Posts

Svetla, blond, platina blond

Pogled na modnih tednih kaže: Platinum je barva trend las leta. Vam pokažemo najlepše variacije na mednarodnih brvi in ​​vam povem, kaj morate vedeti o trendu las

Ko gledamo na modne revije za leto 2014, trend je, da ne gre spregledati: Večina modelov hodil z peroksida-blond lasmi navzdol vzletno-pristajalne steze. Prednost te las Barva: platinasto blond lase je očarljiv, razburljivo in pogumen - barva za lase, ki pritegne pozornost vseh. Platinum pusti trajen vtis je Nuance povzroča razburjenje v gledalca, da omogoča uporabniku, v drugačni luči sijaj. Platina se pogosto zdi nedostopna, frizerski je razdražljiv.

Platinum Blonde Hair: modeli

Modeli kot Devon Windsor in Sasha Luss so padle za trend in ravnati s svojimi Razveljavi stylings športna in elegantna. Mnogi modeli se začnejo z njo vilinski videz šele zdaj pravilno, na primer, 20-year-old Irene Hiemstra, novinec Esmeralda Seay-Reynolds in poljski Natalia Siodmiak.

Ali eleganten videz (Topshop), z globoko stransko slovo (Hugo Boss in Peter Som), vpletanje (Marc by Marc Jacobs in Nanette Lepore), poni (Custo Barcelona) ali kratko oblikovanje las (DKNY in Oscar de la Renta), vsem je možno in zaželeno. Ker imajo modeli Najmanj ženske so naravno svetlo blond tonov in morajo pomagati z beljenjem. Modeli Sasha Luss in Ava Smith bi postal modne revije za pomlad / poletje 2014 barvno njihovo rjavi lasje platinasto blond. In Modeli z azijskimi koreninami so Ji Hye Park in Yana Shmaylova so nezmotljivi z peroksida-blond barvo las.

Se zgleduje po platine lepote! 

Če se zanimate za srebrno-bele barve, potem vam priporočamo, da zaupate v laseh profesionalno. Preveč gre lahko narobe, če želite, da bi sama sprememba. Da bi sijaj las v želenih Platina so pigmenti razgradijo v naravnih las in uniči proces oksidacije v belil. Ženske s temnimi lasmi tvegajo oranžno-rdeče odtenek v barvi, črno-rjave pigmentov se hitro razgradijo kot rumeno-oranžne pigmentov. Naj analizirati svoje lase s strokovno, če je vaša struktura las primeren za obarvanje.  

Nega platine svetlih las

Z beljenje las je poškodovan in posuši in potrebujejo dodatno nego. Rešitev izdelki za platine las (kot "Meta Blonde poživljajoča šampon" Serge Normant, "Barva Luster Zanimive Blonde" Shu Uemura ali po meri šampon za haircare4me). Proti rumenosti pomaga šampon s sivko senci (na primer "Sheer Blonde - Color Renew šampon farbauffrischendes" John Frieda). Na ta način se barva nevtralizira na naraven način.

Dodaten namig:

lase z mrzlo vodo sperite po uporabi izdelkov - tako ima lase večji sijaj. Na toploto styling morate izogibati, napadene lase posuši s še bolj ven.  

Desire za spremembo? Kakšne barve las vam ustreza, najdete v našem pregledu

Prvotno objavljeno na


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 50