Posts

Dette skandinaviske motemerker du trenger å vite

Ikke bare i Stockholm og København Fashion Week dukker opp igjen og igjen: svensker og dansker har en ekstraordinær følelse av stil og mote - og de har de kuleste merkene. Vi tilbyr svenske og danske motemerker som jeans, skjorter (Advarsel: fantastisk, ikke så minimalistiske feel-good utskrifter), Vesker, tilbehør & Co er bare ønsker spesielt varmt i mote mengden av Pernille Teisbaek til Elin Kling. Og du vil ikke være i stand til å motstå for lang. Jeg lover!

Dansk mote: Ganni

Alltid i forkant og ekstremt casual: Dansk etikett
Ganni er en av de for tiden mest populære skandinaviske merker. I tillegg til den kule garderobe grunnleggende Creative er Directorin Ditte Reffstrup kjent for utformingen av sine ekstravagante Ready-to-wear elementer som kjoler og skjørt, som er svært populær kombinert allsidig og spesielt med mote bloggere. Videre Ganni har sko, tilbehør og undertøy i området. Big sommer trend: den søte frukt-skjorter er nå på nesten alle Instagram-konto - å finne - ikke bare danskene og svenskene.

Dansk mote: Saks Potts

Det er så typisk skandinavisk minimalisme, gjorde de to unge dansker Barbara Potts og Cathrine Saks seg ikke mye. Ekstravagant og svært fargerike er mote, de to designerne siden 2013 for sin København-baserte etikett
Saks Potts design. En av de mest hyped deler på Instagram? En rosa hettegenser med stor etikett logo.

Dansk mote: By Malene Birger

By Malene Birger begeistret med feminine stiler, rene linjer, elegante kutt og spesielle deler og materialer - mens samlingene er (vanligvis Skandi stans) for å utføre ekstremt grei. I mote sirkler, kjoler, skjørt og strikkevarer skandinaviske etikettene er spesielt populære. Lena Meyer-Land Ruth er en stor fan av moderne tolkninger av klassiske By Malene Birger. Godt å vite: Malene Birger grunnlagt i 2014 med Birger1962 annen etikett og går til hennes lidenskap for interiør og kunst. 

Dansk mote: Jane Kønig Smykker

Reduserte former i kombinasjon med ekstravagante detaljer: gullsmed og smykkedesigner
Jane Kønig fortryller med sin elegante filigran smykker for noen tids mote redaktører og motebloggere. Ideer for deres tilbehør design tar dansken i dagligdagse objekter, verktøy og hennes familie: Så husk sine ikoniske armbånd på skruer, en hyssing - eller er inspirert av perle smykker svigermor.

Dansk mote: Tre & Pferdgarten

De danske designerne Rikke Baumgarten og Helle Hestehave (på tysk: Pferdgarten) grunnlagt deres plateselskap i 1999 etter å ha studert i København og svømme til suksess i noen tid. Lekne detaljer på kjoler, skjørt og bluser, høy kontrast utforming og slående utskrifter er kjennemerkene til den skandinaviske
Motemerke, som også er populært blant bloggere og redaktører.

 Svenske mote: Acne Studios

Selve symbolet på skandinaviske kule og gode jeans - og internasjonalt den mest kjente av de skandinaviske merkene, det svenske merket 
Acne Studios. Grunnlagt i 1996 av Jonny Johansson, Acne Studios står (står for "ambisjon om å skape Novel Expressions") for kvalitet grunnleggende og avant-garde fashion for menn og kvinner. Definitivt alltid verdt en investering: jeans, skinnjakker og jakker av etiketten. Absolutt kult fottøy: søt sneaker med tegneserie ansikt, er det hver sesong i nye varianter.

Svenske mote: Filippa K

Minimalistisk, avgjørende, høy kvalitet: Filippa K er et oppkomme av skandinavisk mote for 1993rd Grunnlegger Filippa Knutsson lanserte sin etikett med sikte på en "kuratert garderobe" å sørge for kvinner og menn - til å kombinere tidløs, holdbart og enkelt. Klassiske grøft strøk og elegante blazere er like mye en rekke
Filippa K som ukompliserte topper, casual strikker og kule sports elementer. I alt kan du bygge. Spørsmålet om bærekraft har hatt betydelig Sverige har alltid vært høyt prioritert: det er gjort rettferdig og miljøvennlig, samt klær blir resirkulert. I 2030, alle samlinger er å bli produsert på en bærekraftig måte til 100 prosent.

Svenske mote: Rodebjer

Etter å ha blitt gjentatte ganger bedt om hennes selvdesignede drakter til Carin Rodebjer 1999 bestemte seg for å starte sitt eget plateselskap og gjøre tilgjengelig for sin fantastisk avslappet stil til et bredere publikum. Inspirert av den svenske designeren føles både hennes adopterte New York så vel som fra hjembyen Stockholm. utkastet 
Rodebjer er feminine og egnet for daglig bruk: Casual dresser, kaftans, kjoler og kimono kan enkelt stil fra dag til natt-modus. Selv stjerner som Alicia Vikander er fans.

Svenske mote: Tiger of Sweden

Historien om de svenske tradisjon Etiketter
Tiger of Sweden går over 100 år tilbake. Det hele startet med menns av racket. Deretter grunnlegger Marcus Schwartzman og Hjalmar Nordstrøm velsittende uniformer produsert for det svenske hæren, gjort over flere tiår ulike oppturer og nedturer og klarte gang på gang å gjenoppfinne seg selv. Dette går til kontoen til Tiger of Sweden: Etiketten har klart å frigjøre drakten fra kontoret og gjør det egnet til daglig bruk som en avslappet og elegant plagg. Feilaktig Tiger of Sweden blir ofte oppfattet som en klassisk menn outfitters fremdeles i folks bevissthet. Godt å vite: Tiger of Sweden gjør også fantastisk minimalistisk skandinavisk Clean-chic for kvinner i dag. Pluss: en stor tidløs denim kolleksjon. Ekte Favoritt: semsket jakke med midjebelte i Cognac er definitivt aldri gå av moten!

Svenske mote: House of Dagmar

Bak grunnlagt i Stockholm i 2005 Brann House of Dagmar søstrene Karin Söderlind, Kristina Tjäder og Sofia Wallenstam stå. De tre har kombinert sin individuelle måte bakgrunn og løp, siden etiketten, som ble oppkalt etter sin bestemor Dagmar sammen. Klassiske snitt og luksuriøse stiler med Twist og oppmerksomhet på detaljer er typisk for 
House of Dagmar. Hjertet av hver samling av Sverige: fantastiske strikke favoritter. Fan er ved siden av den skandinaviske bloggeren Elin Kling Stjerner og Pernille Teisbaek blant annet Princess Sofia av Sverige.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 12 =