Posts

Γράμματα γίνεται εύκολη

Σε μια γυναίκα που προς το παρόν δεν μπορείτε να πάρετε, όταν πρόκειται για την Γραμμάτων τάση: Γυναίκα κόλαση, γνωστός και ως Tanja Cappell. Τους ζητήσαμε για το πάθος σας για γράμματα το χέρι, Γράμματα βούρτσα και καλλιγραφίας. Επίσης, δίνει συμβουλές για χαρακτήρες που χρησιμοποιούνται για αρχάριους και αποκαλύπτει πώς έχει κάνει επιτέλους το άλμα από το διευθυντή του προϊόντος για τους ανεξάρτητους καλλιτέχνες Γράμματα

Η κα κόλαση blog. Γράμματα, καλλιγραφίας

Τάνια Cappell γνωστός κα κόλαση είναι ειδικός στα γράμματα.
©
EMF / Anija Schlichenmaier

Η ιστορία της Tanja Cappell γνωστός κα κόλαση ακούγεται τίποτα αλλά συνηθισμένο: Στην πραγματικότητα διπλωματούχο μηχανικό, που πρώτα εργάστηκε ως σχεδιαστής ιστοσελίδων και στη συνέχεια ως ένα μπροστινό και Backendprogrammiererin. "Είμαι ένας τεχνικός κορίτσια"Λέει για τον εαυτό της. Τότε ήταν ένας διευθυντής προϊόντος σε ένα μεγάλο εκδοτικό οίκο, μέχρι να αντιμετωπίσουν την ψηφιακή ζωή "το ανάλογο περιπέτειας" eintauschte. το όνομα "Η κα κόλαση" ο τρόπος, είναι μια παραλλαγή του αγαπημένου παραμυθιού τους "Frau Holle" - η ιστοσελίδα ήταν, δυστυχώς, έχει ήδη εκχωρηθεί σε κάποιον άλλο, το οποίο είναι ο λόγος Τάνια καθυστέρηση "Η κα κόλαση" γίνεται με το σκηνικό όνομά της. Είναι πλέον ένα από τα φωτιστικά, όταν πρόκειται για το θέμα Γραμμάτων και μόνο με "Χέρι Γράμματα Αλφάβητα - Βήμα-βήμα για να αγοράσω καλλιγραφία" ένα βιβλίο για γράμματα δημοσιεύονται. Μας άρεσε διαμορφώθηκε ως εμπειρογνώμονας για το θέμα και απάντηση ερωτημάτων.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: γραμμάτων είναι απλά παντού, αλλά τι εννοούμε με αυτό;  

Κα κόλαση: Σε γενικές γραμμές ένα χωρίζει την επιγραφή σε τρεις τομείς: τα γράμματα πλευρά, η βούρτσα Γραμμάτων και καλλιγραφία. Αυτοί οι τρεις τύποι των γραμμάτων διαφέρουν ως προς τα εργαλεία για να το χρησιμοποιήσετε: Όταν Brushlettering είναι το στυλό βούρτσα με τη βούρτσα. Όταν Hand γράμματα μπορεί χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε στυλό ή κιμωλία, έτσι πινέζες χωρίς εύκαμπτο άκρο της βούρτσας. Στην καλλιγραφία χρησιμοποιούνται κλασικά ένα μυτερό στυλό και ένα μελανοδοχείο ή μελάνι.  

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πώς θα έρθει για γράμματα;  

Κα κόλαση: ξεκίνησε Βασικά, χαρά μου, γράμματα το 2014, αναδείχθηκε ως Γράμματα στη ροή Instagram μου. Η γερμανική αγορά Γραμμάτων ήταν σχεδόν ανύπαρκτη, ακόμη και πριν από δύο χρόνια. Έχω μου έμαθε τα πάντα στην επίπονη μικρά βήματα το ίδιο και σαρώνει το Διαδίκτυο και το YouTube για γραμμάτων.  

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πόσο καιρό πήρε και τι σκεύη ξεκινήσατε;  

Κα κόλαση: Με το πινέλο Pen που με πήραν αμέσως το πιο δύσκολο από όλα τα καρφίτσες, που είχα ανακαλύψει στο Instagram. Έτσι έχω σίγουρα πέρασε ένα εξάμηνο, μόνο και μόνο επειδή δεν υπήρχαν tutorials.  

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ακούγεται περίπλοκο! Πώς μπορώ να μάθω των γραμμάτων εαυτό σας;  

Κα κόλαση: Γενικά θα ήθελα να συστήσω ξεκινώντας με γράμματα το χέρι και το χρώμα γράμματα με όμορφη δείκτη σε μια ομαλή φύλλο χαρτιού πριν να βγείτε στις πιο δύσκολες κλάδους. Ο ευκολότερος τρόπος abzupausen γράμματα είναι αρχικά. Σε απευθείας σύνδεση σεμινάρια μου προσφέρει ακριβώς αυτό. Θα δώσει επίσης εργαστήρια στο Μόναχο και φέρνουν εδώ τους συμμετέχοντες σε πέντε ώρες σε τρόπο λειτουργίας γράμματα ακριβώς και πώς να κρατήσει την πένα σωστά.  

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Έχετε κρέμασε τη δουλειά σας ως διευθυντής παραγωγής για την επιγραφή στο καρφί. Πώς έγινε αυτό;

Κα κόλαση: Μου άρεσε να μην τραβήξει μια ζωή αλλά είχα μια ιδιαίτερη σχέση με τα γράμματα. Σε γενικές γραμμές όλα ξεκίνησαν το 2010 με Sketchnote. Με αυτό το πρόγραμμα, από το σκεπτικό του σχεδιασμού (δημιουργική προσέγγιση, η οποία θα πρέπει να οδηγήσει τη διαχείριση του προϊόντος για την επίλυση προβλημάτων και την ανάπτυξη νέων ιδεών, ν. δ. Κόκκινο.) Απεικόνιση σημειώσεις. Έχω όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή, και ξαφνικά οι άνθρωποι ήθελαν να κάνουν εργαστήρια μαζί μου για να το πράξουν. Η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που ξεκίνησα την πρώτη δική μου επιχείρηση με μερική απασχόληση, και εργάστηκε για τέσσερα αντί για πέντε ημέρες σε τελευταία εργοδότη μου. Στη συνέχεια, τα γράμματα ήρθε να, ήμουν επίσης για τα εργαστήρια - και ήταν επώδυνο! Αυτή τη στιγμή είμαι Τα γράμματα μόνο εργαστήρια. Έτσι, δεν ήταν η ανεξαρτησία, η οποία έγινε από το μηδέν έως το 100ο  

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πώς έχετε λάβει το μεγάλο βήμα στην αυτο-απασχόληση;  

Κα κόλαση: Θέλω να κερδίσουν χρήματα μου, όχι μόνο με τα εργαστήρια γιατί αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό στην εργασία μου και την ενέργειά μου. Αντ 'αυτού, έχω αναπτύξει μια σειρά από άλλες πηγές εισοδήματος, όπως Οδηγοί γράμματα στην ιστοσελίδα μου που είναι διαθέσιμες για ένα τέλος για να κατεβάσετε. Αυτό ασφαλείας στο παρασκήνιο, τελικά έκανε τον εαυτό μου με πλήρη ανεξαρτησία 2016α Μαΐου

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πού να αγοράσετε τα σκεύη σας;

Κα κόλαση: Υπάρχουν τώρα μια καλή σειρά γραμμάτων σε πολλά καταστήματα γραφικής ύλης. Εγώ ο ίδιος αγοράσει Boesner, ιδέα Creativ, τις ανάγκες καλλιτέχνη και χόμπι ή Kaut Bullinger στο Μόναχο.  

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ποια είναι η τάση των γραμμάτων;  

Κα κόλαση: Προσπαθώ ακόμα να επηρεάσουν τις τάσεις σχετικά με το πώς να lettern παράδειγμα, σμάλτο ή πορσελάνης και όχι μόνο στα χαρτιά. Είναι υπέροχο να δούμε τι τους οπαδούς μου θα προσπαθήσει, επίσης, ότι.  

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: οι οπαδοί Tag: Είναι πολύ επιτυχημένη στα social media. Τι συμβουλές μπορεί να σας δώσει να οικοδομήσουμε μια πιστή κοινότητα Instagram;

Κα κόλαση: Αγοράστε δεν οπαδούς, επειδή αυτό δεν δημιουργεί μια καλή απόσταση και την κοινότητα. Προτιμώντας να δημοσιεύσετε τακτικά και να δώσουν προσοχή σε μια ομοιόμορφη εμφάνιση που φαίνεται επαγγελματική. Αγαπητοί φωτογραφία με την κάμερα και στη συνέχεια να επεξεργαστείτε την εικόνα και όχι μόνο snap με το τηλέφωνό σας. καλούν τακτικά για τις προκλήσεις στη ζωή, είναι όπως κάθε μέρα απεικονίζουν μια λέξη. κάνει τους ανθρώπους να γνωρίζουν τον εαυτό τους, μείνετε συντονισμένοι - σήμερα το σύνολο είναι πράγματι ένα σίγουρο αλλά κουραστική, τρέφεται που θέλει να έχει μια μεγάλη αυθεντική Instagram κοινότητας.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 4