Posts

To je optimalno vzdržuje

Suha, mastna, normalna: Veliko ljudi ve, njihov tip kože in enostavno najti pravo nego. Malo težje Poseben primer je kombinacija koža, kjer so druga področja, so nekateri deli na obrazu precej suha bolj lojnice aktivni. je vas, ki skrbi za mešano kožo idealna bo pokazal: A tudi tu je pomoč

"Da bi zadovoljili različne potrebe kombiniranega nego kože za mešano kožo je treba popolnoma ujemajo. Sredstva za čiščenje in nego morajo imeti nežen razmaščevanje na T-cono, vendar še vedno zagotavljajo precej suha območja z dovolj vlage"Hamburg dermatolog pojasnjuje Dr. Kathi Turnbull. Ona priporoča svetlobe nego z nizko vsebnostjo lipidov. Tudi redni obiski dermatološkega esthetician med nasvet našega strokovnjaka, ker tam je koža sprostila strokovno ogrcev in madežev.
Za dnevno čiščenje mešano kožo, je najbolje, da uporabite nežno čistilo. To preprečuje draženje in preden pripravi kožo za naslednje nego. Zlasti lahko lojnice aktivni T-cona izbrisani s primernim povrne čvrstost kože. Skrb za mešano kožo idealno ne bi smelo biti preveč maščob. Samo nekdo, ki trpi zaradi zelo značilno mešano kožo, ki je tudi svetuje, naj izdelke za nego za posamezne dele obraza. V nasprotnem primeru se lahko uporabi za celoten obraz iste izdelke. Prav tako je treba izbor temelj ustreza tipu kože, tako da je koža na voljo dovolj vlage, ampak tudi zmanjša presežek sebuma.
Za redno nego za mešano kožo vsebuje tedenski piling. Če želite to narediti, uporabite nežen izdelek, da se prepreči draženje kože in občutek tiščanja. Osredotočajo predvsem na zdravljenje T-Zone. Nadaljnja maska ​​oskrbi kožo s hidracijo in zapusti polt.
Dermatolog Dr. Kathi Turnbull ima poseben tip o skrbi za mešano kožo: Priporoča piling izdelkov iz dermatolog. Te kreme vsebujejo adapalen ali tretinoin in so zelo učinkoviti proti ogrcev. Hkrati pa izboljša pore in izboljša polt. Kreme je treba uporabiti več mesecev kurähnlich zvečer na kožo obraza.

Skrb za mešano kožo: Nasveti & triki

  • Izdelki z azulenom preprečevanje madežev in so učinkoviti tudi proti pordelosti kože. Ali ste vedeli? Naravni azulen je tudi v kamilice, ki je znan kot zdravilna rastlina za dolgo časa.
  • Odprte oči parne kopeli pore in izperite maščobe v koži. Pomembno je, potem dobavljati dovolj vlage v koži.
  • Hitra pot do oljnega T-coni: morska sol raztopi v vodi, mokro ustrezne dele obraza z njo in pustimo, da se popolnoma posuši. Po z obilico mlačne vode in poiskati svetlo vlažilno, uporablja.
  • Izdelki za nego, ki vsebujejo Rdeči riž so še posebej primerna za mešano kožo, ker delujejo preprogo in uravnoteženje.
  • Hiša Recept: Namočite bombažno blazinico z mešanico sveže kuhanega črnega čaja (za ukrepanje proti mozolji) in mleko (naredi kožo lepo in mehko). Zbadanje tako na obrazu.
  • Rdečica na obrazu lahko zmehča Lindenblütentee. Postavite nabrano obkladek deset minut na obraz in pustite namakati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − 16 =