Posts

Ansiktsmaske, happy-maker, helse elixir

Hvordan kvinner kan bruke sperm positivt for deg selv

kvinnen seng

Mange kvinner lurer på: "Bør jeg svelger hans sperm?" Kanskje svaret er nå mer vanlig "ja"Fordi visstnok den mannlige sperm er ment å bra for kvinners helse være ©
Getty Images

"Stoffet bør ikke smake det, men handle!" Denne setningen du har sikkert ofte hørt som barn fra hennes bestemor, hvis du måtte svelge bitre dråper. Og for å mildne smaken, bør vi holde våre neser. Heldigvis er de fleste stoffene er ganske morsomt i dag, og vi kan velge mellom smaker som honning, hyllebær eller bringebær. Dessverre er disse velsmakende valg ikke tilbys på et naturlig middel: sperm.

Den mannlige juice bør være medisin? "Ja!" sier noen forskere som har utført studier sperm. Hva mirakuløse effekt mannlige ejakulere påstås å ha:

  • Sperm som anti-depressiva:

Amerikanske forskere gjennomført en studie av seksuelt aktive kvinnelige studenter, og funnet en sammenheng mellom sex uten kondom og god humor. Kvinnene som sov uten kondom med sin partner og dermed løpe fritt la sæd i kroppen hennes, led mye mindre fra depressive stemninger enn prevensjons kvinner. Den mannlige sæd inneholder visstnok de spennende hormoner prostaglandin og dopamin, som absorberes gjennom vagina og således nå blodstrømmen av kvinner.

  • Sæd som et middel for sår hals:

Sperm er å virke som et antibiotikum. Det dreper bakterier som legger seg som et beskyttende kappe i løpet av betente slimhinner og derved lindrer sår hals. Denne effekten av den mannlige sperm, bør den svenske professor Malte Björnsen har vist de påståtte studien resultatene ble publisert av tyske og internasjonale medier. Men GLAMOUR har forsket på og mener at dette er bare en spredt menn myte å komme oftere til oralsex. Men, prøve det ut, kanskje en blowjob hjelper ja, men mot en kløe i halsen.

  • Sæd som diabetes medisin:

Stamcelle biologer fra Georgetown University i Washington, DC lyktes i å isolere sædcellene og for uavhengig å produsere insulin. Denne lavere blodsukkernivået hos diabetikere. Så langt forsøket, men ble testet bare i mus.

  • Sperm for vakker hud:

Sperm kan fungere ikke bare innenfra, men også utenfor. Ifølge forfatteren av boken "De seksuelle hemmeligheter White Tigress"Hsi Lai, den mannlige sæd er å være en god ansiktsmaske. Selv i de Munnsex kvinnens ansikt ville godt utstyrt med blod og porene åpnet. Slik at huden blir optimalt forberedt for opptak av bobler ut, kroppstemperatur frø. Proteinene deri, vitaminer (. For eksempel, vitamin C og B12) og sporelementer slik som sink - z. B. stabiliserer cellemembraner - skal bidra til å redusere rynker.

så gjør tydeligvis ikke bare hennes ektemann, men også seg selv hvis du lar en tjeneste ham komme i eller på kroppen din. Avstå fra alkohol og sigaretter, og spise masse søte frukter vil føre sin juice smaker bedre. Det er ikke nok selv for en god smak? holde nesen: da fortsatt bestemors hemmelige sant! Eller øynene og - hvis du velger den ansiktsmaske.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 + = 71