Posts

rense ut skapet og tjene penger

selger brukte klær, allerede utsolgt "rikdom" Swap funn eller tidligere favorittstykker med nye: nettstedet tilbyr klær rundkjøring mote entusiaster mange muligheter og et alternativ til konvensjonelle shopping. Vi forklarer hvordan det fungerer sparsommelighet plattform - og hvordan kan tjene penger der rett

Selge, kjøpe eller bytte - i klær gyro er alt. Tusenvis av biter av klær, sko og tilbehør her hver dag en ny eier. Slik fungerer det:

Klær selge klær rundkjøring:

Hvem ønsker å selge klær rundkjøring måte må først logge inn og opprette en profil. Deretter kan du sette elementer gratis i katalogen ved å legge ut en kort beskrivende tekst, noen informative artikkelen og gjennomføring bilder skudd og kaller hans ønsket pris. Dersom selger, betaler kjøperen frakt. Forsikret transaksjonen er om klær gyro seg selv når, instant bankoverføring eller PayPal vil bli betalt med kredittkort.

Bytt klær på klær rundkjøring:

Som et alternativ til å selge klær gyro gir også muligheten til å utveksle klær med andre medlemmer. I prinsippet fungerer som salg: plaggene er beskrevet og fotografert, og deretter plassert på plattformen.

Klær sentrifugal samfunnet:

I medlemmer forum alle registrerte klær Spinning Top selgere og kjøpere kan utveksle om personlig - her finner du blant annet en masse nyttige tips og informasjon rundt plattformen, men også på temaer som kjærlighet, relasjoner, matlaging oppskrifter og Co.

Klær rundkjøring: riktige måten å selge - hvordan det fungerer!

selge klær som du ikke lenger bruker, eller mote mispurchases vellykkede på internett og dermed tjene penger - som Shopaholic ikke drømme?! Klær gyro Topverkäuferin Miriam, aka "XXMN", Opptjent i år mer enn 6000 euro i det populære online Seco Hånd plattform og GLAMOUR har utelukkende avsløre sine beste klær gyro 12 tips:

1. Den rette tilbudet

"I min klær gyro katalogen finnes hovedsakelig vintage mote og spesiell ting fra 90-tallet. Jeg liker å ransake på garasje salg og sparsommelighet butikker, søke og velge spesielle elementer med historie, som så ikke lenger selges i butikken."

2. Populære merker

"Er rett ved rundkjøringen kjoler vintage mamma jeans og den klassiske Levis 501 mest populære."

 

kk_xxmn_behindthescenes_2-510

©
Miriam

3. De riktige klærne

"Vintage skinnjakker fungerer fint med meg. I løpet av våren også deler kjøre med striper, floral utskrifter og pastellfarger veldig godt."

4. perfekt timing

"Vinter jakker i sommer og i vinterklær? Nei. Den egen katalog bør tilpasse seg årstidene."

5. Gode Produktbilder

"Gode ​​bilder er alfa og omega for salgssuksess. Plagget må kartlegges trofast - farge, materiale og delen skal best kan ses. Det er derfor jeg gjør fra noen del detaljbilder på braketten og i tillegg en eller to bære bilder." 

kk_xxmn_katalog_look_1-510

©
Miriam

6. Cool bærer bilder

"Jeg kombinere klærne mine, slik at du kan forestille deg en total look. Noen jenter elsker å bli inspirert og deretter kjøpe den samme en komplett stil i pakken."

7. meningsfylte beskrivelser

"Jeg beskriver plagget så detaljert som mulig: state materiale, form, størrelse og egenart. For veiledning gir jeg kroppen og klærne min størrelse. Hashtags øke rekkevidden på klærne Spinning Top."

8. En rimelig pris

"Prisen er vanligvis basert på betingelse av artikkelen og materialsammensetning og bør aldri være for høy."

9. God kommunikasjon

"Utvekslingen med potensielle kjøpere er svært viktig - ofte oppstår virkelig fine kontakter med andre medlemmer. Jeg er glad for å også gi råd, svare på spørsmål og gi stylingtips."

10. Pakking og forsendelse

"Klærne mine jeg pakke med stor oppmerksomhet på detaljer. Hver kjøper kan se frem til en fin pakke med en personlig, håndlaget melding og en liten oppmerksomhet."

  

kk_xxmn_behindthescenes_3-510

©
Miriam

11. Det lille ekstra

"Presentasjonen av plagget, en vennlig utveksling og en hyggelig kommunikasjon er like viktig som å elske pakking og rettidig utsendelse av pakken på klærne Spinning Top. Vis din personlighet ved hennes stylt og kombinert."

12. No-Gos på salg

"Hull, flekker, klær i dårlig forfatning, falske opplysninger til artikkelen og en forsinket levering går ikke - og si verste fall i samfunnet rundt."

Også i GLAMUNITY klær gyro er et problem:
Diskusjon!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 37 = 43