Posts

De fleste stiler av Meghan Markle – pluss prinsesser sjekk

"Suits"-Star Meghan Markle synes å være godt på vei mot å bli den neste britiske prinsessen. Ryktene om et bryllup med Prinz Harry i alle fall være høyere. Grunn nok til å ta den vakre skuespilleren enda nærmere titt: De 20 beste ser av Meghan Markle pluss de ultimate prinsesser sjekk

Meghan Markle er den nye it-girl av sesongen, etter alt hun har fanget mest ettertraktede ungkar i verden: Prince Harry! Etter bikini og undertøy modeller vakker amerikansk kvinne er noen ganger et valg som kunne behage den engelske kongefamilien - forholdet ble likevel allerede offisielt bekreftet av Buckingham Palace! Vi så på "Suits"- skuespillerinne ganger mer presist sett og sjekket for typiske prinsesse egenskaper.

1. Det har makings av et stilikon

I vårt galleri kan du finne de beste ser av Meghan de siste årene. Hun er ikke bare vakker, men også viser sans for stil på nesten hvert arrangement. Enkel to-do: Skjørtet lengde er sannsynlig å være for den kongelige etiketten av kongefamilien fra tid til annen for kort. Men hvem vet, kanskje en porsjon bringer "sexy" i Buckingham Palace!

2. Hun er en feminist

Med bare fem år Meghan skrev et klagebrev om en TV-reklame til den daværende førstedame Hillary Clinton. Reklame antydet at kvinner hører hjemme på kjøkkenet og fant kleine Meghan ikke bra. Etter hennes klage, har TV-reklame endret måten og trakk en emanzipierteres bilde av den moderne kvinnen. Gå Meghan!

3. Hun er en rollemodell

Hennes far har nederlandske og irske røtter (vi misunner dem disse søte fregner!) Og hennes mor er African American. Meghan er derfor et forbilde for mange unge kvinner er blandet herkomst.
"Jeg har lært at det er en fantastisk ting å gjenkjenne hvor du er fra! Jeg er stolt over å ha så mange røtter."

4. Det er den vanlige søkelyset

hun ble konfrontert med den turbulente verden på den røde løperen i en tidlig alder, fordi hennes far er direktør og Emmy Award-vinneren Thomas W. Markle. Siden hennes rolle som Rachel Zane i den populære serien "Suits" det hører til A-liste Hollywood, offentlige opptredener hun var så overvinne dyktig.

5. Hun studerte politikk

Ved fullføring av høgskolen Meghan studert internasjonale relasjoner ved Northwestern University og jobbet blant annet i den amerikanske ambassaden i Buenos Aires. besøke politisk struktur, diplomati og statsoverhoder? Meghan ikke noe problem.

6. Det er forpliktet til en god sak

Megan Markle er forpliktet til ulike veldedige organisasjoner og er ambassadør for den veldedige organisasjonen World Vision, skoler i Rwanda leveres med friskt drikkevann. Harry forresten, er forpliktet til å beskytte elefanter, fordi de er hans favoritt dyr. Hvorfor Meghan senest på seg et armbånd med sølv elefant ...

Konklusjon:

Meghan Markle har klart ting til prinsessen. Eneste er dronningen sannsynligvis ikke liker: Meghan var gift en gang før. I 2011 giftet hun seg med Trevor Engelson, ekteskapet endte i august 2013. Men tross alt, vi lever i det 21. århundre med så mye prinsesser potensialet du har ennå til å snu det blinde øyet, ikke sant?!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =