Posts

Så det fungerer med graviditet

Ønsket om en graviditet bringer kvinner til de merkeligste tanker. gjøre etter sex håndstående eller drikker mye melk - det er sirkulerer mange tips og anbefalinger for hjem rettsmidler. Men ofte et ønske om å få barn er ikke umiddelbart oppfylt, og det tar måneder eller år for en baby på vei. Med riktig ernæring, mindre stress og våre tips sannsynligheten for raskere befruktning kan økes. Disse triksene kan bidra til å øke fruktbarhet og bli gravid raskere

gravid raskere

En Håndstående hjelper ikke å bli gravid fort, men et stearinlys, kan du prøve ut ©
Stocksy

1. De riktige forholdsregler for å bli gravid fort

Når du har bestemt seg for å prøve å bli gravid, bør du gå til gynekolog. Kan sjekke din helsetilstand og finne ut om kroppen din er klar for graviditet. Uoppdaget Kjønnssykdommer kan. B. føre til infertilitet. Også overvektig eller undervektig kan påvirke helsen og negativt påvirke fruktbarheten.

Du bør også avklare om du er immun mot røde hunder, for ikke å sette barnets helse. vaksinasjon kan være nødvendig. Også et besøk til tannlegen (ja, du leste riktig!) Sense, som noen amalgamfyllinger kan få barn forbli uoppfylt.

2. Riktig ernæring for å bli gravid fort

En all-around sunn mat og en balansert vitamin og mineral inntak fra det øyeblikk av barn som ønsker å gjennom hele svangerskapet er borte utrolig viktig. Fremfor alt bør følgende stoffer ta kvinner som ønsker barn til seg selv:

folinsyre: Tar dette B-vitamin er tidligere måned, anvendelige ved tidspunktet for eggløsningen og under svangerskapet før fødsel. Det hjelper i fremstillingen av kjønnshormoner østrogen og progesteron, og er viktig for alle celledeling og vekstprosesser, så vel som for bloddannelse. Kvinner som prøver å bli gravide bør (eller 0,8 gram) svelges, dobbelt så mye av normal daglig inntak på 0,4 gram. Kvinner som ønsker å dekke økt behov for folsyre gjennom kosten, finne disse i en høyere konsentrasjon i belgfrukter, hele korn og melkeprodukter. En lege kan foreskrive et ekstra produkt til deg hvis det er nødvendig.

vitamin e hjelper egget å etablere seg i livmoren. Inneholder slikt. Som i soyabønner, svinekjøtt, mandler og avokado.

vitamin C generelt styrker immunforsvaret, men også bidrar til sædkvalitet av forventnings far. Mat med høyt innhold av vitamin C inkludere tindved, paprika og kiwi.

sink: Sporelement sikrer en regelmessig syklus.

3. Retten livsstil å bli gravid fort

Masse mosjon: Sunne og friske kvinner har en høyere sjanse for å oppfylle deres ønsker. Regelmessig trening reduserer stress nivå (utholdenhetsidretter og avspenningsøvelser - det er enda spesielt hormon yoga - balansen bør holde). Jo mindre stress du føler deg, jo billigere er det å fruktbarheten.

Noen sentralstimulerende midler: Mer enn en kopp kaffe daglig samt forbruket av alkohol og nikotin kan negativt påvirke sjansene for graviditet og bør ikke bare rundt de fruktbare dagene rundt, men litt tid før starten av familieplanlegging unngås. Selv barnets potensial far skal være med øl, sigaretter & Co holde tilbake når hans partner å bli gravid raskere.

4. Eggløsning: Rett tid å bli gravid fort

Per syklus - som varer i gjennomsnitt 28 dager - modnes bare ett egg. Når eggløsning, er eggcelle omtrent 12 til 24 timer er i stand til befruktning. Siden sædceller overleve 72 timer i kroppen til kvinnen, det er maksimalt fem dager i måneden der en kvinne kan bli gravid. For å bli gravid raskere, par bør definitivt i disse fruktbare dager for å ha samleie. For å beregne de fruktbare dager, spør din gynekolog eller bruke en eggløsning kalender som
eisprung-rechner.com.

Advarsel: I stedet for disse fem dager varianten "mer er bedre" å bruke og så ofte som mulig å ha sex, er det tilrådelig å sove bare annenhver dag med hverandre, da dette er fortsatt høy sperm kvantitet og så sjansen for en "frukt hit" øker. Men ta enda mer tid og nyte sex. I en stresset stemning for å bli gravid en baby er ekstremt vanskelig. Godt å vite: Jo mer glede du føler om det, jo mer fuktig i skjeden. Dette vil påvirke transporten av sperm i en kvinnes underliv positive.

5. Retten sex posisjon til å bli gravid fort

I prinsippet er alle stillinger hvor de penis kan trenge så dypt som mulig inn i skjeden, er anbefalt. Etter seksuelle stillinger bidra til å få raskere og bedre til livmorhalsen til sperm:

Misjonærstillingen: Det er avslappende på ryggen og mannen på den. Han kan trenge dypt inn i det.

Bakfra: Kvinnen ligger på magen eller huk på alle fire mens mannen bøyer seg over henne og kommer henne bakfra.

stearinlys: en "Turnübung" Du kan faktisk prøve å øke sjansene for å bli gravid: Hun ligger på ryggen og er støttet med albuen, slik at bekkenet løfter. Føttene hviler på skuldrene til mannen, som er støttet på sengen og trenger ovenfra og inn i kvinnen.

Ekstra tips: Gå på do før du har sex, så da føler ikke noe haster, og så kan fortsatt ligge en halv time. Så du gir sædcellene mulighet til å gjøre veien til livmorhalsen alene - og du og partneren din en økt sjanse for å bli foreldre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 + = 81