Posts

Prijatelji razširili prek aplikacije

Si želite razširiti svoj krog prijateljev in spoznavanje novih ljudi v vašem mestu? Potem ga preizkusite z aplikacijo "25friends", Če iščete posebej za dekleta serije zvečer, se lahko z njim "FriendsUp" Registracija

ženska-iphone-pametni-170639417

Poiščite nove prijatelje z aplikacijami "FriendsUp" in "25friends"
©
Getty Images

Samo za dekleta

"FriendsUp" je pametni telefon app, ki si prizadeva, da bi našli nove prijatelje, s katerimi se lahko dogovorite za srečanje v svojem prostem času - piti kavo, pojdite v kino ali za skupne športne aktivnosti. Aplikacija je zasnovana posebej za ženske in za namen, da razširi svoj krog prijateljev in ne išče partnerja za vse življenje. To bistveno razlikuje od prej običajnih izmenjav prijateljstvo na internetu, kot so Friendscout24.

Trenutno ni vedno enostavno priti prijateljstva v daljšem časovnem obdobju. Ko dolgoletni prijatelji po šoli ali študij podjetje v svet dela in se mora premakniti na drugo mesto ali pa celo zapustiti dom, lahko dobite precej osamljen v novem okolju. "FriendsUp"Aplikacija je namenjena za lažje iskanje za novo punco. Ko ste prijavljeni, lahko iščete preko mobilnega telefona v območju za nova poznanstva. Torej ne naletijo pri iskanju nekoga, da ne leži na vaši valovni dolžini, lahko izbirate tudi med drugimi uporabniki aplikacije v skladu z določenimi merili, kot so starost ali interesi določajo, katere dejavnosti v prostem času, ki ga bodo imeli. Ko ste shranili pomembne kriterije za vas, aplikacija samo kontakti vas izpljune tudi, da je primerna za vaše potrebe. Za registracijo na "FriendsUp" zadostuje, da vnesete e-poštni naslov in starost in samostojni izbrano geslo.

24 novih prijateljev

Mesto prelom ali plaža počitnice? Šport ali chill out? Cook ali red? Vsakdo z aplikacijo "25friends" dnevniki, je treba odgovoriti na nekaj ali-ali vprašanja na začetku. Glede na želje in hobije vam bo dodeljena skupino do 25 članov, s katerimi lahko klepetate. ampak 24 potencialnih novih prijateljev ne le imajo podobne interese kot samega sebe, ampak tudi v isti starostni skupini, in tudi živijo v istem mestu - konec koncev je namen izpolniti.

80 odstotkov uporabnikov, ki so v resnici stari med 25 in 35 let, seveda pa obstajajo tudi mlajši in starejši uporabniki na "25friends"Torej bi moral vsakdo najde pravico za same prijatelje. Možno je tudi, mimogrede, ne samo enega, ampak več skupin, da se pridružijo. Majhen namig: Ne bodite sramežljivi in ​​upal, da bo tiho, redno posodabljajo v skupinskem klepetu. Toliko, da veste, ljudem tam boljše znanje in uspe narediti nekaj skupaj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6