Posts

Den perfekte blowjob

Det er nesten ingen mann som ikke skiller seg ut - på blowjob. Men hvilken teknikk av munn og tunge å tilfredsstille din partner best, så at han kommer raskt til orgasme, og du ikke forrykke kjeven? Glamour har vært å spørre seg selv. I våre bilde menn forrådt elleve detaljer hva de er i oral sex. I tillegg eksperter gi spesifikke sex tips for den perfekte blowjob

Samtidig forhånd: Det er ikke tilfeldig blow-JOB, her du faktisk har noe å gjøre. Dette, oppgave, kan du virkelig takle bra eller bare krysse av bare slurvete '- så det hele egentlig ikke er fornuftig. Frykt for små bry (gagging, cum svelging) bør ikke hindre dem fra å praktisere oralsex kvinner. Ikke sett hans penis så dypt som mulig, ignorere brekningsrefleksen, sjonglere veien med ballene hans, noe som gir behagelige lyder, suging, slikking, suging og gjør pusting: Hvem ønsker å gjøre sin partner til et lykkeligere mennesker bare ganger prøvd hele spekteret glemt. Høres tøft? Han vil takke deg, jeg lover!

Tips for menn: Så perfekt blowjob lykkes

Du tror du ville ha til å begynne med en gang som en pornoskuespiller når hans penis i munnen? Dette gjør det spesielt det er en tilfredsstillende opplevelse for deg og vi kan til og med snakke mennene: Hva Blas teknikker gymnastikk ham hva som er tabu i blowjob og triksene du gjøre ham gal?

Elleve tips for optimal oral sex kan bli funnet i galleriet.

Sexumfrage:

Blowjob, anal & Co: Det gjør kvinner i sengen virkelig moro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 + = 74