Posts

ombre las

Ogreti kavo? Ne, Ombre Hair je kot kolka, kot kdajkoli prej. Zvezde, kot Lucy Hale, Lily Aldridge in Chanel Iman so odkrili barvo las trend zase. Honey Blonde las platinaste blondinke namige ali kava-rjave lase z karamele poudarki so hit poletja. Katere zvezde so kratki svoje vrhove v svetlejših odtenkih, bomo pokazali v naši galeriji. Plus: Siva Ombre Hair, trend za las sivi

Ombre las je lahko z "Shadow las" prevesti. To pomeni, da se na temnem pristopa sta združena lažja nasveti za lase. Kako močna je kontrast med barvami za lase, ste se odločili, najbolje skupaj s svojim frizerjem. Za najbolj naraven in svež videz je gladek prehod iz temne barve svetlobe nasvetov je priporočljivo. Morebitne spremembe pa so neskončno. V Ombre učinek ustreza najbolj barva las - ne glede na to, ali temno rjava, svetlo rjava, temno rjava, bakra ali pepelnato blond. Samo še posebej svetlo blond odtenki so izključene - če ste se odločili za videz "Povratne Ombre", Tu so temni vrhovi združeni v svetlobo pristop.

Ombre Hair: Tehnika

Če želite ustvariti ombre videz, so svetle pramene sestavljen v dolžino. To pa se ne začne tako klasičnih poudarke na lasišču, vendar vodijo predvsem z višine ušesa do konic. Barva pramenov je lažji od naravne barve las nekaj odtenkov. 

vs Ombre Hair BALAYAGE

Tudi BALAYAGE eno od velikih trendov za lase. Za razliko od Ombre so prameni las pobarvan v laseh tukaj, ki se razlikujejo po dolžini in debelini. Vrhunec so veliko lepši in ponavadi le nekaj odtenkov svetlejša od prvotne barve las. So prostoročno pobarvane lase in še vedno videti bolj naravno kot Ombre učinek.

Ombre Hair Care Nasvet

Osvetljevanje nasvetov lahko seva lasem veliko. Zato morate mu odmerek dodatno nego. Vsaj enkrat uporabi globoko napravo na teden in se lahko redno recut nasvete. Poseben tip tekočine varuje lase dodatno prej preklicati.

Naš nasvet za nego:

Svetlenja konča zahtevkov od strukture las. Zato naj bi se mu odmerek dodatno nego. Vsaj enkrat uporabi globoko napravo na teden in se lahko redno recut nasvete. Za dodatno zaščito za vsakodnevno delo nasveti v tekočini, na primer,
"Elvital nasveti ceramidi lase koncentrat" L'Oreal Paris, na 9 evrov.

Sivo Različica: Siva Ombre Hair 

Siva Ombre: V smislu Ombre Hair zdaj nov trend širi na Instagram. Pri tem se ohrani pristop las v temni senci kot črno ali temno rjavo, dolžine in konci so sive. Še posebej lepo učinek videz, ko je prehod med prvo in drugo barvo las ni preveč težko in lase od vrha do dna postaja svetlejša.

Da bi se izognili trde kontraste, frizer lahko, na primer, delo z BALAYAGE tehnologijo za ustvarjanje Gray Ombre Hair.  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =