδερώματος.

Εγώ ο ίδιος είμαι ένας από τους μεγαλύτερους Aufschiebern, το ξέρω, αλλά αυτό μάλλον λέει ο κάθε συγγραφέας για τον εαυτό του. Προφανώς, χρειάζομαι την αδρεναλίνη της μακράς επικάλυψη καταληκτική ημερομηνία, το σκάει μαστίγιο στην πλάτη - το οποίο είναι αυτό που οι ψυχολόγοι "εξωγενή κίνητρα" κλήση. Από καθαρή αυτοάμυνα, αλλά έπρεπε να μάθουν πώς να οργανώσουν τον εαυτό μου. να αντιμετωπίσουν το δικό τους ρολόι του χρόνου δεν είναι διασκέδαση. Αλλά διά βίου διασκέδαση, κανείς δεν υποσχέθηκε ένα, έτσι δεν είναι;

5 τρόποι μου να πάρει τη ζωή μου μαζί:

 1. Οτιδήποτε που διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά, γίνεται αμέσως. Όταν σκέφτομαι "Μπορώ να αύριο το πρωί να μην ξεχνάμε την καθαρίστρια για να θέσει τα χρήματα"Ξέρω: Αύριο θα έχω ξεχάσει, οπότε το κάνω σωστά νωρίς. Δέκα δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί.
   
 2. Σε κάθε περίπτωση, είναι πιο σημαντικό να γείρετε το χάος από το κεφάλι σας. Έχω κολλήσει σε μεγάλο βαθμό με το σύστημα του David Allen ("Πώς μπορώ να πάρω πάγια πράγματα"): Όλα όσα πρέπει να γίνει, γράψτε μια λίστα to-do. Τα πάντα. Έχει από τον εγκέφαλο στο χαρτί. Ή ακόμα καλύτερα, σε ένα πρόγραμμα οργάνωσης και "πράγματα" ή "Θυμηθείτε το γάλα"Αυτό τρέχει στον υπολογιστή και για το iPhone. Εκεί, τα απόβλητα ταξινομούνται σε παρόμοια to-do, όπως τα ψώνια, η οποία μπορεί στη συνέχεια να πραγματοποιήσει όλες τις συλλέγονται. Δηλαδή, όταν κάποιος είναι ακριβώς στην περιοχή του ένα πολυκατάστημα και ένα χτύπημα νέες μπαταρίες, ένα λίτρο γάλα και το OPI βερνίκι νυχιών "βότκα & χαβιάρι" μπορεί να πάρει.
   
 3. Κάντε μόνο ό, τι είναι εφικτό. Επειδή συχνά οι ίδιοι μπλοκάρει με το τεράστιο μέγεθος του έργου. "για να καθαρίσει το διαμέρισμα" - κάτι που κανένας άνθρωπος. "για να καθαρίσει το πάνω αριστερό συρτάρι της κουζίνας" - για να το κάνει. Και γίνεται σε δέκα λεπτά. Bingo, αίσθηση του επιτεύγματος. "Πώς τρώτε έναν ελέφαντα;"Ζητεί από μια ινδική παροιμία. Απάντηση: Με την κοπή τους σε μικρές μπουκιές. David Allen λέει, μόνο μικρά, συγκεκριμένα βήματα που κάνετε στην πραγματικότητα.
   
 4. Έναρξη. Το πιο δύσκολο πράγμα σε όλα. Αλλά η εμπειρία δείχνει: Έναρξη πρόκειται να ημιτελής.
   
 5. Ανταμοιβές. Είναι αυτό το κείμενο έτοιμο ίδια, ώστε να πάρω ένα παγωτό. Σύνολο παιδαριώδη. Αλλά λειτουργεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =