Posts

Frances Bean Cobain

Harry Potter, Mariah Carey in nakupovanje: Hči Kurt Cobain upornikov proti grunge podobo svojega očeta. Frances Bean Cobain v pokončnem

"Sem neodvisna oseba"Frances Bean Cobain je dejal, je v letu 2005 glede na ameriški reviji "teen Vogue", V času, ko je bila stara 13 let. "Ne bom se imenuje preprosto Courtney Love in Kurt Cobains hčerko. Hočem biti Frances Cobain." potem mora biti to sporočilo močno prizadela nekatere navijače nirvana. Kako lepo bi bilo, imel Kurt Cobains edina hči nadaljevala tako zgodaj končal kariero. Preostali svet morda lahko pretrese le presenečeno glavo in mislim: kako hitro čas leti! Malo otrok je bil star komaj devetnajst mesecev, ko Kurt Cobain ustrelil. Medtem pa je 15-letni najstnik.

Več kot 137 parov čevljev

Frances Bean Cobain je nastavljen na Harry Potter, Mariah Carey in nakupovanje, saj "i-D Magazine" izdal. Posluša R&B glasbe in ga ne more stati, ko je njena mama Courtney Love zapusti hišo z neurejeno pričesko in vrečasto videz. "Sem girly-girl"Rekla je, da je v pogovoru "teen Vogue", Ima več kot 137 parov čevljev, 200 parov kavbojk in nešteto oblikovalec vrečke. Pravzaprav, dekle z velikimi očmi ne razlikuje veliko od Nicole Richie in svetu Peaches Geldof je. Toda njen eden bi ga pričakovali. Ker je njen oče Kurt Cobain je in je mrtev.

Frances Bean Cobain Cobain ima gen

Kljub temu, da je vsaka stvar, če se Kelly Osbourne se lahko trži v resničnem življenju, kažejo ali Kimberly Stewart preoblikovali v spodnjem perilu, Frances Bean Cobain vleče zapuščino nesmrtno grunge legendi okrog z njimi. V nasprotju s tem pa se upre in ne samo to, s čimer se svet ne šteje. nositi namesto odtrgani kavbojke in hodi okoli s mastne lase, je raje ne roza oblikovalec oblačil in make-up skrbno ustnice. To je v tem kljubovanja, da Cobain gen proti prodoru je v njej na svetlobo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =