Posts

Ljubezen v pasji

Pogosto se časi spreminjajo spolni položaj: najboljše različice položaj doggy style

par sex

Moški in ženske, kot seks v položaju "doggy style", Ko je bil zadnji čas "doggy" vadili s svojim fantom v postelji? ©
Getty Images

Doggy Style - kot psi to storiti skupaj, ne zveni zelo mamljivo na prvi. Toda med seksom, ne gre vedno le za "da bi ljubezen", Včasih pa lahko gredo celo živalsko do točke. V zameno je kuža je čudovit - ne samo zato, ker se konča v statistike o najbolj priljubljenih spolnih položajev vedno v top 3. moške in ženske, kot so "tergo"V anketi, ki jo revijo za moške izvedli več kot 25 odstotkov ga je imenoval doggy style, kot njihovi najljubši spolni položaj. V letu 2008, ki ga študija reviji žensk objavljeno, 60 odstotkov ženske izbral seksu od zadaj na drugem mestu. In v erotičnih videoposnetkov, gospodarji ustvarjanja vesel, da stik izza z ženskim telesom.

Če niste ljubitelj doggy style, ali želite, da se naučijo novih različic vaš najljubši položaj, boste našli osem različic kuža spodaj, v katerem so zagotovljeni tudi skeptiki, da bi našli zadovoljivo različico:

Klasična kuža

Ko je ženska, ki je osnovna Doggy Style na vseh štirih s hrbtom proti človeku. Gospod penetrira kleče izza dama in ima na boke.

prednosti: V pasji človek uživa navdihujoče pogled na žensko telo in lahko dodatno božal z rokami klitorisa in prsi. Dame, kot so Doggy Style, saj lahko partner globoko prodrejo s svojim penisom v njej in stimulira G-točko. Poleg tega, da lahko spustiš v celoti in pustite, da se nadzor nad hitrostjo in intenzivnostjo človeka.

slabosti: Stik z očmi je skoraj nemogoče in globoko prodiranje penisa, lahko položaj narediti, še posebej na začetku bolelo. Zato nežno prodrejo in pospešitev počasno.

Osemkrat različni: variacije položaj doggy style

Doggy Style Možnost 1: Eno nadstropje nižje

Namesto podpore z rokami, ženska znižuje eno nadstropje dol in dol na svoj komolec njeno telo. Tako potapljanju kotom, ki omogoča globlje prodiranje spremenila. Poleg tega Po Lady se seli še v vidika človeka.

Doggy Style Možnost 2: Eno nadstropje gor

Če si ženska, na drugi strani pa podpira roke na blazine, ki jih lahko naredimo, da ne le priročno, ampak tudi spreminja naklon penetracije v nasprotni smeri. To pride tudi nazaj v samico za moške usta bližje in nežni poljubi na seksi ugriz kaj je mogoče.

Doggy Style Možnost 3: Še bolj občutek

poravna ženska sama stegnih od namesto kleče in podpore, vagine zoži in s tem stimulacija za penis intenzivno.

Doggy Style Varianta 4: HEB noge

Namesto kleči z obema nogama, je človek na eni nogi. Tako je mogoče premakniti njegov spodnji del telesa bolje in ženska ima tudi enostaven dostop do svojih genitalij.

Doggy Style Varianta 5: krožni boki

Če je človek sedi za žensko namesto kleče, gospa dobi več vpliva na dogodke. Lahko krožijo boke in se razlikujejo gibanje šok.

Doggy Style različica 6: glasbeni stoli

Če ste hrepenenje plašč spontano iz postelje, ki se lahko zabavate tudi na stolu v doggy style. Tu je dama z vztrajanjem na hrbet in kolena na sedežu. Gospod stoji za njo in ima njegov partner dobro (!). V tej varianti, lahko velikost razlike med moškimi in ženskami je treba nadomestiti in ženska ima tudi relativno velik medenici svobodo gibanja.

Doggy Style varianta 7: pusto nizko

v drugo "tergo"Varianta sta oba partnerja. Človek zgrabi dobro boke za žensko, ki nagnjenega nad njim globoko navzdol. Za boljše ravnotežje je dama podpira na tla, mizo ali podobno.

Opozorilo: Z globoko sključena drža žene zadel kri v glavo, kar lahko pozitivno vpliva na njen orgazem za kratek čas celo. Za predolgo, je treba (in mogoče) ne bo na tem položaju.

Doggystyle varianta 8: Proti steni

Kdo si ne želi, da ukrivi navzdol tako zelo globoko, lahko kuža vadite podprla tudi ob steno. Za to mora biti ženska razširila noge široko in nagniti (pospešuje penetracijo, ko je gospa, ne samo z rokami, ampak s svojimi podlahti na steni podpira). V tem položaju, človek je preprost dostop do prsi in klitoris in uživajte lep portret na svoj zid.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 51