Posts

Klaus je gepupt v kotu

V naši seriji "Felix je nor svet" skupaj z avtorji in "diplomirani" kolumnist Felix Reek redno piše o velikih in majhnih čudnosti našega življenja. Tokrat: The tamagotchi se je vrnil. In to nadležno žival

tamagotchi

Klaus je zelo razburjen. On scurries od desne proti levi od vrha do dna in nazaj. Klaus je moj tamagotchi
©
GLAMOUR

Klaus je zelo razburjen. On scurries nazaj od desne proti levi, od vrha do dna in nazaj. Klaus nadležno zelo mogočna. Grem po baseball bat in ga povlecite okoli enega. Je osnova do dna in izgleda zelo bedröppelt. Naj predstavim: To je Klaus. Klaus je moj tamagotchi.

Starejši izmed vas bo spomnil. V 90. letih je tamagotchi je bilo nekaj podobnega Dieter Bohlen. Nihče je bilo všeč, da je nadležno velik, vendar je bilo zelo uspešno. Tamagotchi mora biti nekaj podobnega digitalni bejba ga vzgoji. Moral si ga hranijo, igrati z njim in ljubezni. Potem je bilo lepo piščanec. je dobil od vseh, da premalo, se je razvil v grdo tujca. Torej načeloma kot pravi otrok.

Tamagotchi Classic: Najdražja aplikacija mojega življenja

Za 20. obletnico tamagotchi je japonski proizvajalec ponovno začela plastično jajce. Zaenkrat še ni priti v Nemčijo. Vendar pa obstaja zdravilo. Aplikacija pametni tamagotchi Classic. In ker nič ni slajše od nostalgije in nikoli nisem imel tamagotchi sem prenesli to aplikacijo v imenu znanosti. Za samo 4,22 EUR. Najdražja aplikacija mojega življenja.

Za to pričakujem ničesar. Velike grafike, zabava, igre in zabave. In dobili roza virtualni jajce s tremi gumbi. Aha. Sem ponovno zapreti aplikacijo. Po 30 sekundah je bejba poročila prvič. Gre za teiggesichtiges, tako, uh, obraz. Kličem Klausa. To me spominja na nekdanjega šefa.

Mislim, da sem spet so pretepli Klausa

Klaus piska. Jaz mu dam nekaj za jesti. In še enkrat. In še enkrat. Zdi se, zadovoljen in sem s telefona. Minuto kasneje je vibrira. Ne, ne breaking news, da Dax je povečala za 0,2 odstotka. To je Klaus. Sem ga ignorirajo. Brez uspeha. 30 sekund kasneje je odgovori nazaj. Izražam divja na gumbe, dokler se ne pojavi baseball bat. Tamagotchi je zelo navdušena. Mislim, da sem Klaus spet pretepel.

Imam slabo vest, in videti skozi opisu aplikacije. Baseball bat se predvaja. Uf, nisem pretepli Klausa. Razrešen, ne morem dihati. Dokler nisem odkril pixel kup na strani. To ni ...? To lahko zagotovo ...? Ampak. To je drek. Klaus je star manj kot deset minut in me je gepupt na zaslonu. Nejevoljen sem se odločil raco. Moč čist. Vržem telefon v kot.

Nič odvrača od Klausa

Klaus se vrne na operacijo. Maaannn. Zdaj se spomnim. Tamagotchi izginila tako hitro, ker so nadležne živali. Toda v nostalgičen hitro odpustiti. Bil sem že na 90 strank in sem prestrašena, če "Can not Touch Ta" ali "I Want To, da je tako" tekel. Ker so bile pesmi nove, sem se moral vreči takoj. Ok, razen za "Can not Touch Ta". To je res pohoten naslov. Kladivo želim ples zdaj!

Nazaj na Klausa. Grem na žarnico in se stemni. Mogoče se usmerja na off za nekaj minut. Gibanja. "Tamagotchi vas kliče!" Pojavi se na zaslonu. Odprem aplikacijo. Hmm. Nič ni videti Oh, to je še vedno temno. Klaus scurries okoli kratko. Potem je izginil na dnu in veliko "Z" vstal od njegove glave. Zdaj pa spi. To je res kot moji otroci.

Pred letom dni, velika bela Brummer

Mir na zadnji. Vsaj za pet minut. Klaus kliče. Bil je poln fižola. On je oblekel sam enako svetlobo. I kliknite svojo pot skozi meniju aplikacije. Tamagotchi je dobro krmijo, z veseljem in brez discipline. Ni opazil. Sedaj je star eno leto in velika bela Brummer. Zaprem zaslon.

Potem je moj pametni dejansko zaprli. Za celo uro. Blagoslov. Dokler sem začel, da bi dobili v skrbeh. Ko gre Klaus dobro? je treba jesti? želi igrati? V 90 milijonov tamagotchi nesrečna smrt na koncu umrl, ker so preprosto pozabili. Odprem aplikacijo. zveni veselo glasbo. Klaus piska navdušena. Ponovno ima drek v kotu. Maaaannn!

Felix Reek

©
Daniel Hofer

Odraščanje v vinogradih Rheingau in japonskih turistov je lahko samo eden od naših kolumnistov Felix Reek: točno arheolog. Za njega, opazil, da je kopanje v dvomih, 30 let v isti luknji v tleh in na koncu našli ničesar. Tako je študiral v Marburgu literature in filmskih študij in začel pisati. Če se ne, je bije nemočni kitare in gledal njegove hčere, da rastejo.   
Vse epizode "Felix je nor svet"


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 39 =