Posts

quot prvi pravi napovednik za & F * ck You, Goethe 3 & quot; je tu!

Končno ena prikolica za "F * ck You, Goethe 3" tam - in lahko vam povem eno stvar: Film je epska! Zdaj glej prvi pravi napovednik za tretji del "F * ck You, Goethe" - potreba plus vse predhodne informacije o nastopajočih, gledališki sprostitev in zakaj mi ne Lisi Schnabelstedt

Posodobljeno 25. septembra 2017

Končno je tu prvi pravi napovednik "F * ck You, Goethe 3"! Kaj točno v tretjem delu filmske serije? Zeki Müllers (Elyas M'Barek) Schüler Chantal (Jella Haase), Danger (Max von der Groeben) & Co mora dokazati preizkus strokovne usposobljenosti, ki so pripravljeni za visoko šolo. V nasprotnem primeru obstaja nevarnost, da je Goethe-School (GGS) zaprt zaradi neskladnosti z novimi obveznostmi. Ali je to dobro? Kaos in veliko smeha v vsakem primeru bi bilo verjetno pre-programirana že!

Zdaj pogled na prikolici za #FinalFack na:

Posodobljeno 20. septembra 2017

26. oktobra, 2017 je "F * ck You, Goethe 3" Nazadnje filmi. Pred gledalci neurje kinodvorane, zvezde blockbuster, pa imajo še vedno pomembno sporočilo za svoje navijače. V novi video Elyas M'Barek povpraševanja Jella Hasse & Co bi predvsem mladi ali prvič volivci glasovati. Njihovo sporočilo: #FackJuRechts.

"F * ck You, Goethe 3": Ob 24.09. go glasovati!

"F * ck You, Goethe 3": Prikolica Drugi teaser je tu!

In to je prvi film, plakat z:

Prvi napovednik za "F * ck You, Goethe 3":

Posodobljeno dne 26. maja, 2017

Do oktobra lahko dejansko komaj čakati dnevnih Dražljivke nas Elyas M'Barek, Jella Haase & Co z novicami o "F * ck You, Goethe - finale fack" o. Zdaj je izračunal sramežljiv Ploppi - mislimo Lukas Reiber od (v svoji vlogi za Aspergerjevim sindromom"11%") Trpljenje inteligenca vijak Etienne in ljubezen interes Chantal - kažejo, da je tretji del "F * ck You, Goethe" ne bo igral v razredu - vsaj ne izključno. Na Instagram je spoilerte, da se bo film ceste. Ali se je to zgodilo z ali brez dovoljenja direktorja Bora Dagtekin ni povsem jasno, da nas po ogledu videa. Jasno je, da Ploppi, G. Miller & Co obilo zabave na naboru ima! Veselimo se, da več zunanjih zadel ekip v Münchnu in okolici.

Oglejte si video:

Novice iz 2. maja 2017

Najprej dobra novica: Tretji in zadnji del "F * ck You, Goethe"Ta lepi naslov "Končna Fack" sliši pride na 26.10.2017 v kino. Vsakdo, ampak sanje poroka med Lisi in njeno Zeki (
Elyas M'Barek) je upala, bo razočaran: Lisi Schnabelstedt aka Karoline Herfurth nikoli ne uspe biti tam!  

Kot je povedal Karoline nemško filmsko nagrado nad Celebrity Flash, težave načrtovanje so razlog. Ona je trenutno pripravlja svoj naslednji režijski podvig, zato nima časa za fotografiranje, ki trenutno že poteka v Münchnu. Kako nadaljevati z Lisi in Zeki? To je velik če. Mogoče Zeki je res nova ljubezen, saj z so Lea van Acken ali Sandra Hüller nove igralke na krovu.  

Navijači zamudite Lisi pa že:

V skladu s tem Instagram foto Karoline komentiranja "Ti mi ne bo uspelo, da" ali "To je mega slabo".  

Medtem, streljanje je že v polnem zamahu. Ta fotografija je iz nabora objavil Elyas M'Barek:

Tudi Max von der Groeben je ena stranka - igralec je bilo za tri mesece v New Yorku.

Scenarij Bora Dagtekin je doslej objavil prvo stran nov scenarij na Twitterju!

pic.twitter.com/luoOiT7Mfu

- Bora Dagtekin (@BoraDagtekin) 26 januar 2017

Velik GLAMOUR Pogovor z "F * ck You, Goethe"Zvezdicama Elyas M'Barek

Prvič sam človek na Glamour kritje? Kristalno jasno, da ne samo kdo pride na vprašanje za nas, ampak streljanje zvezda Elyas M'Barek. Za dan Fack Venezia goehte igralec prevzel kot gost urednik, izvršni predsednik glavni urednik Andrea Ketterer in nam pomagali v ekskluzivnem intervjuju za odgovore na vprašanja o kresilo, obsesivno-kompulzivne motnje in željo, da bi imeli otroke. Vprašanja za intervju, mimogrede, je prišel neposredno iz naših Glamour bralcev!

2. maj 2017, 16:00


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =