Posts

Τέλος τονίσουμε της πτήσης

Πρόγραμμα Anti-Aviophobie: Για να νικήσουμε τον φόβο σας της πτήσης

flugangst-beat-up

Ανέμελη θέση για διακοπές: Για να νικήσουμε τον φόβο σας φέρουν ©
Getty Images

Τέλος το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί με αυτό η αιχμή της τουριστικής σεζόν έχει αρχίσει. Αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιάξουν τις βαλίτσες τους και επιτραπέζια vorfreudig η πτήση τσάρτερ με ένα χαρούμενο χαμόγελο. Μερικοί το εισάγετε με ένα ζαλισμένο αίσθηση ότι οι άλλοι κάνουν με κρίσεις πανικού ή μόνο μετά τη λήψη ηρεμιστικά και μερικά δεν πετούν. Επειδή πάσχουν από το φόβο της πτήσης. Η λεγόμενη Aviophobiker φοβούνται το αεροπλάνο θα μπορούσε να συντριβή ή να πέσει θύμα τρομοκρατικής επίθεσης. Ακόμη και με τους περιορισμούς και την έλλειψη της διαφυγής στη μηχανή πολλοί δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν. Φυσικές σημάδια της οξείας φόβο, για παράδειγμα, εφίδρωση, κρύα χέρια, διάρροια και ναυτία, ρίγη και Atemnot.Doch τι μπορεί να γίνει για Aviophobie; Για να αποφύγετε τα αεροπορικά ταξίδια δεν είναι τελικά μια μόνιμη λύση, επειδή πολλοί άνθρωποι είναι, για παράδειγμα, σχετίζονται με την εργασία, αναγκάστηκε να πετάξει. Αποκαλύπτουμε τι βοηθά ενάντια στο φόβο της πτήσης:

νικήσει το φόβο της πτήσης με καλό προγραμματισμό:

Ακόμα και άνθρωποι χωρίς το φόβο της πτήσης θεωρούν ότι είναι εξαιρετικά αγχωτικό, αργά για να φτάσετε στο αεροδρόμιο και ξέφρενα σπεύσει να το check-in. Ως εκ τούτου: Αποφύγετε την επιπλέον ενθουσιασμό με το να είναι νωρίς εκεί και ήρεμα να ολοκληρώσει όλες τις προετοιμασίες της πτήσης.Καθίστε στη συνέχεια σε ένα καφενείο, πίνοντας ένα χαλαρωτικό τσάι από βότανα αντί για ένα ενθαρρυντικό καφέ. Το αλκοόλ δεν είναι μια συνιστώμενη μέθοδος για να ηρεμήσει πριν από την πτήση - και κυρίως όχι μια υγιή μακροπρόθεσμη λύση. Μεταβείτε στο εκτροπής, για παράδειγμα, σε μια εφημερίδα ή να ψυχαγωγήσει τον εαυτό σας και το σύντροφό σας για οτιδήποτε άλλο μακριά Aviophobie σας. Ακόμη και την αγαπημένη σας μουσική ή ένα καλό βιβλίο μπορεί να βοηθήσει πριν και κατά τη διάρκεια της πτήσης, διανοητικά να ξεφύγει σε έναν άλλο κόσμο και να ξεχάσουν τις ανησυχίες. Επιπλέον, προσπαθήστε να τρώτε κάτι. Ένα άδειο στομάχι και χαμηλά επίπεδα γλυκόζης αίματος τονίζουν το σώμα μόνο στην προσθήκη. Μπορείτε, επίσης, να διαφωτίσει τις αεροσυνοδούς για το άγχος σας, έτσι ώστε να σας - ειδικά αν ταξιδεύετε μόνος - μπορεί να ηρεμήσει και την κατανόηση σας.

νικήσει το φόβο με τις μεθόδους χαλάρωσης:

Μάθετε ειδικές ασκήσεις αναπνοής, τεχνικές μασάζ και κατάρτισης αυτογενή να παραμείνουν ήρεμοι, πριν και κατά τη διάρκεια της πτήσης. Οι γιατροί, στούντιο γιόγκα και ιδιαίτερα ειδικά εκπαιδευμένους εκπαιδευτές για ασκήσεις χαλάρωσης μπορούν να κάνουν geben.Zudem πρέπει να προσπαθήσετε να ελπίζουμε όμορφο προορισμό του ταξιδιού σας (μια μεγάλη προορισμός διακοπών, μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση που θα μπορούσε να ωθήσει την καριέρα σας ή μια συνάντηση με το για να κρατήσει ο καλύτερος φίλος σας) στο μυαλό και να μην σκεφτείτε για το δυστυχώς αγχωτικό τρόπο εκεί. Και θα το κάνει πάντα επίγνωση του πόσο ασφαλής πτήσης είναι. Ποτέ μην έχει την τεχνολογία και οι επιβάτες ελέγχονται αυστηρά από ό, τι σήμερα. Η πιθανότητα ότι θα διακοπεί η λειτουργία του από το αεροπλάνο είναι 0.00000007 τοις εκατό. Επιπλέον, 95,7 τοις εκατό όλων των επιβατών επιβιώσει μια καταστροφή. Από τη στιγμή που εκτίθενται σε πολύ μεγαλύτερους κινδύνους στην κυκλοφορία.

νικήσει το φόβο της πτήσης με αντι-Aviophobie σεμινάρια:

Αεροπορικές εταιρείες όπως η Air Berlin, Condor και η Lufthansa σεμινάρια προσφορά για φόβο. Αυτές οι δύο τελευταίες ημέρες στον κανόνα και περιλαμβάνουν, μεταξύ πολλών πληροφοριών και ασκήσεις με ειδικά εκπαιδευμένους ψυχολόγους και μια συνομιλία με έναν πιλότο και επιτηρούμενο πτήση. Το κόστος είναι 600 έως 800 ευρώ. 

νικήσει το φόβο με τα ναρκωτικά:

Αν δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα φάρμακα, σε συνεννόηση με τον γιατρό. Αυτό δεν πρέπει και δεν μπορεί παρά να είναι μια μόνιμη λύση. Σε κάθε περίπτωση, συνιστάται να το δοκιμάσετε πρώτα χρησιμοποιώντας συστατικά φυτικής προέλευσης, όπως η βαλεριάνα, πριν να καταφύγουν σε πιο σκληρά μέσα, όπως το Valium.Οι παρακάτω ομοιοπαθητικά φάρμακα έχουν αποδειχθεί σε πολλές Aviophobikern:

  • Με διέγερση, τον πανικό και το άγχος που συνοδεύεται από ζάλη πριν από την πτήση, δοκιμάστε: ακόνιτον το ναπίδιον D12
  • Στο κλειστοφοβία συνοδεύεται από γαστρεντερικά προβλήματα, δοκιμάστε να: Argentum nitiricum D12
  • Σε ζάλη και ναυτία κατά τη διάρκεια της πτήσης, δοκιμάστε: Cocculus D12
  • Όταν εφίδρωση, ωχρότητα και να πάρει καμία αίσθηση του αέρα, δοκιμάστε: tabacum D12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =