Posts

Mrs Glutton – uvillig

Nymfomani er en sykdom og ikke en glede. Årsaker, effekter og tips for kvinner rammet

nymfoman

Nymfomani er © en sykdom og ikke spille
Getty Images

En kvinne som stadig ønske om sex har - som høres i ørene til mange menn for en som går i oppfyllelse drøm. Dette prostituerte og porno skuespillere derfor også lyst til å spille for å tiltrekke seg friere og vifter for å tjene penger. Trykk frivillig stempel nymfoman og selge enn noensinne-klar Miss jerv.

Hva er en lønnsom selvstendig markedsføringsstrategi for damene i sexindustrien, sørger for kvinner langt fra at handel er imidlertid et alvorlig problem. Nymphomaniacs lider av deres sex avhengighet. Du føler tvangsmessig trang for samleie, så vel som for eksempel en alkoholiker for øl, musserende vin eller sterke drikker lengter. Men selv om nymfomani er akkurat som narkotikaavhengighet en sykdom, det er i stor grad ikke anerkjent som sådan i samfunnet. Endelig gjøre sex moro og lære uten fysiske skader, mange tror og ta problemene med nymphomaniacs ikke alvorlige. Ingen tvinger dem ja til samleie.

Nymphomania er en indre tvang

Men: nymphomaniacs er fra en indre tvang (a "mani") Driven. Psykologer observert hos pasienter med hyperseksualitet ofte obligasjonslån (etter sex med flere partnere, er frykten for intimitet kompensert), mindreverdighetskompleks (ved gave oppmerksomhet og ønske om seksuell partner, de får følelsen av å være elskelig og begjær) og depresjon. Dermed sex narkomane jag av et eventyr til neste for å øke deres selvtillit og å glemme sin frykt for avvisning. De opplever en kort oppstemthet i øyeblikket av handlingen og deretter falle tilbake i et dypt hull som de prøver å trekke ut med en ny kontaktperson. 

Ond sirkel: nymphomania

En ond sirkel som også gjelder nymphomaniacs i parforhold: først det synes de fleste menn fortsatt stor at deres partner noen gang føles. Men i det lange løp vil det være for slitsomt dem, og de føler seg utnyttet som et sex-objekt. Et par terapi kan være en vei ut av denne situasjonen. Generelt bør sex narkomane vurdere atferdsterapi for å behandle sine personlighetsforstyrrelse, og at dere (kjærlighet) for å lede rednings regulert jernbane. I samtaler med en psykolog mange nymphomaniacs bare begynne å forstå deres ønske om samleie som en sykdom, og disse kan dermed få sine årsaker systematisk under kontroll. Opp til denne erkjennelsen mange lider nemlig tror de har bare en masse ønske om sex.

Akkurat der ligger den crux av saken, noe som gjør diagnosen sex avhengighet så vanskelig: Hvem kan bedømme hvor mye sex er for mye sex? På mange måter gjentatt samleie på dagen er ganske enkelt handler ut av ren lyst. Men hvem kan ikke leve uten spenningen av seksuelle eventyr, men forsømmer andre områder av livet, øker dosen kontinuerlig og ennå ikke fornøyd, men verre føles bør tenke på årsakene til dette behovet. Hvis det er nødvendig, er det tilrådelig å arrangere en konsultasjon med en psykolog eller en støttegruppe. Skam må være ingen der, fordi nymphomania er en sykdom som hormonelle ubalanser kan også ha fysiske årsaker og symptomer bør avklares av en lege. Avhengig av etterforskningen resultat, vil han foreskrive medisiner som antidepressiva for å regulere den emosjonelle tilstanden til pasienten eller hennes råd til andre medisiner og tiltak.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2