Posts

spille spill

Hver uke, GLAMOUR tekst utdrag fra Mia Mings ny bok "Perfekt netter: 100 tips til dårlig sex" før. Denne gangen: Den lokke av sexleker - hvorfor du bør spille spill i senga noen ganger

gjemme

Han blir ikke en rutine sex behov endres ©
Getty Images

Den største Lethal Seduction er rutinen. Som kan noen ganger gjøre underverker noen små spill.

Rolle-spill er ikke for alle. Og kanskje du KAMET du latterlig i å prøve, men glir inn i rollen som naiv ung skolejente, hekken lærer eller den dominerende suggar-Daddys. Men med fantasi og empati finner du noe som appellerer til deg mer bestemt. involvere omverdenen til å starte et spill og lett å se hva som skjer, er kanskje mer din ting, når man skal møte for to kostymer hjemme og pinlig ikke bli påvirket til å vite hva jeg skal si. Som bare dere to vet at du spiller et spill som to samme konspiratoriske, skaper et spesielt bånd. muligens for å imponere de andre ved fantasifulle ideer og veldig modig handling og overraskelse, er også en stimulerende utfordring.

Vellykket date med ham, for eksempel i en hotellbar og fungerer som om du ikke ville kjent med hverandre. Vær forsiktig når du var fremmede i spillet involverer. Enslige menn som snakker til deg i baren og med hvem din venn har verbalt konkurrere. Ingenting liver forholdet mer enn rivalene. Men de kan ikke merke noe! Vær forsiktig! Fordi hvis uvitende lagkamerater ser du kniser sammen da, føler de seg snytt som gjør ikke et godt inntrykk. Og er mot reglene!

Tegner spillet ditt ved å konsekvent. Selv bartender kan ikke innse selvfølgelig at dere kjenner hverandre. Når din venn har erobret deg, du går sammen til rommet, fordi da spillet er langt fra over, ja.

Mia Mings guide "
Perfekt netter: 100 tips til dårlig sex
" er Schwarzkopf & Schwarzkopf Verlag, Pris: 10 €


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 + = 78