Posts

De beste nettbutikkene for små kvinner

For altfor lange bukseben og ermene til brede seksjoner eller upassende proporsjoner - er små kvinner utsatt for mange en skuffelse når du handler. Men frelsen er for hånden! Mange nettbutikker har nå "Petite"-line innenfor rekkevidde eller lik alt som spesialiserer seg på petite kunder med en størrelse på 1,60 meter. Sørg for å vite hvilke butikker og merker, forteller vi deg her

Asos

med sin "Petite"-line rettet
Asos til kvinner fra en høyde på mindre enn 1,60 meter. Selv på små størrelser vanskelig å finne deler som jumpsuits og maxi kjoler kan kjøpes her. Også tilgjengelig: trendy fødselspermisjon slitasje - og flere artikler fra merker som New Look Petite, Boohoo Petite og Miss Selfridge Petite.

 

Topshop

Den britiske High Street etiketten er en av pionerene i kule klær for små kvinner, og i sin
Topshop "Petite"-collection proporsjonale modifiserte stiler av hans hoved samling. Ekstra tilbud: mote for spesielle anledninger, bodysuits og jeans. 

 

Zalando

Også Tysklands største nettbutikk
Zalando har for alle under 1,60 meter mange forskjellig utseende i området - fra kjoler enn jeans og bluser til festlige stiler for spesielle anledninger.

 

Petite Studio

The New York etikett
Petite Studio vil alle finne noe som er ute etter svært fasjonable, men likevel portabel stil. I tillegg til deler og tilbehør for hver dag i nettbutikken har hovedsakelig klær på tilbud, de små kvinner ofte presenterer problemer når du handler: jakker og kåper, kjoler, bukser og skjørt.

 

antropologi

Mange flotte kjoler og jumpsuits, oversize silhuetter og vide bukser - nettbutikken for
Antropologi vil alle finne noe å elske om en viss kles Boho appell.

 

Bomb Petite

"Mote skal være gøy, uansett hvilken høyde du": Under dette mottoet
Bomb Petite eksklusive design kommer designere og sin egen samling av - for alle de 163 cm og er mindre og har ikke noe ønske om å stadig bruke høye sko. Men etiketten er mye mer enn bare handle: Nettstedet er også styling tips og publisert interessante artikler om emnet "Mitt liv som en liten kvinne",

 

Banana Republic

The Gap-søster
Banana Republic står for mer klassiske stilarter og annonserer i sin nettbutikk med mote for små og petite kvinner, som er perfekt tilpasset sine proporsjoner. Klær, sko og tilbehør finner du her fra størrelse 30 / XXS.

 

Aritzia

Det er sant at
Aritzia ikke eier "Petite"-Line i programmet, men tilbyr alle stiler Også i klær størrelse XXS. Rekkevidden i butikken varierer fra kul street til minimalistdesign av merker som TNA og Babaton.

 

J.Crew

I tillegg til kontorvennlige bluser, topper og bukser har
 J.Crew med sin "Petite"-Line mange sesongens stiler og nyeste trenden i sitt utvalg.

 

uttrykke

Den amerikanske raskt motemerke
Express tilbyr også en stor (og billige) varierer for kvinner litt under 1,60 meter.

Selvfølgelig, alle av oss leverer foreslåtte internasjonale nettbutikker til Tyskland!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4