Posts

Style Corner v Glamour Café

Vzemite si čas, da to doživeli ob kavi najnovejše modne trende in se lahko prenesejo iz glamurja nasvetov uredniki styling: The Glamour Kavarna v Münchnu omogoča

Julia-stefan-sw

©
GLAMOUR; zasebni

Ne le modni poznavalci vedeti: Julia Werner, namestnik. Odgovorni urednik, in Stefan Lindemann, modni urednik revije Glamour, gori z vso strast za modo. Veš vse trende in oblikovalci, in seveda vedo, od včeraj, kaj želimo nositi jutri. Ko je duo je GLAMOUR kavarna v Berlinu zdaj svoje znanje - in si lahko tam.

V petek, 20. novembra, bo na modni strokovnjaki v Münchnu in Glamour pop-up na kraju samem kavarna obvesti izključno krog najnovejše trende in nasvete. Kaj je zdaj, v katere dele moram zdaj in kaj se po tej sezoni lahko varno izginejo iz omare? Se zgleduje po Julia Werner in Stefan Lindemann!

Ne želite zamuditi priložnost in dobil nasvet od pravega modnega strokovnjaka? na
www.glamour-cafe.de Lahko se registrirate brezplačno za eno od štirih datumu reže (13:00, 15:00 in 18:00). Spontano se lahko tudi z začetkom v četrtek na kraju samem v galeriji Mercedes-Benz, Brienner Str. 1, se prijavite na pozdravnem gostiteljice za enega od datumov. Seveda, to velja moto "Prvi pride, prvi servis" - zato, ker so mesta omejena!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 42