Posts

Lust v skladu

Kdo Ali odnos dolge razdalje in partner vidi le občasno, res je, da bi prišli do nekaj, tako da se spolno življenje ne pade z naprave na progi. Ali živite stalno v dolge razdalje odnos ali ločeni drugih razlogov samo ločenih področjih: bi telefon lahko rešitev, da bo ogenj v razmerju na daljavo z belo liso na čelu, tudi če jih ne vidim v živo. Ali ga Snapchat ali WhatsApp v glasovnih sporočil na telefonu ali tradicionalne telefonske linije, so fantazije nobenih omejitev. Kako telefon seks ni flop, ampak res dobra sprememba, preberite tukaj

vroče Draht_530111

Kako lahko ženske strmo njihovi partnerji s telefonom
©
iStockphoto

Top Nasveti za telefon

Vsak začetek je težko. Torej, tudi če pridete prvič na telefon, da bi pravilno ogenj svoj partnerja na drugi strani linije. Poleg negotovosti, kot da od najdražji bo odzval na njihovo željo po Phone fantazij, zastavljajo vprašanja, "Kaj lahko rečem z njim?" "Kaj naj ga vprašam?" in "Kaj lahko storim, da bi telefon seks je uspeh?" o. Ena stvar, ki vam ne moremo dati na poti vas žal: zdravilo za vse bolezni. Za vsak človek teče za seks drugače. vendar smo jih lahko spodbudi, da sprejmejo ukrepe, ki jih je vaš seks preko telefonske linije uspeh.

Telefon Sex nima vedno umazan

Kaj pride na misel, ko si misliš o telefonski seks? Kot tudi, da umazanega pogovora in pogoji, da je vaš samo v "normalno" Sexalltag ne bi spet govoriti? Ni čudno, za televizijo in medije dal nam je, da imajo spolne odnose preko telefonske linije običajno le slaba kopija "Si me horny" in "Mach je ostro me" gre. Če vam je všeč svet kinky Sexbegriffe, fetiš in trdo erotiko je nekaj čudnega, vam lahko zagotovim: Nimate mutirajo, da perverznež gospodinja, ki presega svoje meje, da navdih za svoje ljubljene v telefonski seks. Elegantna, verbalno erotika včasih ima celo večji učinek.

Dober telefon sex potrebuje zaupanje

Preden se dvigni telefon in svojega partnerja z "Fancy telefon"presenečenje -Anruf, morate najprej zelo posloven pogovor z njim o vaše želje in vaši ponudbi. "Kaj menite o telefonski seks?" Prednost je, da lahko skupaj odločiti, če želite, da bo ta korak in lahko že predhodno opredeli, kaj pričakujete od njih in kako si predstavljate telefonski seks. Tako se boste počutili varneje na prvem zgibu kolikokrat poslušalca in sproščenem začetku.

Vzemite si čas, da se pri volji

Da bi dobili pri volji na telefonu, pričelo počasi z erotično pogovor. Lahko bi opisali, na primer, kje ste, kaj nosiš ali kaj misliš. Seveda lahko to goljufija in da bo vaše Flanellschlafanzug seksi Negliže, ki ti je dal svojo ljubico na obletnico.

Zabava: Prava izbira besed, pravi tempo

Orientirate s svojo izbiro besed je najboljši na besedilo vašega partnerja. Ali še bolje: Povej mu, kaj izrazi, bi radi slišali od njega in kaj teme lahko začnete ničesar. Da bi zagotovili, da ste ustno na isti erotično ravni. Ne ustrašite erotične vprašanje! Živite svoje fantazije v telefonski tišini točno tako, kot bi ti naredil v postelji. Vprašati, kaj je bil do njega in kako se počuti. Prepričajte se, da ko vaš opisi vaš glas. Moral bi biti miren, globok in nežen. Lahko tudi, da je zelo vroče z uvedbo sapo zavestno ali dihati tudi prijetno vzdih v sprejemnik. Na primer, medtem ko vam pove, kje se vas dotakne. Medtem ko spodbujajo verbalno med seboj, morate poskrbeti, da boste napredovali z enako hitrostjo.

vrhunec

Ker telefon nima fizično bližino in ne vidite v živo svojega partnerja, je včasih težko uganiti, kako daleč je v resnici. Če ne veste, vprašajte svoje ljubljene, kako daleč je. Če ne želite čakati z orgazmom, premagal ga je tiho pred: "Naj pridejo!" Torej, lahko uporabite svoje "igra" združiti konca.

Ko je telefon kratek stik, ko orgazem

In potem? Spolno, po telefonu, velja naslednje: "Če je na najboljše, lahko nehaš." Končati klic po spolu in ne z nekaj ljubečimi besedami, namesto da bi še naprej govoril ure in tveganja, da se pomikajo v nepomembnih pogovorov. Poslovite se, na primer, z "Veselim do naslednjič!" Da bi se laže tako z velikim nasmehom in se lahko ponovno Spomini lepo stika.

Drugi članki na temo spola in strastjo je mogoče najti
tukaj.

Druge teme:

Ali je prav, da se loči po telefonu? Enajst odstotkov Nemcev to

Dragi besedila namesto kliče?

Telefon je v Nemčiji priljubljena ali kaj smo Nemci?
Tako ženske lahko spoznali ljudi, po telefonu


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =