Posts

& Quot; dobim hitro iz vtičnice & quot;

"Léon - Professional" so ji znani, "črna Swan" nesmrten: No, Natalie Portman je režiral za samo prvič, pred kratkim pobegnil iz oltarja (res!) in se preselil v Pariz. To sproža vprašanja

GLAMOUR: Samo režiral film prvič tudi v filmu prilagoditev Amos Oz " "Zgodba o ljubezni in Darkness" (Nemški film za javnost še ni znana). Iz vaše izkušnje kot igralka, bi rekli ženski direktorji delujejo drugače?

Natalie Portman: Ne, vsak režiser ima svoj način daje na niz in kovance film, ne glede na spol. 

GLAMOUR: Zakaj so ženske direktorji v Hollywoodu, potem še vedno izjema?

Natalie Portman: Obstaja veliko razlogov. Ena je: To je res zamudno, več kot dve leti projekta boste morali v celoti predpiše. To pomeni družinsko življenje težko, saj ne moreš vsak večer lahko šel domov. Potrebujete partnerja, ki pomaga. In ta generacija moških smo dobili samo. Če imajo nekateri od nas že srečen in tako redek primer ...

GLAMOUR: Si želite, da bi vaš usmerja signal do druge ženske? 

Natalie Portman: Ne, sem imel po 20 letih pred kamero samo občutek, da bi bilo dovolj za poučevanje. usmerjati, očara me, in sem srečo, da ga preizkusite sami.

GLAMOUR: Kako postati režiser? Kako so vas naučili, da je?

Natalie Portman: Sem skrbno preučevali v preteklih letih, kot direktorji teh. B. pogovor z udeleženci. Nove zame tehničnih učinkov in kako se pripraviti prizori so bili. Ampak dobra stvar je, da ko delate z veliko ljudi, ki delijo svoje znanje z vami.

GLAMOUR: V novem oglasu za Miss Dior, si zavrti z režiserjem Anton Corbijn, naj vaš zaročenec in oče stoji na oltarju. Skupaj neprofesionalno vprašanje, vendar je bilo zabavno igrati to sceno v svoji poročni obleki?

Natalie Portman: Absolutno! To je skoraj klasičen znak: The Runaway Bride. To počne zaradi strahu pred obupal s poroko svojo identiteto -, da je ideja za njim.

GLAMOUR: Je Od oltarja beži feministično dejanje?

Natalie Portman: Jaz ne bi šel tako daleč, da ga pokličete feministično načelo prizadeti druge ljudi, vendar je simbolika za to je, da gredo svojo pot in ne predloži želje očeta ali bodočega moža, se mi zdi čudovito.

GLAMOUR: je zadnji Dior Spot Sofia Coppola obrnil to zdaj Anton Corbijn. je bilo, kako različni zadevni izkušnja za vas?

Natalie Portman: Sofia preprosto prinaša elegantna v takem projektu. Ustvarja to neverjetno estetiko. Anton je zelo različna - nogi, neumno, on igra vsako podrobnost, preden fizično. Vi preprosto ugotavlja, da je sestavljen le iz glasbe. Oba sta na svoj način čudovitih direktorjev.

GLAMOUR: Ste prosite dva storiti za svoje delo kot direktor ali sram, da je tam?

Natalie Portman: Ne, ne neposredno. Seveda sem pustil sem se zgleduje po Sofiji: pridem hitro iz vtičnice, in ona je nekdo, ki deluje izredno tiho. Kadar sem bil o snemanju panike, sem si rekel: "Ok, zdaj herbeitelepathieren kratka ženska Coppola." 

GLAMOUR: Ti si igralka že več kot 20 let, odkar vas na 13 let z "Léon - Professional" bili znani. Je poklic spremenil od takrat?

Natalie Portman: Absolutno! Zlasti prek interneta. Prav tako je bilo prej, tako da so ljudje poskušali vse - tudi zasebno - da se naučijo akterjev, zdaj pa obstaja toliko spletnih strani, je ugibanja, na katerih o osebnosti herum- ...

GLAMOUR: Koliko ga naložiti?

Natalie Portman: Vesel sem, da ne bo več najstnica! Lahko bi potem še vedno hodi normalno v šolo in v šoli. In zdaj smo ga prebrali, kot so slike mladih igralcev na seminarjih in na spletu. To ni bilo v mojem času.

GLAMOUR: študiral Si na Harvardu. Kaj mislite, da vas je več za svoje delo: vaše psihologija diploma ali delujejo razrede?

Natalie Portman: Lahko rečem, slabo, ker sem imel samo študijo.

GLAMOUR: Zakaj se je to začelo? Je bila to neke vrste načrta ukrepov v primeru, da ne dela z delovanjem?

Natalie Portman: Ja, mislim tako. Pri tej starosti, nisem mi je priznala, kdo v resnici sem. Sčasoma sem ugotovil, da to je samo igranje, vedno sem si želel narediti. In da je to privilegij, da se lahko za opravljanje te želje.

GLAMOUR: emigriral Vi tri leta s svojimi starši iz Izraela v Združenih državah Amerike. Zdaj živi v Parizu. Kakšno mesto je dom za vas?

Natalie Portman: Moram, da se počutijo kot doma marsikje sreča. New York, L.A., Pariz ...

GLAMOUR: In francoski način življenja, ni čudno, da vas?

Natalie Portman: Naučim nekaj novega vsak dan! Francoski ženske z. B. so preprosto norost: Izgleda, da imajo prirojeno sposobnost, da se elegantna. In so zelo močni in neodvisni. Če imajo otroci, ki so še vedno gredo strmo s svojimi prijatelji! Všeč mi je, da je. Še posebej v ZDA, imamo samo eno kulturo, pogosto občutek krivde pri ženskah, ko se bodo vrnili na delo. Ali pa zato, ker ne dojijo. To nevroza tam ni tukaj preprosto.

GLAMOUR: Pri 33 si dobil oskarja in opravili za prvič režijo. Kaj želite doseči?

Natalie Portman: Rad bi več pozornosti na druge ljudi, ker sem bil tako srečen v življenju. 

16. marec 2015, 14:09


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 26