Posts

Zakaj moški goljufija na

V maščevanje, osamljenosti in dolgočasja: Zakaj moški čudno? Glamour je stik par psihologov in avtorjev in povzel rezultate študij Sidro strani v zadnjih letih. Preprosta ugotovitev: Moški so žrtve svojih nagonom. ga je doma premalo seksa, bi ga pogosto preprosto drugje

fremdgehen par

Na strani poročila Sidro izvedeti vsa dejstva o tema vara ©
Getty Images

Seveda, gre za seks. Seks z drugim kot partnerjem nekoga. Daleč stran od lastne štiri stene in morda v novih in zanimivih položajev. Ugotovili smo zanimive, radovedne in klišejski razloge za varanje. Banana izkaze "Alkohol je kriv" Varčujemo ste popolnoma in namesto tega predstaviti zanimive znanstvene ugotovitve, kot tudi nekaj klasičnih in morda zato, ker tako pogosto omenja razloge, zaradi katerih moški in ženske dvignili na tujih postelj:

Zato moški gredo tujec:

1. Spolno nezadovoljstvo

Za večino nezvestih moških je razlog za varanje preprosto: doma, da ne dobijo dovolj seksa! Čeprav je ljubezensko življenje doma je povsem zadovoljiva kakovost, ampak količina vara moški čutijo očitno še ni v polni zmogljivosti, zato si za enega (ali več) drugih seksualnih partnerjev. Tako spolno nezadovoljstvo, je glavni razlog za escapade. To je potrdil tudi več študij in raziskav. Vodja Fremdgehstudie na univerzi Göttingen, Dr. Ragnar Beer pravi: "Štirje od petih vprašanih so se odločili, da nezvestoba, ker so spolno nezadovoljni v svojem partnerstvu."

2. osamljenost

Ameriška raziskava 500 parov pokazala: bolj pogosto preživijo s partnerjem ločene čas, višjo spolno željo človeka. Daje več sperme in tveganje za escapade povečuje z vsako sekundo.

3. dolgčas

Koliko živali zaljubljen v človeka? Pri podganah in bikov in krav raziskovalci opazili tako imenovani "Coolidge Effect", Po določenem času so samci izgubili željo, da bi Mate z ženskami okoli njega. ampak prihaja nov podgana dama v zaprtem prostoru, podgane Gospod je spet polna energije.

4. Spolni strah pred neuspehom

Moški ima erektilne disfunkcije ali imajo spolne prezgodaj, je precej nenavadno. Prikazanih je 2011 "Archives of Sexual Behavior" objavljena študija.

5. Test tržna vrednost

Gospodarji ustvarjanja (v evropski raziskavi, je bilo 23 odstotkov) si želi, in vedeti, če bi lahko še vedno seksa z drugo žensko, če bi hoteli. "Človek se počuti iz svojega partnerja ni več iskan in študiral samopotrditve v drugo", Psiholog in avtor uspešnic pojasnjuje dr Stephan Lermer.

6. maščevanje

Devet odstotkov bi tudi nezvesta za romanca svojega partnerja, glede na nedavno raziskavo.

7. Priložnost naredi tatu

Moški dati skušnjave očitne za vas. Naredi privlačno žensko na moškem je napredek in je ni treba skrbeti, da bi ujeli v afero, povečuje njegovo Fremdgehrisiko hitro. To je potrdil primer zvestobo preizkus dama iz Düsseldorfa, ki je vodil svoje može v skušnjavo po posvetovanju s partnerji. Fremdgehquote: 98 odstotkov! In ljudje niso imeli za nujno išče spolno avanturo.

8. geni so krivi

Glede na študijo na Karlovi univerzi v Pragi s 86 pari ponavadi moški, tujec, čigar očetje so bili nekoč še bolj nezvestoba. Še posebej, če so opazili, da so njihovi očetje nezvestobe odpuščeno. Ženske, katerih matere so bile adulteresses, mimogrede, ne višjo Fremdgehrate kot tisti z zvestimi mame.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 6 =