Posts

V Cookie Pekarna

To se gnete, žigosa in nibbled: V letošnji božični čas nič ne gre brez domačimi piškoti žig. Mi vam bomo povedali, s katero testo uspeh zagotovljen so odtisnjene božične piškote in vam prikazal najlepši žig za Nachshoppen. Ne pečemo sami? Ni problema! Odkrijte recepti za okusne piškote brez peke

So nekako tako niso v božični duh? Naš nasvet: "Zadnji božič" obesiti, postaviti severnih jelenov pulover in pečemo piškotke! Trend peke za praznike: preklicana piškotke maslo. Videti so ne samo zelo lepa, ampak so tudi precej enostavno narediti in prihranek časa, saj tudi brez nadaljnjega okras z domine, Spekulatius & tekmujejo Co ..

piškoti znamk: Enostaven za uporabo

Medtem ko je eden ali drugi še verkünstelt s pisavo, sladkornih kroglic in spray vrečke, smo samo zadeti piškotke na eleganten udarec. Posebna Keksstempel so večinoma v les, silikona ali plastike in za malo denarja. In kar je najboljše: Na večini modelov, motivi se lahko nadomesti z lahkoto - ki dodaja različne na krožnik piškotov. Večina Keksstempel glej galerijo (zgoraj).

Žig piškoti: Testo

Osnovni recept za keksi žig je preprost kolačev. Sestavine za približno 20 do 40 piškotkov, odvisno od tega, kako velik želite piškotke:  

  • 200g masla
  • 300 g Mehl
  • 100 g sladkorja v prahu (zagotavlja trdno testo, ki se ne krvavitve iz pri peki)
  • 1 zavitek vanilin sladkor
  • Ž vrečka pecilnega praška
  • 1 ščepec soli
  • 1 jajce 

Znamk piškoti: Pripravek

Tukaj je, kako: Sestavine v zaporedju v skledo in zgnetemo z mrzlimi rokami. Oblikujte testo v kepo in v hladilniku vsaj pol ure v hladilnik - daljši kot je boljše! Nato razdeli nekaj moke na čisto delovno površino in razvaljamo testo enakomerno. Debelino okoli 5 mm je optimalna. rahlo prah žig z moko in narahlo pritisnite testo - šele nato piškotek z vsemi plesni izvlečejo (ki ga ne obratno, je tveganje, da gouged piškotki Napeti s pritiskom žiga na robu). 

Pomembno: hladnejši testo, bolje je oblika ohrani med kuhanjem. Če želite biti na varni strani, predstavlja gouged mesto v listu, preden ponovno peko za nekaj minut v hladilnik. 

Ali so vsi piškotki ožigosan, pridejo za približno 10 minut pri 180 stopinjah v prej ogreti (!) Oven. Po času peke pustite piškotki kratko ohladi in shrani do božiča - ali pa si privoščite enostavno!

Piškotki brez peke 

Nimajo želje doslej stati v kuhinji ali morda celo brez pečice? Ne skrbite. Vaš piškotek jar ne ostane prazna letos. Obstaja veliko receptov za okusne piškotke, ki ne potrebujejo, da se peče. Surove piškotki hrane ne vsebujejo moko, jajce in še bi lahko bodisi jedli takoj ali šele čez nekaj časa hlajenja v hladilniku. Odkrijte naš recept najdbe iz Pinterest in Instagram. Opomba: Tako lahko ob pogledu na naslednjih piškotkov slik povzroči akutne hrepenenj!

Čokolada ovsena kaša piškotkov

Božič brez piškotkov čokolado čip? Ni šans! Še posebej se lahko, če jih pripravimo na hitro in poceni. Za čokoladne ovsena kaša piškotkov potrebujete le dve sestavini: dve skodelici grobo ovsenih kosmičev in dva panela najljubše čokolade. Takole: Daj čokolado v majhni ponvi ali v mikrovalovni pečici, da se stopi in mešamo z ovseno kašo pozneje. Razdelitvi mase se ovseni kosmiči, čokoladni zdaj v majhnih kupih, ki vstopajo na obložen pekač. Ko se piškotki postane suha in hrustljavo, se lahko porabi.  

Ovseni otrobi kroglice

In za našo naslednjo receptu boste potrebovali dve skodelici ovsenih kosmičev. V kombinaciji s skodelico mandljevega paste, približno 60 ml mleka in tri žlici arašidovega masla okusnih oreškov kroglice oblikovana. Takole: Zmešajte mandljevo maslo, mleko in arašidovo maslo v mešalniku skupaj, dokler ne dobimo homogene mase. Nato vmešajte v ovseno kašo. Zdaj tvorijo majhne kroglice, ki jih je mogoče zajeti z ovseno kašo še glede na vaše razpoloženje. Hladilniku približno eno uro in uživajte!

Dodaten namig: Osnovni recept iz ovsenih otrobov, orehovo maslo, mleko in arašidovo maslo se lahko spreminja po volji. Kako o tem (z jagodami super hrano v prahu, npr 
Hrana Spring), rozine ali kokos? Naj vaša kulinarično domišljijo!

Raw Gingerbread

Surova trend se ne ustavi na božične dobrote. Prav tako se medenjaki lahko pripravimo ne pečico. Za okusno surovo hrano medenjaki potrebujete naslednje sestavine: 10 suhih rok, 1,5 skodelice mandljev, 3 čajne žličke medenjaki začimbe (na primer iz
Samo začimbe) in 2 žlici javorjevega sirupa. Takole: dal bivanja in Mandeljni mešalnikom in postopoma začimbe in dodamo sirup. odstranjevanje trdno testo, roll na pomokani površini in izrežemo z najljubšimi skodelice. Postavite medenjaki piškotke za eno uro v hladilnik in uživajte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − 44 =