Posts

knitrende Knetkunst

Massasje tips for timer erotisk par

massasje

GLAMOUR avslører hvordan en erotisk massasje lykkes ©
Stocksy

Ikke bare som en avslapning mål etter en hard dag, men også som et forspill til sensuelle timer er en massasje en vinnende hemmelig våpen. GLAMOUR forteller deg de rette håndtak, midler og metoder for en erotisk massasje som foregår ikke bare på baksiden av din partner. Tross alt, dette er ment å være forførende og få hele kroppen i humør.

Den rette atmosfæren for massasje

For å gjøre perfekt slippe mulig, bør du lage en erotisk feel-good atmosfære. Scots rommet der massasje er å finne sted, så mye som mulig fra støy, sørg for at det er en varm romtemperatur, renslighet og komfort. Drapere koselige puter, plassere myke håndklær klar (med en avslappende dusj før massasje, partneren din allerede litt stresset av dagen skylling) og rolig musikk. Noen duftende stearinlys og en lysende smil fullføre stemningen.

Wellness: Riktig olje for massasje

En massasje uten olje er som jordbær uten fløte. For å bringe fordel for ferdigstillelse, bruk en massasje olje med duftende aroma. Avhengig av sesong og personlig smak forfriskende sitrus notater eller delikat valnøtt nyanser som duftende, for eksempel, "Kneipp Massasjeolje Almond Blossom" være.

Dette herregårds bud

Slik at din kjæreste kan føle seg komfortabel rundt, sørg for at de delene av kroppen som ikke blir massert, er dekket. Du bør også prøve å opprettholde og alltid holde kontakt med sin hud som erotikk. Er du for eksempel venstre for dine kjære og ønsker å fortsette massasje på høyre side av kroppen, la det være minst en finger på baksiden av partneren din mens du bytter side. For å unngå at han hater fordi han ikke vet hvor og når neste kontakten foregår.

Den perfekte print for massasje

Avhengig av hvilken kroppsdel ​​du behandler, kan og massasje trykket må være mer intensive, mer eller mindre. I utgangspunktet, men: Det er best å be samlet seg om det trykket er hyggelig fordi alle føler annerledes. Hva din ex-kjæreste kan nyte lyden fremkalte samtaler med din nye partner kan ikke indusere avslapning, men smerteskrik.

Massasjeteknikker: jevn start med en massasje

De fleste mennesker har spenninger i nakke og rygg området. Selvfølgelig bør ideelt sett være løst mens masserer, men først og fremst erotisk massasje brukes til å nærme seg i en sensuell måte, og bør ikke ligne en kake-Knetmeisterschaft dette. Derfor inkluderer klapper og kysser ved siden av riktig bruk av hendene nødvendigvis slik.

Massasje fra topp til tå

For en uforglemmelig massasje opplevelse hele kroppen er involvert. Hvor reisen gikk opp går (kanskje det holder med avslappende, erotiske kjærtegn, eller du føler deg som en annerledes opplevelse, for eksempel en runde med tantra og
en Lingam massasje) du erkjenner reaksjonene til partneren din.

Tipsene for massasje på neste side vil la ham purr som en bakrus.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 87