Posts

10 nasvetov za zvezo na daljavo

Ljubezen na daljavo? V samo desetih preprostih nasvetov vam bomo povedali, kako ste lahko zelo zadovoljni, kljub oddaljenosti na dolge razdalje odnos

nekaj razdalje odnos-Gettyimages-496128176

Pari v dolge razdalje odnos to vedo: zbogom, ločitev, srečanje ... z našimi 10 nasvetov, da bi obvladali svoje razmerje, ne glede na to, koliko kilometrov je med vami.
©
Getty Images

Vsako nedeljo reči zbogom! Vsaj za približno deset odstotkov Nemcev: Živijo v odnosu na dolge razdalje. Ali Frankfurt - Hamburg, Berlin - Milano ali München - New York, je hrepenenje dolge razdalje odnos parov, ki živijo na daljavo in ljubezen raste z vsakim kilometer, ki jih loči med seboj in vsako uro, ki ne morejo preživeti skupaj.

Vendar pa je odnos na dolge razdalje ne bi smela le sestavljeni iz manjka partnerja in čakanje za vikend, ampak ponuja tudi nekaj dobrih strani. V konici škatle pomagal razumeti, kaj so in kako se soočiti ljubezen na daljavo:

Oddaljenost Razmerje Nasvet 1: Sprejeti situacijo

Vse rag ne pomaga: Živiš v ločenih prostorih in morali sprejeti pogoje. Namesto kartonom ali pa prosi tudi svojega partnerja ali partnerko, da dajo svoj posel in svoje življenje v svojem domu, morate poskusiti, da bi najboljše iz situacije. Končno, obstajajo dobri razlogi za tako. Kot karieri, ki bo potreben odnos dolge razdalje.

Oddaljenost Razmerje Nasvet 2: zaupanje

Brez medsebojnega zaupanja, odnos dolge razdalje ne more delovati. Ljubosumje, nadzor klicev in stalne sporočila WhatsApp z vprašanji, kot so "Kje si? Kaj počneš? Zakaj me ne pokliče?" imajo uničujoč učinek na že tako težko nalogo, da bi odnos na dolge razdalje. Ostanite mirni, dajete svoje strahove stran malo in se zanašajo na občutke vašega partnerja.
Preberite si, kaj lahko storite glede ljubosumja - ne le v odnosih na dolge razdalje.

ustvariti bližino: dolge razdalje odnos Nasvet 3

Povprečje je 650 km, je odnos par dolge razdalje.
Še posebej moški trpijo zaradi dolge razdalje odnos. Za partnerstvo - bodisi na daljavo ali ne - vključujejo bližino in intimnost. Za izgradnjo te poznam tudi veliko kilometrov in se, da bi morali imeti vsakodnevni stik s seboj in sodelujejo v življenju drugega. Klicati z. B. dnevno na novice poročati ali razpravljali težave. Zato ne čakati, do naslednjega snidenja. Torej ste kljub vikend razmerja vedno sestavni del v življenja drugih.

Oddaljenost Razmerje Nasvet 4: Še nimate preveč visoka pričakovanja

Pari v dolge razdalje odnose ponavadi pričakujte preveč od malo časa imajo skupaj. Vse, kar bi morala biti popolna! Stop, ki jih poslovite od pretiranih pojmov in pretirano načrtovanje. Samo zato, ker ste videli manj pogosto, to ne pomeni, da nikoli ne trdijo, ali pa, da je konec tedna od začetka mora biti načrtovana do konca z velikimi podjetji. Poskusi, da težave le harmonije, ker ne izključuje in dovoljeni čas s partnerjem in reševanje brez 24-urni non-stop urnik.

glej prednosti: dolge razdalje odnos Nasvet 5

gledati svoje najljubše TV serije, nadure namesto finale Lige prvakov, ne da bi kdo pritožuje, nimate časa, da gredo na jogo ali bi najboljšo punco na koktajl po-delo - Pari, ki se vidijo še redkeje ob koncu tedna ali imajo možnost biti sproščen, da skrbijo za kariero, prijatelje in konjičke v času. Torej, uporabite čas razdalje odnos do nekaj dobrega za sebe narediti, namesto da bi jih izgubljamo s bolečega hrepenenja.
Štirje nasveti za samo takrat je na voljo tukaj.

da strast živ: dolge razdalje odnos Nasvet 6

Ker je eden redko vidi, samodejno preprečuje vsakdanje življenje v odnosu - se širi - in s tem tudi v postelji. Kljub temu, da je pomembno, želja, da bi živeli v času, v katerem ste fizično ne more biti blizu. Na primer, pri strastnih e-pošto, v kateri ste opisali predvidevanje seboj,
Dirty Talk na telefonu, kjer si prinesel v besedah ​​vrhunec ali seksi fotografije, ki jih pošiljate drug drugega kot malo okusa.

Oddaljenost Razmerje Nasvet 7: pojasniti težave z denarjem

Ljubezen do denarja je lahko ne le romantiko dolge razdalje za problem par. Toda trajanje klicev in konstantna vožnja v službo z avtom, vlakom ali celo letalo so precej drage. Reci vprašanje odprto in poskušali to popraviti pravice. Na primer, si delijo stroške, tudi če eden od partnerjev bolj pogosto dobi vožnji navzgor, ali da so visoki dohodki vedno kliče. Dodaten namig: ponujajo nekaj telefonskih podjetij "Nekaj ​​pavšalne stopnje" o, s katerimi boste lahko klepetali s seboj za nedoločen čas.

Oddaljenost Razmerje Nasvet 8: poskrbi Datumi

Poskusi, da bi ven nov datum za srečanje že na vsakem slovo. Torej imaš kaj lahko pričakujemo, namesto da bi šel narazen v temi. Medtem most z datumi. Vendar pa za razliko od parov, ki živijo blizu drug drugega, boste morali zanesti na telefonskih in obrnjene v času srečanj. Kdo pa je rekel, da lahko sedite za računalnikom v njegovih vrečko hlačah? Postavite svoj obraz v nedeljo in se celo z internetno Rendezvous za vaš partner kos! Končno, da ne bi smelo biti tako pozabil, kako seksi si.

Oddaljenost Razmerje Nasvet 9: zaljubljen Skupni cilji

Da boste preživeli poletne počitnice ali Silvestrovo skupaj je verjetno jasno. Končno počitnice in so edini način, da preživijo dolge razdalje odnos nekaj več kot le vikend skupaj. Poleg tega predvidevanja dogodkov, bi morali oblikovati bolj dolgoročne načrte: poroka, hiša gradnjo, otroke - vse to so vprašanja, ki jih ne bi smeli pozabiti na samo zato, ker imate radi drug drugega na daljavo.
Ste pripravljeni za stanovanje skupaj? Tu lahko izveste tukaj. Konec koncev, predstavljati prihodnost skupaj, varjene skupaj izjemno. In ta občutek morali pari v dolge razdalje odnose posebej.

Oddaljenost Razmerje Nasvet 10: Nastavite časovni okvir

Tako dobro, sproščeno in z veseljem vam je všeč in obvladati svoje dolge razdalje odnos, na neki točki razdalje bi bilo nato konec. Pogovorite se s svojim partnerjem o
ko bi bil dober čas za parado in konča razmerje vikend. Na primer, po diplomi ali če želite zanositi in se umakniti iz delovnega mesta in nekako je oče za svojega otroka na vaši strani željo - vedno in ne le ob koncu tedna. Morda lahko res na koncu oba vaša rezidenca zadaj in lovi skupaj nekam popolnoma nove. Torej nihče nima občutka, da ga ima več kot drugi od tebe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 95 =