Posts

Nič več rdečina, srbenje in Co.

Vaša koža je malo občutljiva duša in kaže, da reagirajo hitro razdražena? Potem niste sami: Več kot eden od dveh žensk trpi zaradi rdečina, srbenje in Co. Only pravilno nego za občutljivo kožo sredstva. Zato imamo strokovnjak za nasvet vprašal, in ti povem najboljše nasvete in izdelke, da bi naša koža je lepo spet hitro

Zelo malo more trditi, njihova koža je zelo enostavna za vzdrževanje. Približno polovica vseh žensk pozna suhe lise, mozolji, srbenje, pekoč občutek, stiskanje ali rdečina. Diagnoza: občutljiva koža. "Je enostaven za dražijo in hitro se nagiba k pretiravate"Hamburg dermatolog pojasnjuje Dr. Kathi Turnbull, "občutljiva koža pa običajno ni večno, trajno stanje." Lahko bi bilo za vsakogar: Dokler je naša koža nepoškodovana in dobro navlažena, vsiljivci nimajo možnosti. Plaščem zaščitna kislino nevtraliziramo bakterije in okoljske toksine. Hkrati je pohoten plast pride s skoraj nepregledno branika celic, vode in lipidov in tako ohranja vlago. Če eden od teh obrambnih mehanizmov, pa je kršil, dobi kožo iz ravnotežja.

Pogosto pranje ali kopanje z vročo vodo, na primer, uniči plašč kisline kože z odpiranjem pore in izpira maščobe iz kože. Napačni izdelki za nego daje koži ostalo. Toda drugi dejavniki, kot so dednost, hormonske spremembe, prehrana, kajenje, suhega zraka ali ekstremnih vremenskih razmer prednost občutljivo kožo. In še en fenomen naredi kozmetičnih podjetij in dermatologi za Red Alert: "Število ljudi z občutljivo kožo, se stalno povečuje"Said Dr. Turnbull. še posebej tisti, ki plačujejo natančna o svojem videzu - prizadela več in več mladih žensk. Eden od razlogov za to je napačna uporaba kozmetike. Preveč dobronamerni nego in nenehno uvajajo nove izdelke teže občutljivo kožo tudi. Dermatolog svetuje: "Poskusite kateri izdelek koža prenaša dobro in se hranijo z njim. mora temeljiti na poskusih storiti brez - in namesto da se zanašajo na pravilno nego za občutljivo kožo."


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 + = 84