Posts

Dirty talk: Tips for nybegynnere

Dirty Talk, kan man tenke hva du vil. Men det pikant ord handling er udiskutabel, fordi språket går direkte til gleden senteret i hjernen. Det går ikke det samme totale råolje til det punktet, men et forsøk på å tiltrekke seg partner også med ord under sex, kan du begi deg rolig. Å føle seg sakte til pirrende sex variant tilnærming

bed par

Dirty Talk: "Ord er de mest effektive aphrodisiacs"
©
Getty Images

Test det selv: talende kvinner i nærvær av en mann om noe som har med eksternt med sex å gjøre, hører han dem på einmalzu enn gäbensie kjent utfallet av neste fotballkamp dag. Materialene encellede Schweiger er plutselig veldig interessert samtalepartner som gjør alt for å fange enda flere detaljer.

åpning ord

"Ord er de mest effektive aphrodisiacs", Hevder forfatteren Bonnie Gabriel. Hun er overbevist om at både kvinner og menn kan forbedre kvaliteten på deres kjærlighetsliv med en vellystig språk. "Med ord kan du stimulere gleden sentrene i hjernen til partneren din. Du kan hjelpe partneren din til å slappe av, og å gjøre mer mottakelig for berøring."

Selvfølgelig, føles ikke alle ord "faen" så av tungen som Sharon Stone i en erotisk thriller. Tvert imot, i de fleste soverom forblir der selv helt stille. Den sex terapeut Bonnie Gabriel vet hvorfor: Alle som uttrykker sine ønsker og begjær, for å levere fra partner. "Gi deg selv en emosjonell nakenhet og dermed partneren din mulighet til å skade deg."

På den annen side Dirty Talk tilbyr også muligheten til å gi grunnlag for ekte intimitet og dermed å skape en dypere relasjon med partnerne, som fortsetter å arbeide utenfor soverommet. Dette fungerer godt som de mest sjenerte mennesker. Dirty Talk, som forfatteren er overbevist kan læres.

erotisk Tilbakemelding

En forutsetning for Dirty Talking folk til å snakke i det hele tatt om sex. Hvem har vært taus, nærmer mer nøye. Den sex terapeut anbefaler metoden for erotiske tilbakemeldinger som kommer i flere varianter. I en av dem får lov til å bli klappet av partner og gir den til å gjenkjenne uten ord, hva du liker og seksuelt opphisset. Partneren bør dine følelser ut høyt kommentar ("Jeg tror at her føles virkelig godt å" eller "Her er du spesielt følsom" etc.). Av partneren din snakker høyt om din begeistring, så gjør ønsket om å forbedre.

En annen variant som krever litt mer følelse for språk, er det kjærtegn med ordene: "Du ligger der svært innbydende". "Det ser jeg liker". "Du lukter fantastisk" etc. Men pass på: Noen ord kan vise seg å være en skikkelig turn-off.

På neste side: Hvilket ord er erotisk?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 30 =