Posts

Posisjon med orgasme garanti

Når man har funnet en posisjon med orgasme garanti, så du kan faktisk alltid ha sex med partneren. Fordi om klassisk liggende på ryggen i misjonærstillingen eller i sommer også gjerne en gang i det fri: du kan eksperimentere så uansett. Hvis det da fortsatt i rammen, er vår forfatter - og lurer på: Hvorfor må endre posisjoner under sex (noen) menn stadig?

Sexstellungen_490458

Kvaliteten på sex er ikke avhengig av antall stillinger ved geturnten.
©
Getty Images

Det hadde alt startet så bra. I misjons stilling. Selv smidig overgang til en slags vippe (begge sitte overfor hverandre, jeg til ham, bena pakket rundt ham) lyktes. Sakte vi rocke en oss. Mmmhm. Bare holde det gående. Men haren har en annen idé, eller i tilfelle av hunden. Han ønsker å gjøre det doggy style. Vel, siden han kan ta meg med hånden, i hvert fall i forbifarten. Ikke så ille. Ikke stopp! Neiiiiin. Han griper meg av hoftene, snur. Han ønsker også å gjøre det stående. De utarter så her bokstavelig talt i idretten fra. Vel, kan ikke skade. Sparre 'Jeg ser på morgendagens mage, ben og bunn kurset. Han virkelig kommer i gang. Jeg sakte også. Det legges vekt på langsom, fordi før jeg kan eingrooven meg riktig, vil han på sofaen. Det er det! Som fortalte mennene at de skulle hele tiden endre sex posisjon? Hvordan bør kvinner kommer dit?

For kvinner, en endring av posisjon betyr Tilbake til toppen

Spørsmålet som reiser Marie og innlegg i en nettsamfunn: "så langt jeg bare hatt en orgasme under oralsex. Under selve handlingen jeg dessverre aldri kommer - gråte ... Så langt har jeg alltid syntes det ville være meg, før jeg har en venn gang påpekt at jeg sannsynligvis bare trenger lengre tid på å tune meg til en rytme. Dessverre, det viktigste aspektet for nesten god sex synes å være for mange menn konstant endring av posisjon?! Jeg har selv lagt merke til hvordan menn strutting om kvinner som ikke føler at dette konstant Geturne. Her er grunnen enkel: For oss kvinner, en endring av posisjon betyr en retur til begynnelsen."

bringe makt til å skade musklene og spalte wobbles

Og for menn? For en, de sannsynligvis vil vise frem hele repertoaret. Han har tross alt et rykte å tape og kan ikke forestille meg at hans seksuelle partner hennes beste venn rapportert: "I går hadde vi fantastisk sex i misjonærstillingen!" Nei, god i senga for denne type mann er å bringe makt til å skade musklene og spile vingle. Spesielt hvis han vet at damen er ikke bra. Men mer enn sengen bar får han ikke så ofte å vibrere.

Han opptrer i den tro at for å være en stor hingst

Det er også andre årsaker til endring av posisjon: Dette gjør at menn som er for tidlig ned strekningen, raskt får problemer og fortsatt gjøre en æresrunde. Alt for vårt eget beste, da. Eller de ikke lenger trenger å holde en viss posisjon kraft, som en viss "bloggen Ster" svarer Forum på Maries spørsmål: "Kanskje skyttergravskrig er rett og slett fordi at man ikke lenger er 16 og for noen idretter blir bare åndenød stand. For å spille rollen som en ned er bare oppnådd. pulsen er laget etter en tid tilbake til normal tilstand, hele byttet tilbake til ... vel, mindre stressende? Bakfra. Fordi man ikke kan gå så fort andpusten. Og til alt dette er vi fortsatt i troen for å være en stor hingst."

Menn er lazier i et forpliktende forhold?

Når gutta endelig forstår at bare ikke gjøre dem begavede elskere, men egenskaper som empati og ømhet? Noen ganger skuespill legger seg ned etter å ha falt i kjærlighet og de er late. Og så kan vi også bero Marie, som ber på slutten av deres bidrag: "Er det egentlig noen unntak? Er det et sted fortsatt menn som ikke bedømme kvaliteten på sex på antall stillinger?" Ja, det er det!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 56 =