Posts

Strah pred nekaj manjka?

Spet kot bližnjica. FOMO pomeni Strah manjka, da nemški tako: zamuditi nekaj strahu. Občutek nekaj manjka v življenju, se lahko nanašajo na vsa področja, seveda, vendar je tik pred poroko, pa bije najpogosteje neusmiljeno

nekaj-fomo-163693136

sex"FOMO"Vedno bolj vezane ženske bojijo nekaj manjka, če se zatakne predolgo v odnosu
©
Getty Images

Še nikoli ni bilo lažje spoznati nove ljudi: Tinder, Instagram, spletne skupine .. obstaja nešteto Möglchkeiten za vzpostavitev novih stikov ali oživiti staro. Facebook Like je dovolj spomniti na bivšega fanta šolskih ur v spomin. In so se spremenila naša pričakovanja medtem ko igranje: Medtem ko je bil pogost v še prejšnje generacije ustvariti družino pred starostjo 30, pa imajo med 20 in 40 niso več tako mudi, človek za življenje in očeta za svoje žene najti otroke. Počutiš se brez socialnih omejitev in uživajo svoje življenje, tudi spolno. Ali je to zato, ker te neizmerne svobode, da smo se bali, da pogrešam ničesar spolno ko naredimo naše sanje moškega ali žensko naših sanj prezgodaj?

"Strah pred zamudili"Samo FOMO, ameriški znanstveniki pokličite na splošno strah, da so izključeni iz dogodka. Z vidika spola FOMO opisuje posebno obliko zadnjem trenutku panike. To je strah, da še ni prišel erotično svoj denar, preden ste se kdaj postavlja na partnerja.

FOMO = strah pred manjka

Še posebej ženske, ki vodijo že dolgo odnos in so morda tik pred poroko, imaš mrzle noge in ločeno v najbolj skrajnem primeru od svojih partnerjev. Seveda, v seriji, kot so "Sex and the City" protagonisti še vedno divja preko 35 spolno in kažejo, da bi morala biti ta faza potekala v življenju vsake ženske. Da so ženske še vedno pogosto obravnavajo narobe s spreminjajočimi partnerji, je to povsem druga stvar. Tudi dejstvo, da je veliko od deklet je morda samska in na videz neskončno zabavno je povzroči lahko Bound nenadoma čutijo svoje življenje in svoj odnos dolgočasno.

FOMO = kot last minute panike, samo drugačen

sex FOMO Pojav opisuje psiholog Leslie C. Bell v svoji knjigi "Težko je priti: Dvadesetogodišnjak Ženske in paradoks spolne svobode" (Pridobljen s pomočjo, na primer
Amazon 16 EUR): "Veliko mladih žensk ni več strah, da bi se imenoval psice, ampak pred tem so spoznali svojo veliko ljubezen, preden so spolno popolnoma živeli za razliko od preteklih generacij." Tisti, ki želijo niti dopust niti izdati svoje partnerje, pa je dobil glasen Bell pogosto majhne brcne internet. So flirt na primer v vžigalnik z neznanci, ne da bi njihovo izpolnjevanje osebno, ali kliknite "Kot"Button v Facebook fotografije zanimivih ljudi, da stik z vsemi "neškodljiv" vzdrževati.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 90 =