Posts

Den kvinnelige bryst

Vi avslører hva som menes med begrepet favn, som den kvinnelige bryst består, i hvilke land bryster er spesielt stor og ser ut som de perfekte brystene. Pluss: Vi avslører hemmeligheten av den mannlige entusiasme for kvinnelige bryst. Snakker av menn: besettelse med det kvinnelige bryst kan selv fremme vår helse og redde liv. Her kan du finne all relevant informasjon om kvinnelige bryst

Studie Brust_iStock_000019630384

Vi skal fortelle deg interessant informasjon og fakta til kvinnelige bryst
©
Stocksy

Hva betyr ordet beskriver brystene likevel?

Lingvister er uenige om betydningen av brystene. Noen bruker den til området mellom de to bryster, cleavage. Men hovedsakelig har "bryst" etablert som et begrep for de kvinnelige bryster.

Anatomi: Hva er Breast strukturert?

Brystet består hovedsakelig av fett og bindevev og bryst (brystkjertel). Kjertelvevet blir brukt til produksjon av melk, er vesentlig for de første månedene i livet til et spedbarn. Den består av ca tjue såkalte lobules. Disse er små kjertel, som forårsaker melkekanalene til brystvorten. På slutten av melkekanalene er melke sekker som tar over pumpe brystmelk under amming. Brystet er også av lymfekar og noder, som gjennomtrenges og årer og nerver. Rundt brystvortene, er areola ca. 15 talg og duft kjertler på sin kant.

Hvorfor menn er så besatt av kvinnelige bryst?

Fascinasjonen som utløser bryster på menn, sett fra biologisk synspunkt mer enn merkelig. På den ene siden, menn er de eneste mannlige pattedyr, som synes å være entusiastisk om brystene, på den annen side, kvinner er de eneste pattedyr som utvikler bryster i puberteten, og helt uavhengig av svangerskapet. men hvorfor gjøre brystene under sex både kvinner og menn så utrolig moro? Det er så få teorier. Teori 1: Brystene er lik en rumpe. Aper etter hvert utvikle så en uttalt Po å forhekse de mannlige kolleger. Fordelen med brystene er tydelig på, eh, åpenbare: De er mer "i ansiktet", Teori 2: En kvinne lagrer fett i brystene er godt matet og kan dermed sikre sunn avkom. Teori 3: Hvis en kvinne ammer, deretter løslatt bindingen hormonet oxytocin ved å suge babyen, så moren helt fokusert på babyen. Massasje og kjærtegne brystet av en partner som oxytocin utskilles, noe som gjør det mer sannsynlig at kvinnen ble enige om å ha sex. Hva menn tror måten før og under sex (og bryst)
Kan bli funnet her!

Hvorfor kvinner har noen gang en favn?

I motsetning til alle andre kvinnelige pattedyr som lever sine unge bare spener, kvinner vokse allerede i puberteten en favn. I tillegg til den seksuelle aspektet at han interesserer menn, er den kvinnelige bryst opprinnelig opprettet primært som fett butikker for å garantere evnen til å amme og for å gi de unge med melk etter graviditet og utvikle seg fra jente til kvinne. I tillegg må den menneskelige avkom mer energi enn dyret til å overleve og trene for eksempel den svært funksjonelle hjernen. I dagens industrialiserte verden funksjonen til fettlagring for en perfekt utvikling av kroppen av kvinne og barn er ikke lenger nødvendig.

Hvor kommer begrepet "bryst venn"?

I middelalderen kvinnene i øvre stativet forlater ammer sine sykepleiere som det anses "dowdy" var og også tok mye tid og energi. I tillegg til babyer fra sine overordnede, sykepleiere også oppfostret sine egne avkom. Barna ble ammet i begynnelsen av livet ved den samme kvinnen, men ikke søsken - og navnet var hjertevenner.

Hvorfor skal menn massere brystene sine kvinner oftere?

Ikke bare så spennende forspill under sex, bør menn engasjere sine partnere modig til sitt bryst, men også på grunn av helse: En 2012 studie presentert til University of California Berkeley viste at elting av brystene redusere kreftceller og deres opprinnelse kan forhindre. Denne komprimeringen er ikke anvendelig som en eneste terapi metode, men kan bidra til å hemme veksten av kreftceller, studien lederen Daniel Fletcher sa.

Hva er formelen for den perfekte byste?

Den britiske plastisk kirurg Dr. Patrick Malluccis evaluert bilder av modeller fra hvis brystene var i øyet av allmennheten også, og så etter likheter. Så kom han sin hensyn til følgende formel for perfekte bryster over 45 prosent av brystkreft bør være over brystvorten linjen, under 55 prosent. I tillegg nipler viser ideelt ved en vinkel på 20 grader. Størrelse og form av brystkreft er sekundære, ifølge beregningen.

I hvilke land kvinnene leve med de største brystene?

På den såkalte "Verdenskart over cup størrelser" avslører at store bryster finnes hovedsakelig hos kvinner som bor i kaldere strøk som Finland, Norge, Sverige og Russland. Den gjennomsnittlige cup størrelse av disse landene er mer enn en D-cup. De tyske kvinner har en C til D gjennomsnittlig tett bak og i god tid før kvinner fra Kina og Afrika, hell på en A-cup.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 45