Posts

Večina festival pričeske

Casual Valovi Beach, pisane nasveti za lase in igriv pleteni - festival sezona je odprta! Vam pokažemo najlepše izgleda zvezd in blogerjev iz velikih festivalskih travnikih. Plus: Poklicni stilist razkriva, kako lahko enostavno posnemati modne pričeske Festival

Od hipi obleko, proizvaja flash tetovaže in dol na festivalu travniku! To je končno tu in gumijaste škornje in šotor sezona se je začela. vrgli smo off Coachella z zvezdami, kot so Alessandra Ambrosio, Ashley Tisdale in Chiara Ferragni. Strokovno stilistka Patrick Wilson je s
GHD (v živo na mestu in ustvaril med drugim blogger Farina Opoku
novalanalove) magične festival frizure. izdal, da izgleda zelo priljubljen v tem letu in kako nam nachstylen ga.

Peak-a-boo pletenice

V tem iskati majhne pletenice prodreti skozi lase - kot nalašč za srednje dolžine in dolge lase. vezavi le nekaj tanke pramene ohlapno od vrha do dna. "Tako leve proti preostali lasje videti sveži, vendar ne preveč stil"Omenjena Patrick Wilson.

Beach Waves s strukturo

Patrick Wilson povzročajo priložnostne valovi so najbolj všeč ravno železa (na primer,
"Platinum Tropic Sky Styler" GHD): "Postavite Styler pravokotno lasišča in zavrtite za 360 stopinj, medtem ko je prenos v smeri koncev las. Da bi še bolj gibanje v laseh, da spremenite smer vrtenja z vsako novo verigo. lahko odstranite za avtentično plaži videti zdaj konce las in popustite lase s prsti ali s širokim koničastim greben."

Pony Club

Za drugi ali tretji dan festivala strokovne stilistka priporoča klasičen čop, ki se lahko oblikovano na različne načine. Dodaten namig: vključiti dodatno opremo, kot so mala lase obroči v pletilnih.
Več lase pripomočki za festival lahko najdete tukaj.

Pletenice v vseh različicah

"Ali nizozemskih, francoskih ali ribje kosti pletenice - prepleteni bo vsako leto pridejo nazaj za pomlad in poletje"Napoveduje Patrick Wilson.

vesoljske ritke

Še pričeske označite za tekoče festival sezone: Vesoljske ritke, majhna Dutt, ki so bili dani ob sredinski razcepu levo in desno.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7