Posts

čiščenjem omaro in denar

prodajajo rabljenih oblačil, že razprodan "bogastvo" Zamenjaj najdba ali nekdanji najljubši kosov z novimi: spletna stran ponuja oblačila ovinki modne navdušence veliko možnosti in alternativa konvencionalnim nakupovanje. Mi razloži, kako platforma varčnost dela - in kako lahko zaslužite tam prav

Prodaja, nakup ali izmenjavo - v oblačil žiro je vse. Na tisoče kosov oblačil, obutve in dodatkov tukaj vsak dan nov lastnik. Tukaj je, kako to deluje:

Oblačila prodajajo oblačila krožišča:

Kdo želi prodati oblačila krožišč mode najprej prijavite in ustvarite profil. Nato lahko nastavite postavke za brezplačno v katalogu z objavo kratko opisno besedilo, nekaj informativen članek in prenašanje fotografij poganjkov in zahteva njegovo želeno ceno. Če element prodaja, kupec plača ladijski promet. Zagotovljeno je transakcija o oblačili žiro sam, ko bo instant bančni prenos ali PayPal s kreditno kartico plačal.

Swap obleke oblačila krožišču:

Kot alternativo prodajo oblačil žiroskopi nudi tudi možnost za izmenjavo oblačil z drugimi člani. Načeloma deluje kot prodajo: oblačila so opisane in fotografirali in nato dajo na platformi.

Oblačila centrifugalno Skupnosti:

V forumu člani lahko vsi registrirani oblačila predenje top prodajalci in kupci izmenjujejo o osebni - tukaj boste med drugim našli veliko koristnih nasvetov in informacij okoli platforme, temveč tudi v zvezi z vprašanji, kot so ljubezen, odnosi, kuhanje recepti in Co.

Oblačila krožišče: prava pot za prodajo - kako deluje!

prodajajo oblačila, ki jih več ne nosi, ali modne mispurchases uspešne na spletu in s tem, da denar - ki Shopaholic ne sanjajo?! Oblačila žiro Topverkäuferin Miriam, aka "XXMN", Zasluženi v leto več kot 6.000 evrov, v priljubljeni spletni platformi Seco roke in Glamour je izključno razkrijejo svoje najboljše obleke žiro 12 nasvetov:

1. Pravica ponudba

"V mojem oblačila vrtavko kataloga so našli predvsem vintage mode in posebne stvari iz 90-ih let. Všeč mi je, da brskanje po garaži prodaje in Štedljivost trgovin, iskanje in izberite posebne postavke z zgodovino, ki so tako več ne prodajajo v trgovini."

2. Priljubljene znamke

"Ravne na krožišču obleke vintage Mom kavbojke in klasična Levi je 501 najbolj priljubljenih."

 

kk_xxmn_behindthescenes_2-510

©
Miriam

3. Prava obleka

"Vintage usnjene jakne veliko dela z mano. Spomladi tudi deli teči s črtami, cvetlični odtisi in pastelnih barv zelo dobro."

4. popoln čas

"Zimske jakne poleti in v zimskih oblačilih? No. Lastna Katalog je treba prilagoditi letne čase."

5. Dobre Slike izdelka

"Dobre fotografije so alfa in omega za prodajni uspeh. Oblačilo je treba razporediti zvesto - barve, materiala in poglavje bi bilo najbolje videti. Zato delam nobenih del Podrobnosti slike na nosilcu in dodatno eno ali dve izvedbo fotografij." 

kk_xxmn_katalog_look_1-510

©
Miriam

6. Cool prevažajo fotografije

"Sem združiti moje obleke, tako da si lahko predstavljate skupno videz. Nekatera dekleta ljubijo, da se zgleduje in potem kupiti isto popoln slog v paketu."

7. Pomembni opisi

"Opisujem oblačilo čim bolj natančno: stanje materiala, fit, velikost in posebne značilnosti. Za navodila si dam telesa in oblačil velikosti. Oznake tem povečati obseg na oblačilih Spinning Top."

8. razumno ceno

"Cena na splošno temelji na stanje izdelka in sestavi materialov in nikoli ne sme biti previsoka."

9. Dobra komunikacija

"Izmenjava s potencialnimi kupci, je zelo pomembno - pogosto nastanejo res lepe stike z drugimi člani. Vesel sem, da bo tudi svetoval, odgovori na vprašanja in nasvete styling."

10. pakiranja in pošiljanja

"Moje obleke sem paket z veliko pozornostjo do detajlov. Vsak kupec lahko veselijo lepo paket z osebnim, ročno izdelanih sporočila in malo pozornosti."

  

kk_xxmn_behindthescenes_3-510

©
Miriam

11. To je gotovo nekaj

"Predstavitev oblačil, prijazno izmenjavo in lepo komunikacije so prav tako pomembna kot ljubeč pakiranje in pravočasno pošiljanje parcele na oblačilih Spinning Top. Pokažite svojo osebnost z njo stylt in kombinirani."

12. Ne-Go o prodaji

"Luknje, madeži, oblačila v slabem stanju, napačne informacije na članek in zamudo dobave ne gre - in reči najslabšem primeru v skupnosti okrog."

Tudi v GLAMUNITY oblačil žiro je vprašanje:
Razprava!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 80