Posts

Ta skandinavska moda nalepk, kar morate vedeti

Ne samo med v Stockholmu in Kopenhagnu Fashion Week kaže, spet in spet: Švedi in Danci imajo izreden občutek za stil in modo - in imajo najbolj kul blagovnih znamk. Nudimo švedske in danske modne blagovne znamke, katerih kavbojke, majice (Opozorilo:! Fantastično, ne tako minimalistične dober občutek odtisov), torbe, dodatki & Co so samo želje, še posebej vroče v modni množici, ki ga Pernille Teisbaek do Elin Kling. In ne boste mogli upreti za dolgo. Obljubim!

Danski moda: Ganni

Vedno na samem vrhu in zelo športna: danski etiketo
Ganni je eden izmed trenutno najbolj priljubljenih skandinavskih blagovnih znamk. Poleg tega, da je kul omara Osnove Creative je Directorin Ditte Reffstrup znan po oblikovanju svojih ekstravagantnih predmetov, pripravljen za obrabo, kot so obleke in krila, ki so zelo priljubljena v kombinaciji vsestranski in še posebej z modnih blogerjev. Poleg Ganni ima čevlje, dodatke in spodnje perilo v območju. Veliki poletni trend: sladko sadje-majice so trenutno na skoraj vseh Instagram račun - najti - ne samo Danci in Švedi.

Danski moda: Saks Potts

Tako tipičen skandinavski minimalizem, dve mladi Danci Barbara Potts in Cathrine Saks ni dosti mar. Nastran in zelo barvita je moda, dve oblikovalci od leta 2013 za svojo oznako na Københavnu
Saks Potts oblikovanje. Eden od najbolj hyped delov na Instagram? Roza pulover s kapuco velikim logotipom etiket.

Danski moda: Z Malene Birger

Z Malene Birger navdušila z žensko stilov, čistih linij, elegantne kose in posebnih detajlov in materialov - medtem ko so zbirke so (običajno Skandi zaustavitev) za izvedbo zelo enostavna. V modnih krogih, so obleke, krila in pleteninah v skandinavskih nalepke so še posebej priljubljena. Lena Meyer-Land Ruth je velik ljubitelj sodobnih interpretacij klasičnih By Malene Birger. Dobro je vedeti: Malene Birger ustanovljeno leta 2014 z Birger1962 drugo nalepko in gre v svojo strast za notranjo opremo in umetnosti. 

Danski moda: Jane Kønig nakit

Omejene oblike v kombinaciji z ekstravagantne podrobnosti: zlatar in oblikovalec nakita
Jane Kønig očara s svojo elegantno filigransko nakita za nekatere modne urednike čas in modnih blogerjev. Ideje za njihovo dodatno oblikovanje meni, Dane pri vsakdanjih predmetov, orodja in svojo družino: Torej, ne pozabite svoje ikonične zapestnice za vijake, vrvico - ali se zgleduje po biser nakit v-zakon.

Danski moda: Tree & Pferdgarten

Danski oblikovalci Rikke Baumgarten in Helle Hestehave (v nemščini: Pferdgarten) ustanovil svojo etiketo leta 1999 po študiju v Kopenhagnu in plavati do uspeha za nekaj časa. Igrive podrobnosti o obleke, krila in bluze, visoko kontrastno oblikovanje in presenetljive odtisi so značilnosti iz Skandinavije
Modna znamka, ki je prav tako priljubljen pri bloggers in uredniki.

 Švedski modni: Acne Studios

Utelešenje skandinavske kul in veliko kavbojke - tudi v mednarodnem merilu najbolj znanih skandinavskih blagovnih znamk, švedska oznaka 
Acne Studios. Ustanovljeno leta 1996, ki ga Jonny Johansson, Acne Studios stoji (kratica za "Ambition za ustvarjanje romanu izraze") za kakovostne osnove in avantgardne mode za moške in ženske. Definitivno vedno vredno naložbo: v kavbojke, usnjene jakne in brezrokavniki nalepke. Absolutna kult Obutev: sladko zavezat s komične obraz, da je vsako sezono v novih različicah.

Švedski modni: Filippa K

Minimalistična, bistvenega pomena, visoke kakovosti: Filippa K je sinonim skandinavskega mode za 1993rd Ustanovitelj Filippa Knutsson začela svojo nalepko s ciljem oblikovanja "Kustos omaro" poskrbeti za ženske in moške - združiti brezčasno, trpežna in enostavna. Klasične jarek plašči in elegantne jopiči so toliko vrsto
Filippa K kot nezapletene vrhovi, priložnostne pletenin in kul predmetov športna oblačila. V vseh, lahko gradijo. Vprašanje trajnosti je užival velik Švedska je bila vedno prednostna naloga: narejen je pošten in okolju prijazna, pa tudi kot obleka reciklira. Do leta 2030, vse zbirke je treba proizvajati trajnostno do 100 odstotkov.

Švedski moda: Rodebjer

Potem ko so že večkrat spraševali o njeni lastni oblikovane obleke za Carin Rodebjer 1999 odločila, da začne svojo oznako in da na voljo svojo čudovito sproščenem slogu širšemu občinstvu. Navdih švedskega oblikovalca počuti tako jo je sprejel v New Yorku, kot tudi iz njenega rojstnega mesta Stockholm. osnutek 
Rodebjer so ženstvene in primerna za vsakodnevno uporabo: Casual obleke, kaftans, obleke in kimono zlahka slog iz dneva v nočni način. Tudi zvezde, kot so Alicia Vikander so navijači.

Švedski moda: Tiger Švedska

Zgodovina švedski tradicijo Oznake
Tiger Švedske sega več kot 100 let. Vse se je začelo z moške obleke off stojalo. Potem ustanovitelj Marcus Schwartzman in Hjalmar Nordstrøm dobro prilegajoča uniforme proizvedena za švedsko vojsko, je v preteklih desetletjih različne vzpone in padce in uspelo znova in znova, da se znova. To gre na račun Tiger Švedske: Nalepka je uspelo osvoboditi obleko iz pisarne in da je primeren za vsakodnevno uporabo kot sproščeno in elegantno obleko. Lažno Tiger Švedske se pogosto dojema kot klasična moške Outfitters še vedno v glavah ljudi. Dobro je vedeti: Tiger Švedska prav tako fantastično minimalističen skandinavski Clean-chic za ženske danes. Plus: veliko brezčasna kolekcija jeansa. Pristni Priljubljene: usnje suknjič s pas v Cognac je definitivno nikoli ne gredo iz mode!

Švedski moda: Hiša Dagmar

Zadaj ustanovljen v Stockholmu leta 2005 Fire House of Dagmar sestre Karin Söderlind, Kristina Tjäder in Sofia Wallenstam stati. Vsi trije so se združili z njihovo modni ozadje in tek, saj na etiketi, ki je dobila ime po babici Dagmar skupaj. Klasične kosi in razkošno stilov z Twist in pozornost do detajlov so značilne 
Hiša Dagmar. Srce vsakega zbiranja Švedska: fantastično pletenje priljubljene. Fan je poleg skandinavskih blogger Elin Kling Stars in Pernille Teisbaek med drugim princese Sofije Švedske.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 50