Posts

Ο θάνατος ενός smartphone

Στη σειρά μας "τρελό κόσμο του Felix" γράφει ο συγγραφέας μας και "άγαμος"Αρθρογράφος Felix Reek τακτικά για τις μεγάλες και μικρές παραδοξότητες της ζωής μας. Αυτή τη φορά: ο κόσμος σε μια οθόνη

felixverr__cktewelt_kolumne_smartphone_stocksy

Ίσως ήταν η μοίρα που οι δρόμοι μας χώρισαν, αγαπητέ smartphone. Ένα κλείσιμο του ματιού να ασχοληθεί επιτέλους με άλλα πράγματα.
©
Stocksy

Είμαι σε πένθος. Όχι, δεν χρειάζεται να στείλετε τα συλλυπητήριά σας. Πρόκειται για το smartphone μου. Είναι νεκρός. Mausetot. Μπορώ να θυμηθώ την τελευταία στιγμές μας ακόμα ακριβή. Εσύ κι εγώ, σταθήκαμε μπροστά από το κατάστημα επισκευή κινητού τηλεφώνου. υποδοχή ακουστικών σας δεν μου αρέσει. Γι 'αυτό σας τη φλούδα από Schutzmäntelchen σας για να πάρουν την κάρτα. Στη συνέχεια, ένα σύντομο ταξίδι - και έπεσε αντιληπτή από είκοσι ιστορίες κάτω από την σκληρή, σκληρή άσφαλτο. Το αποτέλεσμα: Σε όλη την οθόνη σας απέσυρε αρκετές βαθιές γρατσουνιές. Αυτό πρέπει να ήταν πάρα πολύ για το εγώ σας. Μόνο λίγες ημέρες αργότερα stürztest τον εαυτό σας στα κεραμίδια σκληρό μπάνιο. Game over.

Μπορείτε να στείλετε εφαρμογές σας Τι κάνουμε τώρα μια καλύτερη θέση

Οι πρώτες λίγες ώρες αργότερα δεν υπήρξε τυφλή πανικού. Χωρίς καμία smartphone ένιωσα τόσο γυμνή με τη μία. Πώς πρέπει τώρα να διαγράψετε όλα τα ενημερωτικά δελτία που έχω εγγραφεί για χρόνια, ποτέ δεν διαβάζουν, αλλά είμαι απλά πολύ τεμπέλης για να απενεργοποιήσετε; Πώς να λαμβάνετε μηνύματα από ομάδες WhatsApp, όπως "Γυμνή και ζεστό στην Ίμπιζα" (Μην ρωτήσετε τη γυναίκα μου το έχουν διαβάσει); Πώς να ξέρει πότε Kim Kardashian έχει κυκλοφορήσει μια νέα selfie (δεξιά αυτή τη δεύτερη. Και σε αυτό. Και σε κάθε άλλο);

Ακριβώς. Καθόλου. Γι 'αυτό σας πήρε την πρώτη ημέρα μετά το θάνατό σας ακριβώς ακόμα με. Χωρίς κάρτα SIM. Ένα ρολόι με πολύ μεγάλο καντράν. Τότε ήταν που συνειδητοποίησα πόσες φορές κοίταξα το τηλέφωνό μου χωρίς αιτία την ημέρα. Επειδή ακόμα το έκανα. Από συνήθεια. Παρά το γεγονός ότι το smartphone κοίταξε πίσω απάθεια σε μένα. Ο κόσμος έπρεπε να είναι αρκετά βαρετό γύρω μου. Όπως είχε ήδη υποστεί μόνο, χωρίς ένα κινητό τηλέφωνο, πίσω στην αναλογική εποχή του λίθου; Ανήκω ακόμα στη γενιά που τηλεφώνησε γραμμή. Στο διάδρομο των γονέων. Προσπαθήστε Se σε καιρό με ένα κορίτσι να οργανώσει, ενώ μαμά και τον μπαμπά να ακούσετε γέλια! Μπορώ να σας πω αυτό: Στο παρελθόν δεν ήταν καλύτερη. Υπήρχαν σκοτεινά χρόνια.

Για ακόμα περισσότερες ώρες

Η επόμενη μέρα δεν είναι καλύτερη ήταν. Στο νεκρό smartphone που ακολούθησε μετά από όλα, εξακολουθεί να λειτουργεί iPad. Για ακόμα περισσότερες ώρες. Ευτυχώς, απέρριψα για να το βάλει στην τσέπη σας την ιδέα. Αυτό θα φαινόταν λίγο παράξενο. Αλλά γιατί υπάρχει WLAN. Είναι σχεδόν ένιωθα λίγο σαν νωρίτερα. Όπως και με εσάς. Μέχρι που πήγα στην μπροστινή πόρτα και το καλωσόρισμα έχασαν τη ζωή τους. Πάνω από όλα. Μόνο το σκληρό κόσμο και για μένα. Η πραγματική. Pooh Deibel.

Την έβδομη μέρα δεν χειρίζονται κάθε λίγα λεπτά στην τσέπη του παντελονιού μου. Είχα αφήσει το smartphone και το iPad στο σπίτι. Θα μπορούσα να πω ότι αντιλαμβάνονται τα χρώματα πολύ πιο φωτεινή τώρα. Ή να ακούσετε τα πουλιά κελαηδούν. Αλλά αυτό θα ήταν ένα ψέμα. Αντ 'αυτού, είδα ανθρώπους σαν κι εμένα. Η ολοένα έτρεξε στο τηλέφωνό τους, κοιτάζοντας μέσα από την πόλη. Πώς εντελώς αποσύνδεση από το περιβάλλον τους. Όταν προσπαθείτε να συμμετάσχουν στον κόσμο. Πόσοι είναι εκεί. Αυτό ποτέ δεν είχε παρατηρήσει πριν. Επειδή είχα λίγες μέρες νωρίτερα και πάντα κοιτάζει το τηλέφωνό μου. Ήμουν ένας από αυτούς!

Τότε κατάλαβα: Ίσως ήταν η μοίρα που οι δρόμοι μας χώρισαν, αγαπητέ smartphone. Ένα κλείσιμο του ματιού να ασχοληθεί επιτέλους με άλλα πράγματα. Αγνοώντας που απόσπαση ό, τι στο Facebook. Είναι καλύτερα έτσι. Εμείς απλά δεν αναμειγνύονται. Υπάρχουν τόσα πολλά εκεί έξω για να δούμε. Ας μείνουν φίλοι.

Είναι δαχτυλίδια. Πηγαίνω στην πόρτα. Είναι ο ταχυδρόμος. νέο μου τηλέφωνο είναι εκεί. Είχα αρκετά ξεχάσει. Θα πρέπει να κοιτάξουμε αμέσως τι Kim Kardashian έχει οδηγήσει τις τελευταίες ημέρες όπως αυτό.

Felix Reek

©
Daniel Hofer

Μεγαλώνοντας στους αμπελώνες Rheingau και Ιάπωνες τουρίστες θα μπορούσε να είναι μόνο ένας από τους αρθρογράφους μας Felix Reek: ακριβώς αρχαιολόγος. Για τον ίδιο, παρατήρησε ότι το σκάψιμο υπάρχει περίπτωση αμφιβολίας, 30 χρόνια στην ίδια τρύπα στο έδαφος και στο τέλος δεν βρήκαν τίποτα. Έτσι, σπούδασε στη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο μελέτες Marburg και άρχισε να γράφει. Αν δεν το κάνει, χτυπάει ένα ανυπεράσπιστο κιθάρες και παρακολουθούσε την κόρη του να μεγαλώνει. 
Όλα τα επεισόδια "τρελό κόσμο του Felix"


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 5 =