Posts

Pick urednika: Poslovni Style

Meje med pisarni izgleda in športna oblačila postajajo vse bolj tekoče in odpira neslutene možnosti modne - tako dolgo, da upoštevate nekaj pravil slog. In vam povem zdaj.

 

Iz urada klubu, vmes pomembnih sestankov in kosilo s svojim najboljšim prijateljem? S kul poslovnih stilov ni problem: Ker "Gossip girl" Zdaj osvaja poslovni svet! Za ta pogled na avtentičnih izgleda kot Manhattan Upper East Side, ki je prej prevladujoči poslovni črne barve nadomesti s svetlimi barvami.
Kako nosite videz spretno in združujejo, se nanašajo na polju informacij in galerijah:

Kako postaviti poslovni stil:

  • Top hui spodaj Pooh! Seveda, ne pojavljajo v vroče hlačke v pisarni, ampak hlače lahko tiho samo tako dolgo, dokler se ne daje vpogled in pristno obori vrh.
  • Naj zaprte petke v omari! Dokler vreme dopušča, da bi lahko bili prisotni v pisarni svoje popolnoma pedicured noge tudi. Na primer, v strappy sandale in peep prste.
  • Bodi Chamaelion! Najlažji način za izvajanje Gossip Girl videz, je Slavnih barve. Zamenjajte črno enostavno proti roza blazer in ste pridobili veliko slog točk.

 

Z "Look Designer" yalook bo svoj stilist: Izberete lahko posamezne obleke, shranite in kupiti neposredno - prikazan tudi tukaj. Drugi navdihi ima "Fashion poročilo" pod
www.yalook.com/fashionreport
pripravljen. Prav tako boste našli tudi GLAMOUR.DE Nasvet tedna.

 

Naši favoriti so prikazani v fotogaleriji In najboljše od vsega: vse izgleda prikazanih tu je mogoče najti v novi spletni trgovini na
www.yalook.com

Kliknite na slike za začetek galerijo s trend izgleda!

Pick urednika: Glamorous Style 1

začetek galerije

Pick urednika: Poslovni Style 2

začetek galerije

Pick urednika: Poslovni Style 3

začetek galerije

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =