Posts

Arket: Først butikk og nettbutikk er åpnet

Ventetiden er over: Den nye H&M etiketten arket kan handle nå

Arket er her! Samtidig med lanseringen av nettbutikken, som er tilgjengelig nå tilgjengelig i 18 europeiske land, har den første egen butikk i den nye etiketten fra H&M-gruppen på Londons Regent Street åpnet.

Selvfølgelig vi umiddelbart et blikk kastet inn i nettbutikken og samme tid
noen favoritt ser funnet. I tillegg til kategoriene kvinner, menn, barn og hjem slitasje kan bli funnet her, samt oppskrifter. med "pinks" dedikerte arket dagens favoritt farge av Millennials selv en egen kategori. Som selv ønsker å gjøre inntrykk - med
arket.com kan handlet fra nå.

Den første tyske arket butikken åpnet veien på den 13 oktober 2017 i München.

Oppdatert på 9 august 2017

Den 25. august har 2017 endelig kommet: arket, den nye motemerke fra H&M-kosmos, mote for kvinner, menn og barn og hjem slitasje og en privat matkonsept innebærer, åpner dørene - i den britiske hovedstaden og digitalt i 18 europeiske land, deriblant Tyskland. En stasjonær tysk butikken er å følge i oktober 2017 i München. En spesiell goodie venter alle fashionistas som kan allerede satt på mailinglisten av arket (tilgjengelig under arket.com): Allerede 23. august, to dager før den offisielle lanseringen, her kan du oppdage den første samlingen og deler nedsatte shopping på nettet. Første kampanje bilder gjør allerede lei av utkastet:

Oppdatert 06.06.2017

Så vakker er den første samlingen av arket

Elegant silhuetter, minimalistisk design, sofistikerte detaljer og dempede farger: Endelig er det de første bildene av premieren samling av arket som tilbyr en god smak av etiketten. Den nye motemerket av H&M vil bli lansert i slutten av 2017th august Alle bilder og informasjon

Arket, den nye etikett fra H&M innvilget om lag tre måneder før lanseringen av en første titt på hans design - og definitivt at du vil ha mer! I tillegg til grunnleggende som kosete gensere og -Sweatern alle Skandi fans tidløse cut skjørt og bukser kan kløktig topper og bluser og lykkelig. Det er også minimalistisk smykker og edle poser. At fokus på arket "utover trender" bør være, er klar igjen - klærne er fortsatt utformet slik at de kan fungere som et grunnlag for noe velfylt garderobe.

arket_insight_glimpse-510

©
arket

arket_insight_glimpse-510-2

©
arket

Nyheter fra 30 mars 2017

B&M lanserer en ny merkevare

"arket" er navnet på den nye motemerket, den svenske motegiganten H&M vil lansere senere i år. all info

H&M familien vokser: For å Monki, Weekday, & Other Stories, Cheap Monday og COS snart blir også "arket" - nå som rapporter om mote industrien innsidere Business of Fashion (BoF). 

Hva du kan handle på arket?

Den nye etiketten vil sammen med moderne mote for kvinner, menn og barn har også et kuratert utvalg av mindre utstyr elementer på tilbud - i tillegg til arket produkter fra andre ikke-H&Salg M etiketten. "For moderne forbrukere, er det viktig å finne forskjellige merker under ett tak, som er mye mer behagelig"Sier Ulrika Bernhardtz, kreativ direktør i arket, fortalte Bof. Hvilke merker som er på det nåværende tidspunkt er ennå ikke kjent. Imidlertid vil fokus i hele produktspekteret være på enkelt, tidløst og funksjonelt design: "Den splitter DNA av arket står for friskhet, kvalitet og varme"Så Ulrika Bernhardtz. forut for prosjektet starten på arket var en intensiv forskning fase, så Bernhardtz videre. Det skal komme ut som en bred kundebase på klassisk, høy kvalitet på produktene er interessert, som er presentert i et miljø som er både enkel og inspirerende - og i de andre etikettene til H&M-Cosmos passform, var å bli funnet.

Arket, hm ny butikk, hm ny merkevare

©
arket

Arket: Priser

Prisene på arket skal ligge litt høyere enn i H&M. skjorter for menn, for eksempel, er priset fra 40 til 115 euro.

Der vil det være arket butikker?

Det første arket butikken åpner på Regent Street i London i slutten av 2017th august Samtidig starter nettbutikk arket.com i 18 europeiske land - også flere butikker i Brussel, København og
München (dette er å åpne i oktober 2017!) Planlagt. Valgte arket butikker vil også omfatte kafeer hvor "New Nordic Kitchen" blir servert. Etter shopping så kan du spise sunt også.

Hva betyr navnet "arket"?

Navnet arket er svensk og betyr noe sånt "hvitt papirark", Han skal symbolisere en ny begynnelse, optimisme, mens skandinavisk design etikk (funksjon, enkelhet, design, kvalitet), så Ulrika Bernhardtz mot BoF.

30 mars 2017, 09:41


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 65 =