Posts

kvinnelige effusjon

Hva skjer når Spruting, det gjør sex bedre og alle kvinner kan ejakulere under orgasme?

squirting

Squirting: Hva skjer når kvinnelig ejakulasjon? ©
iStockphoto

Det squirting, kvinnelig utløsning under orgasme, var det ikke opptatt bare av kvinner som har opplevd det selv, men også av leger. Når Spruting (det engelske ordet "squirt" hjelp "splash") Danner det paraurethral kjertler som ligger rundt urinrøret rund, et sekret, som støtes ut gjennom urinrøret i løpet av den kvinnelige høydepunkt. Men Væsken er hverken urin eller til stress forårsaket under opphisselse vaginal væske, men et proteinholdig sæd. Dette er ikke produsert på hver orgasme, og mange kvinner aldri gjøre en squirting opplevelse.

Ulike undersøkelser og studier har vist at opptil 60 prosent av kvinnene noensinne har ejakulert eller har muligheten til å gjøre det. Dette er sannsynligvis relatert til størrelsen og plasseringen av de para-urethral kjertler. I tillegg forskere mistenker at bekkenbunnsmuskulaturen "pubococcygeus", Hvilke kontrakter under orgasme, kan spille en rolle i Squirt. Fordi kvinner som ejaculate under sex, er dette veldig sterkt. Også begjær nivå og til å slappe av under samleie eiendeler, kan være avgjørende for den kvinnelige utgytelse.

Men det er enda viktigere om Squirting skjer? Betyr det endre kvaliteten på orgasme eller samleie? Dette spørsmålet, Vienna forskerne i Rudolf Foundation Hospital i 2007 gikk til. De fant at om lag 80 prosent av ejaculating kvinnene og 90 prosent av deres partnere føler Squirting som en berikelse for sexlivet. Enten det, men noe økt luftfuktighet (ca. 50 ml) eller følelsen av å ha nådd en kvinnelig ejakulasjon, er at deltagerne ikke tilsi. Hvis sex er gøy, de få Lusttropfen sannsynligvis gjør ingen forskjell.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 79