Posts

Hay για όλους!

Όχι μόνο Η&Μ έχει συνεργασίες σχεδιαστών, συμπεριλαμβανομένου του σουηδικού γίγαντα επίπλων ΙΚΕΑ συνεχίζει να μας εκπλήσσει με το δροσερό συλλογές. Η τελευταία αποκορύφωμα: Η συνεργασία μεταξύ Ikea και της Δανίας Σχεδιασμός ήρωες της Hay, που έρχεται τον Οκτώβριο του 2017 τα καταστήματα Ikea. Έχουμε μιλήσει με τα δημιουργικά μυαλά πίσω από τα σχέδια, Marcus Engman και Rolf Hay κατά την έναρξη του καταλόγου ΙΚΕΑ 2018 στο Αμβούργο για την νέα τσάντα frakta, κλασικά σχεδιασμό Ikea και ζει σε ένα μικρό χώρο, αλλά και να σας δείξουμε τα πιο όμορφα κομμάτια συλλογή όπως το ροζ πολυθρόνα

Yay, ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ για το 2018 είναι εδώ και είναι - τυμπανοκρουσίες - ροζ! Ακριβώς όπως και οι καρέκλες από τη συνεργασία μεταξύ Ikea x Hay. Η έναρξη του καταλόγου ΙΚΕΑ και τη συνεργασία με τους Δανούς της Hay, το οποίο θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο του 2017 οι Σουηδοί γιορτάζουν στο Αμβούργο σε μια αίθουσα με ειδικά διαμορφωμένο χώρους διαβίωσης - σχεδόν σαν στο κατάστημα επίπλων Ikea επίπεδο. Εδώ συναντάμε οι άνθρωποι πίσω από τη συνεργασία, Marcus Engman από το Ikea και Rolf Hay του, καλά, απλά Hay. Η σύζυγός του Mette έχει την εικονική τσάντα frakta από Ikea ένα νέο σχέδιο σε τρία χρώματα χαθεί. Σαφές ότι θα πρέπει αμέσως να ρωτήσω πώς το όλο θέμα ήρθε περίπου!

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Τι θα θέλατε να σχεδιάσει την τσάντα frakta νέα; 

Hay: Η ιδέα προήλθε από τη γυναίκα μου Mette. Εκτιμά την ποιότητα των ανώνυμων σχεδιασμό αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Η frakta είναι ειδικά γι 'αυτούς. Σχεδόν ο καθένας συνδέει κάτι με αυτήν την τσάντα, αλλά σπάνια αντιμετωπίζεται ως αντικείμενο το σχεδιασμό. Mette είδε την frakta ως μια λαμπρή σχεδιασμού στο οποίο μπορεί κανείς να εξακολουθεί να φέρει γύρω από μια παρτίδα. Ένα βράδυ που οδήγησε μέσα από την Κοπεγχάγη και είδα οι νέοι ρούχα τους στο frakta με τα ποδήλατα τους ιππασία γύρω. Με ρώτησε αν θα μπορούσε να ερμηνεύσει την τσάντα. Είπα: "Ποτέ δεν θα επιτρέψουν! Η τσάντα είναι η καρδιά της Ikea", Αλλά επέμεινε, και γι 'αυτό ζήτησε Μάρκους (Engman, επικεφαλής σχεδιασμού της Ikea, η Δ. Κόκκινο.). Είπε ναι και η τσάντα δεν σταματούν αμέσως μετά την έναρξή μέσα κοινωνικής δικτύωσης της!

Engman: Θα παρουσιάσουμε τρία διαφορετικά στυλ του, αλλά θα υπάρξουν άλλες εκδόσεις του. Εκτός από την Hay έχουμε επίσης μια συνεργασία με τη γαλλική κατάστημα Colette,
ακόμα και οι ετικέτες όπως Balenciaga έχουν ερμηνευθεί εκ νέου την τσάντα. 

61ikeaxhay

Ο Σουηδός Marcus Engman από το ΙΚΕΑ (λ.) Και ο Δανός Rolf Hay (Hay), οι εγκέφαλοι πίσω από την συνεργασία

©
Sarah Jansen

Δεδομένου ότι η σύνδεση μεταξύ της Ikea και Hay έρθει πραγματικά για; 

Hay: Και οι δύο εταιρείες είναι, φυσικά, από τη Σκανδιναβία - αυτό είναι όλο! (Γέλια). Όχι.

Engman: Στο τέλος, είναι δύο εταιρείες για τους εργαζόμενους, και το Ikea και Hay έχουν πολλούς υπαλλήλους, επικαλύπτονται τους ιδιότητες - όπως είναι μαζί μου και Rolf. Εμείς πάντα θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα - αυτό είναι που μας οδηγεί. Ελέγχουμε συνεχώς τις διαδικασίες μας και δεν θέλουν να το κάνουν, επειδή έχουμε κάνει πάντα με αυτόν τον τρόπο.

Τι επίπλων ΙΚΕΑ έχετε στο σπίτι σας; 

Hay: "bekväm"Αυτή η μικρή σκάλα, για την κουζίνα.

Engman: Αυτό ήταν μια μεγάλη επένδυση (γέλια). (Ν Δ Κόκκινο:. Το κόστος bekväm περίπου 15 ευρώ).

Hay: Αστεία κατά μέρος, θα αγοράσει πολλά αξεσουάρ, όπως χαρτοπετσέτες και τα παρόμοια σε Ikea. Ένα τραπεζάκι του καφέ έχουμε.

Έχετε ποτέ "Ikea αμυχές" δοκιμάσει; 

Engman: Ναι, έχουμε σχεδιάσει τον καναπέ Delaktig. Σε αυτό το καναπέ αφήνουμε πείραμα ανθρώπους και υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες βγήκε από αυτό. που παρακολουθείτε "Ikea αμυχές" πολύ στενά, και έχω ήδη συναντηθεί η νεαρή γυναίκα να στέκεται πίσω από τις αμυχές. Κατάγεται από την Κουάλα Λουμπούρ. Μας κολακεύει, φυσικά, πολύ ικανοποιημένοι που οι άνθρωποι ανησυχούν τόσο πολύ με τα προϊόντα μας. Πιστεύουμε ότι ακριβώς για να ξεκινήσει μια επιχείρηση MIY. Σε αντίθεση με DIY (Do it Yourself, κ. Δ Κόκκινο.) Είναι τότε που διατίθενται για την "Κάντε το δικό σου", Μπορείτε να αγοράσετε κάτι που είναι το ήμισυ γίνει και κάνει το δικό του κομμάτι των επίπλων. Σαφείς οι τιμές παίζουν επίσης ρόλο - όπως καταφέρουμε να συνδυάσουμε τη μαζική παραγωγή και τον ατομικισμό; Ακριβώς τέτοια έργα.

Hay: Εμείς αμυχές, επίσης, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Για παράδειγμα, πουλάμε τραπέζι πόδια, αλλά δεν κορυφές τραπέζι. Hacking είναι, κάνει τα πράγματα προσωπικά, ρυθμίστε τα πράγματα στις δικές τους ανάγκες - εμείς τους θέλουμε πάνω στον πελάτη όσο χρησιμότητα δυνατόν. Για να στείλετε ένα επιτραπέζιο από τη Δανία στη Βραζιλία, δεν είναι ένα από αυτά.

Ποια κομμάτια των επίπλων σας προτείνουμε για μικρά διαμερίσματα;

Hay: Αγαπητοί μερικά κομμάτια των επίπλων, αλλά χρησιμοποιείται υψηλότερης ποιότητας, και για πολλούς λόγους.

Engman: Πρέπει να είναι λειτουργικό αλλά και αισθητικά. Εάν μόνο μερικά πράγματα που μπορείτε να έχετε γύρω, τότε θα πρέπει να εναρμονιστούν μεταξύ τους. Αυτό είναι σημαντικό.

Είναι η τάση - όπως στη μόδα - μακριά από τα έπιπλα μιας χρήσης τάση προσανατολισμό;

Engman: Έχουμε 10.000 κομμάτια των επίπλων στο Ikea. 2.000 από αυτούς που δεν αλλάζουν κάθε χρόνο, αλλά για να αντικατοπτρίζουν την μόδα, αλλά για να το βελτιώσουμε. Μερικά πράγματα, όπως η "poeng"Καρέκλα, έχουμε από το 1970-χρόνια στην περιοχή που "Klippan"καναπέ ή "ρόπαλο"Αποφασιστικοί είναι αλήθεια κλασικά και τα πιο αποδοτικά σχέδια στην οικογένειά μας τα έπιπλα. Σε μικρότερα πράγματα, όπως αξεσουάρ για το σπίτι, τα σχέδια αλλάζουν συχνά - όπως χαρτοπετσέτες, αγγεία και ούτω καθεξής.

Hay: Είναι απλώς σημαντικό να έχουμε τα βασικά που θα συνεχίσει να βελτιώνεται, με μικρές αλλαγές που είναι ορατά στον πελάτη. Έτσι, μπορούμε να κρατήσουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων πάντα. Καλά έκανε βασικά που εναρμονίζονται με το άλλο - αυτός είναι ο στόχος μας. Σε αξεσουάρ εστιάζουμε περισσότερο σαν μόδα - έπιπλα δημιουργούν οι αρχιτέκτονες, πρέπει να είναι διαχρονικό.

Τι συμβαίνει τώρα με Ikea & Hay περαιτέρω; έχουν ήδη άλλα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη;

Engman: Σίγουρα θα υπάρξει ένα δεύτερο μέρος της συλλογής, γιατί θα ξεκινήσει Μαρ 2018, κοινόχρηστο κήπο γραμμή επίπλων στην αγορά. Επιπλέον, έχουμε κάποιες περισσότερες ιδέες στο μυαλό, αλλά εξακολουθούν να είναι μυστικές.

21 του Αυγούστου του 2017, 16:50


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =