Posts

Položaj pri orgazmu garancijo

Ko je eden našel položaj pri orgazmu garancijo, tako da bi dejansko vedno imeli spolne odnose s partnerjem. Ker ali klasično leži na hrbtu v misijonarskem položaju ali poleti radi tudi enkrat na odprtem: lahko eksperimentirate tako nekako. Če je pa še vedno v okvirju, je naš avtor - in se sprašuje: Zakaj je treba zamenjati položaje med spolnim odnosom (nekateri) moški nenehno?

Sexstellungen_490458

Kakovost seksa ni odvisna od števila položajev, ki ga geturnten.
©
Getty Images

To je vse začelo tako dobro. V misijonarskem položaju. Tudi gladek prehod v vrste nihalke (oba sedita nasproti, sem z njim, noge ovite okoli njega) uspelo. Počasi smo žur na nas. Mmmhm. Samo nadaljuj. Toda zajec ima drugačno idejo, ali v primeru psa. Želi, da to storite doggy style. No, saj je lahko me je dotaknil z roko, vsaj mimogrede. Ni tako slabo. Ne ustavite se! Neiiiiin. On me zgrabi za boke, obrne. On bi rad, da to storite stoje. V degenerates tako da tukaj dobesedno v športu iz. No, ne more škoditi. Spar "Gledam jutrišnji trebuh, noge in spodnji seveda. Res postane tekoč. Počasi sem preveč. Poudarek je na počasi, ker preden sem lahko mi pravilno eingrooven, želi na kavču. To je to! Kdo je povedal moški, ki naj bi jih stalno spreminjajo položaj sex? Kako naj ženske tja?

Za ženske, sprememba položaja pomeni Nazaj na vrh

Postavlja se vprašanje, Marie in delovnih mest v spletni skupnosti: "kolikor sem le kdaj doživela orgazem med oralnim seksom. Med dejanskim aktom sem na žalost nikoli ne pridejo - cry ... Do sedaj sem vedno mislil, da bi bilo mene, dokler ne bom imel prijatelj enkrat poudariti, da sem verjetno morali samo več, da prižge sam v ritmu. Na žalost se zdi, da je najbolj pomemben vidik za skoraj dober seks, da je za mnoge moške stalno spremembo položaja?! Sem tudi opazil, kako moški šopiri o ženskah, ki se ne počutijo kot to konstantno Geturne. Tu je razlog za to je preprost: Za nas ženske, sprememba položaja pomeni vrnitev na začetku."

prinese moč, da boli mišice nog in letvic niha

In za moške? Za eno, so verjetno želeli, da pokažejo svoj celoten repertoar. On je, navsezadnje, ugled izgubiti in ne more predstavljati, da je njegov spolni partner njen najboljši prijatelj poroča: "Včeraj smo imeli fantastično seks v položaju misijonskega!" Ne, dober v postelji za ta tip človeka je, da bi moč, da boli mišice nog in perforiranimi maje. Še posebej, če ve, gospa ni dobro. Ampak bolj kot vrat posteljo, da ne bi dobili tako pogosto vibrirajo.

Ravna v prepričanju, da bi velik žrebec

Obstajajo tudi drugi razlogi za spremembo položaja: To omogoča, da ljudje, ki so predčasno navzdol odsek, hitro je naletel na težavo in še vedno obrnejo krog časti. Vse za naše dobro, potem. Ali pa ni več treba imeti določeno stališče silo, kot je določeno "blog Ster" odgovori na forum o vprašanju Marie: "Morda je strelski jarek je preprosto zato, ker ta človek ni več, je 16 in za nekatere športe samo dobi zadihanost stojalo. Da bi igral vlogo dol je le dosežen. utrip se je po nekaj časa vrnil v normalno stanje, je celotna preklopi nazaj ... no, manj stresno? Od zadaj. Ker nihče ne more iti tako hitro brez sape. In vse to smo še vedno v veri, da je velik žrebec."

Moški so lazier v predanega odnosa?

Ko so fantje končno razumeti, da le ne bi jim nadarjene ljubitelje, temveč lastnosti, kot so empatija in nežnosti? Včasih tahikardija leže po padcu v ljubezni in so leni. In tako bomo lahko tudi pomiriti Marie, ki prosi na koncu svojega prispevka: "Ali obstaja dejansko vse izjeme? Ali obstaja nekje še vedno ljudje, ki ne sodijo na kakovost seksa na številnih položajih?" Da, obstaja!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 52