Posts

Ingen flere dårlig kjøper når Zara Online Shopping

Sanne Handleglade kjenner sin kjole størrelse naturlig fra innsiden og ut - det fortsatt skjedde selv de største eksperter fra tid til annen at den kjøpte en del, men ikke passer ordentlig, noe som er ganske annerledes enn forventet, eller rett og slett for stor eller for liten, selv om sin vanlige størrelse har bestilt. Her Zara gir nå en løsning: en ny dimensjonering verktøy i nettbutikken tiltak enkeltvis at plagg i hvilken størrelse passer best

For Zara fans som er i nettbutikken fra high street merker ofte ute på nye størrelser verktøyet kan være til reell hjelp, viser det ennå, hvilken størrelse til eier kroppsbygning som passer best. Slik fungerer det:

 

Zara-510

©
Zara

Hvis du ringer et bestemt plagg i Zara nettbutikk, i tillegg til de tilgjengelige størrelsene og blå knappen "Hvilken størrelse passer meg?" synlig.

 

zara-510-2

©
Zara

Etter å ha klikket, nytt vindu, der du nå kan legge inn sine dimensjoner (høyde og vekt) åpner. Det er også mulig å definere en skyveknapp hvis du foretrekker å bruke figur-hugging eller løst plagget. Alle som er usikker på riktig størrelse har fortsatt muligheten, for å gi informasjon om sin silhouette (flat eller snarere rund mage, smale eller brede hofter, eller - for topper og kjoler - Informasjon om underbustwidth og cup størrelse). Hans alder du kan angi, om ønskelig - som faktisk påvirker også fordelingen av vekten din.

Vi tenker: En god idé som kan gjøre online shopping i fremtiden enda enklere!

 05/03/2017, 10:48


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4