Posts

Anti-Diet blogger

Popolnoma uprizorjena slike? ne boste našli na Louisa Dellerts Instagram račun. Namesto tega se je 27-letni temelji na avtentičnosti, self-ljubezni in Body pozitivnosti - in da je zato njihova 330.000 privrženci tako priljubljen

Telo pozitivnost, plošča, Instagram, louisa dellert

©
instagram.com/louisadellert

Pred štirimi leti, Louisa Dellert poročali prvič na
Instagram naprej. Takrat, preden je bila blogger sama, je iskala fitnes navdih - in je lahko najti. Težava: nenadoma trikrat na dan, šport in stradajo sam do 46 kg, ki je, po drugi strani so imeli srčno napako, da je operacija potrebna rezultat.

Kot to izkušnjo življenje simpatičnega Instagrammerin, ki sebe opisuje kot anti-dieto blogger, samo spremenil način, da se ukvarja z negativnimi komentarji v omrežju in kako vam je uspelo, da se udobno v svojem telesu je izdal nam Louisa Dellert Intervju , 

jim Srečali smo pot kot del plošče "GLAMOUR podpira Body pozitivnosti na Instagram"Ki je potekala v Hamburgu 12. septembra 2017th Louisa Dellert sedel Curve Model Charlotte Kuhrt, projekt Neomejeno ustanovitelja Saskia Frietsch, Sebstliebe aktivista Kathi Lena in naš namestnik glavnega urednika Julia Werner kot udeleženec na plošči - ki je vodil Wana LIMAR - del.

GLAMOUR podpira Body pozitivnosti na Instagram

GLAMOUR: Kakšna je bila vaša osebna "Aha Moment"Kdo vas je pripeljalo, da spremenite svoj odnos o svojem telesu?

Louisa Dellert: Ko sem bil na tem, da so operacijo, me je bilo strah umreti. In to je bil moj osebni Aha moment: Razmišljal sem o tem, kako površno sem bil do tega trenutka. prej sem si želela, da imajo šest paket in se tanek - ampak tisto, kar me vse to prinaša sploh, če sem tukaj v bolnišnici? Nič! V tistem trenutku sem si rekel, če dobim iz kirurgije živ, bom spremeniti svoje življenje - in tako je bilo.

Koliko truda je stalo na začetku, na Instagram z domnevno "posredovanja" pokazati?

Po operaciji nisem mogel uveljavljati za nekaj časa, ker je bilo moje prsi rastejo skupaj spet samo enkrat, tako da imam - na srečo - spet povečala tudi. Prvo sliko sem objavil potem, mi je že stalo malo premagati. Bal sem se, da se objavi sliko, v kateri sem imel ne šesterček in je ni tako tanek kot prej. vendar povratne informacije od svojih privržencev je bila pozitivna, in od tega trenutka, ko sem spoznal, da lahko takšne slike pomagajo druge ženske. Od takrat mi sploh ne da bi zagotovili takšne spletne Objave problem.

Pogosto uporabljajo hashtag # fürmehrrealitätaufinstagram. Nekateri ljudje delijo na Instagram fotografij svojih uspehov usposabljanja, drugi pa se pokažejo kot so videti naravno. Kako je po vašem mnenju, se udobno v svojem telesu?

To je mešanica. svoje privržence Svetujem vedno: Če bi sledili nekoga, ki je nekako pod pritiskom, ker želijo videti še tako, bi morali Prenehajte spremljati bodisi osebe ali vsaj iskati kolegom. Torej nekdo, ki morda ne prenaša značilno popolno sliko navzven in sedi samo enkrat pred ogledalo in ima malo trebuh tucks. To ravnotežje je zelo pomembno in potrebno, da imate dobro zavest do sebe in svojega telesa.

Kaj vam osebno motivira za šport in še nekaj nasvetov o tem, kako premagati svoje šibkejše sebe?

Moj nasvet je vedno ustvariti sliko v tvoji glavi, kaj želite doseči s športom v vseh - tako, kako potem počuti v prenesenem pomenu. Če želite motivirati sebe, na primer za tek krog, naj bi si predstavljate, v tvoji glavi, saj je res lepo prepotenih in hlačke, da pridejo na dom, kako bi se le srečno in skoči pod tuš. Take slike motivirati najbolj začeti sploh, da se premaknete. Ko sem usposabljanje za maraton, na primer, si predstavljam, še tik pred tem, bom teči skozi cilj in vsi ploskajo in praznovanje.

Vi ste vzor za mnoge, ko gre za samo-ljubezen in zdravo telesno podobo. Kdo vas navdihuje osebno v smislu Body pozitivnosti?

Ashley Graham Mislim, da je super, ona je res super. Sicer pa moje mnenje je nekaj navdihujoče v vsakem človeku. Mislim, da je, na primer, velik, kot se Daniela Katzenberger predstavlja na Instagram. Seveda, ona je na kamero na TV lutka, je na njen račun, vendar včasih tudi za vožnjo in se razodeva. Se mi zdi, da je zelo privlačna.

Kako se spopasti z negativne komentarje? Ali včasih self-dvoma, ali lahko vidite sedaj popolnoma sproščeno?

Medtem Plamen pripombe, v katerih gre za moje telo, je preprost - priti do ne prav z mano. Hkrati ljudje storiti, da mi s takimi pripombami, kot tudi korist, ker lahko pokažejo svojo skupnost in rekel: Hej, niste sami, kar se je zgodilo, da me! Najboljši način za spopadanje z negativnimi pripombami enega spozna na to, da so ljudje, ki pišejo takšne stvari, da veš osebo in ne bi še zavist iz dolgočasja ali.

20. september 2017, 17:19


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =