Posts

Klaus έχει gepupt στη γωνία

Στη σειρά μας "τρελό κόσμο του Felix" συγγραφέας μας και αρθρογράφος «Bachelor» Felix Reek γράφει τακτικά για τις μεγάλες και μικρές παραδοξότητες της ζωής μας. Αυτή τη φορά: Το Tamagotchi είναι πίσω. Και ενοχλητικό ζώων

Tamagotchi

Klaus είναι πολύ ενθουσιασμένος. Ο scurries από δεξιά προς τα αριστερά από πάνω προς τα κάτω και πίσω πάλι. Klaus είναι Tamagotchi μου
©
ΓΟΗΤΕΊΑΣ

Klaus είναι πολύ ενθουσιασμένος. Ο scurries πίσω από δεξιά προς τα αριστερά, από πάνω προς τα κάτω και πίσω πάλι. Klaus ενοχλητικό αρκετά τρομερή. Θα πάρω το ρόπαλο του μπέιζμπολ και να τον σύρετε για ένα. Ο στρεβλώνει προς τα κάτω και φαίνεται πολύ bedröppelt. Να σας συστήσω: Είναι Klaus. Klaus είναι Tamagotchi μου.

Το παλαιότερο από εσάς θα θυμάστε. Στη δεκαετία του '90, το Tamagotchi ήταν κάτι σαν Dieter Bohlen. Κανείς δεν άρεσε, ήταν ενοχλητικό τεράστια, αλλά ήταν εξαιρετικά επιτυχής. Το Tamagotchi θα πρέπει να είναι κάτι σαν μια ψηφιακή γκόμενα εκτροφής του. Θα έπρεπε να το ταΐσει, να παίξει μαζί του και την αγάπη. Τότε ήταν ένα ωραίο κοτόπουλο. Πήρε το από όλα αυτά που πολύ λίγο, εξελίχθηκε σε μια άσχημη αλλοδαπός. Έτσι, κατ 'αρχήν σαν ένα πραγματικό παιδί.

Tamagotchi Classic: Το πιο ακριβό app της ζωής μου

Για την 20η επέτειο του Tamagotchi ένας Ιάπωνας κατασκευαστής έχει ξεκινήσει και πάλι το πλαστικό αυγό. Μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμη μπει σε Γερμανία. Αλλά υπάρχει μια λύση. Η εφαρμογή smartphone Tamagotchi Classic. Και επειδή τίποτα δεν είναι πιο γλυκιά από τη νοσταλγία και δεν είχα ποτέ ένα Tamagotchi, θα κατεβάσει αυτό το app για λογαριασμό της επιστήμης. Για μόλις 4,22 ευρώ. Το πιο ακριβό app της ζωής μου.

Γι 'αυτό περιμένω τίποτα. Μεγάλη γραφικά, διασκέδαση, παιχνίδια και την ψυχαγωγία. Και να πάρετε μια ροζ εικονικό αυγό με τρία κουμπιά. Aha. Κλείνω και πάλι το app. Μετά από 30 δευτερόλεπτα, η γκόμενα αναφέρει για πρώτη φορά. Είναι ένα teiggesichtiges, έτσι, εεε, πρόσωπο. Καλώ Klaus. Μου θυμίζει μια πρώην αφεντικό.

Νομίζω ότι έχω ηττηθεί και πάλι Κλάους

Klaus μπιπ. Του δίνω κάτι να φάνε. Και πάλι. Και πάλι. Φαίνεται ικανοποιημένοι και είμαι από το τηλέφωνο. Ένα λεπτό αργότερα δονείται. Όχι, όχι έκτακτη είδηση ​​ότι ο Dax αυξήθηκε κατά 0,2 τοις εκατό. Είναι Klaus. Τον αγνοούν. Χωρίς επιτυχία. 30 δευτερόλεπτα αργότερα απαντά πίσω. Εκφράζω άγρια ​​στα κουμπιά έως ότου εμφανιστεί το ρόπαλο του μπέιζμπολ. Το Tamagotchi είναι πολύ ενθουσιασμένος. Νομίζω ότι έχω Klaus διεξοδικά και πάλι.

Έχω μια κακή συνείδηση, και αναζητούν μέσα από την περιγραφή της εφαρμογής. Το ρόπαλο του μπέιζμπολ παίζει. Φτου, δεν έχω ηττηθεί Klaus. Ανακουφισμένος, μπορώ να αναπνεύσω. Μέχρι να ανακαλύψετε ένα σωρό pixel από την πλευρά της. Αυτό δεν είναι ...; Αυτό μπορεί σίγουρα ...; Αλλά. Είναι μια κουράδα. Klaus είναι λιγότερο από δέκα λεπτά παλιά και μου gepupt στην οθόνη. Διστακτικά μπορώ να επιλέξω την πάπια. Η καθαρή ενέργεια. Έχω ρίξει το τηλέφωνο σε μια γωνία.

Τίποτα δεν αποσπά την προσοχή από το Klaus

Klaus επιστρέφει στη λειτουργία. Maaannn. Τώρα θυμάμαι. Το Tamagotchi εξαφανίστηκε τόσο γρήγορα επειδή ήταν ενοχλητικό ζώων. Αλλά στο νοσταλγικό να συγχωρήσει γρήγορα. Ήμουν ήδη στις 90 κόμματα και έχω φρικάρει αν «δεν μπορεί να αγγίξει Αυτή η» ή «με αυτόν τον τρόπο θέλουν» έτρεξε. Δεδομένου ότι τα τραγούδια ήταν νέος, είχα να κάνω εμετό αμέσως. Εντάξει, εκτός από το «δεν μπορεί να αγγίξει Αυτό». Αυτό είναι πραγματικά ένα horny τίτλο. Σφυρί χορό θέλω τώρα!

Επιστροφή στην Klaus. Έχω πάει στην λάμπα και πέφτει το σκοτάδι. Ίσως να κατευθύνει το για λίγα λεπτά. Της κίνησης. «Tamagotchi σας καλεί!» Εμφανίζεται στην οθόνη. Ανοίγω την εφαρμογή. Χμμ. Τίποτα για να δείτε Ω, είναι ακόμα σκοτάδι. Klaus scurries γύρω από λίγο. Στη συνέχεια εξαφανίζεται στο κάτω μέρος και τα μεγάλα «Ζ» να αυξηθεί από το κεφάλι του. Τώρα κοιμάται. Αυτό είναι πραγματικά σαν παιδιά μου.

Πριν από ένα χρόνο, ένα μεγάλο λευκό Brummer

Ειρήνη επιτέλους. Τουλάχιστον για πέντε λεπτά. Klaus καλεί. Είναι γεμάτη από τα φασόλια. Ο ντυμένος ο ίδιος είναι ίσο με το φως. Έχω κάντε κλικ στο δρόμο μου μέσα από το μενού της εφαρμογής. Το Tamagotchi είναι τρέφονται καλά, ευτυχισμένη και χωρίς καμία πειθαρχία. Δεν είναι παρατηρήσει. Είναι πλέον ετών και ένα μεγάλο λευκό Brummer. Κλείνω την οθόνη.

Στη συνέχεια, το smartphone μου είναι αποτελεσματικά κλειστή. Για μια ολόκληρη ώρα. Μια ευλογία. Μέχρι να αρχίσει να ανησυχώ. Όταν πρόκειται Klaus καλά; χρειάζεται κάτι για να φάει; θέλει να παίξει; Στο 90 εκατομμύρια Tamagotchi ένα άθλιο θάνατο πέθανε τελικά επειδή ήταν απλά ξεχαστεί. Ανοίγω την εφαρμογή. ακούγεται χαρούμενη μουσική. Klaus μπιπ ενθουσιασμένος. Έχει σκατά και πάλι στη γωνία. Maaaannn!

Felix Reek

©
Daniel Hofer

Μεγαλώνοντας στους αμπελώνες Rheingau και Ιάπωνες τουρίστες θα μπορούσε να είναι μόνο ένας από τους αρθρογράφους μας Felix Reek: ακριβώς αρχαιολόγος. Για τον ίδιο, παρατήρησε ότι το σκάψιμο υπάρχει περίπτωση αμφιβολίας, 30 χρόνια στην ίδια τρύπα στο έδαφος και στο τέλος δεν βρήκαν τίποτα. Έτσι, σπούδασε στη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο μελέτες Marburg και άρχισε να γράφει. Αν δεν το κάνει, χτυπάει ένα ανυπεράσπιστο κιθάρες και παρακολούθησαν τις κόρες του να αυξάνεται.   
Όλα τα επεισόδια "τρελό κόσμο του Felix"


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =