Posts

Ti fakta om vagina

Vagina, vulva, vagina, fitte eller Rebecca (såkalt Charlotte "Sex and the City" hennes vagina) - for de kvinnelige kjønnsorganer, er det mer eller mindre detaljerte beskrivelser - og likevel er de fortsatt et tabubelagt tema. I motsetning til den allestedsnærværende penis som alltid er til stede bare av hans anatomi, er det fortsatt mange mysterier rundt kjønnsorganene til kvinner som er i stor grad inne i kvinnens kropp, og dermed er ikke så lett å utforske. Vi tar skjeden nærmere titt

skjeden

Vagina, vulva, vagina og klitoris - Viktig informasjon om kvinnelig kjønnsorgan vi vil fortelle deg i denne artikkelen
©
Claudia Herold, Sarah Jansen

1. Hva er vagina strukturert?

den indre del av skjeden er strengt referert til som vagina. Det er en syv til elleve centimeter lang muskulær rør i hvilket bl.a. den Bartholinske kjertler kalles. Dette, men et sekret fra, som er ansvarlig for at fuktigheten i skjeden. Fremstillingen av sekresjon økes under samleie med økende glede.

De ytre delene av hylsteret blir referert til som vulva. Disse omfatter de indre og ytre lepper, klitoris, Mons pubis, vestibyle og urinrørsåpningen. Unge kvinner har også en jomfruhinne (jomfruhinne), som ødelegges ved første samleie.

2. Hva er vagina det?

Deres viktigste oppgave: Skjeden fungerer som fødselskanalen for en baby. Og gjennom hennes menstruasjonsvæske forlater den kvinnelige kroppen. Det tar også ha sex penis inn i seg selv og er veldig tilpasningsdyktig. Musklene kan strekke i et stort spenn og smal.

3. Lust: Hvor kommer skjeden gjemmer G-punktet?

Selv om forskningen er fortsatt krangler om hvorvidt det er G-punktet i det hele tatt, vil vi fortelle deg hvor han er teoretisk: Gleden sted er tre til fem centimeter bak skjeden på frontveggen av skjeden. Ha det gøy søker!

4. Hvor mange kvinner får vaginale orgasmer?

Ifølge en amerikansk studie, til bare 30 prosent av kvinnene som kommer gjennom penetrasjon av penis orgasme. Noen kan oppleve noe klimaks eller nyte din seksualitet, la seg vekke partneren din under sex i tillegg ved stimulering av klitoris.

5. Kan vagina og ejakulerer?

Ja, det kan hun! Ett hundre prosent utforsker kvinnelig ejakulasjon er ikke ennå, men. Men forskerne konkludere med at væsken som dannes i paraurethral kjertler som er plassert i en svamplignende struktur rundt urinrøret. ejakulere er sistnevnte også løses ut når opphisset - men ikke fortvil, det er ikke urin. Den substans som produseres under orgasme inneholder proteinmolekyler og meget lik den sekresjon, som også kommer ut fra hann prostatakjertelen.

6. Er alle vaginaer samme?

Nei. I likhet med de mannlige kjønnsorganene og den kvinnelige varierer i form, farge og størrelse. Noen damer er som er den indre labia lenger utover enn andre. Heldigvis finnes det ingen størrelses konkurranser som herrene av skaperverket.

7. Hvordan vagina endringer etter fødsel?

Som om vanskelighetene av svangerskapet og fødselen ikke var nok, er det dessverre noen kvinner vil da også være fysiske endringer. Skjeden er f.eks overstretched og danner ikke tilbake til den opprinnelige tilstand eller musklene i bekkenbunnen er meget svak. I kontrast, kan postnatal øvelser hjelpe.

8. Er det noen plastisk kirurgi for vagina?

Ja! I USA, "untenrum"-Verschönerung (på engelsk "vaginal plastisk / kosmetisk kirurgi") Også utføres oftere. Labia reduksjon (engelsk "labiaplasty"), Innsnevring av vagina (engelsk "vaginoplasty") Ved hjelp av foring skjede med autologe fettvev, G-punkt intensivering eller farging av labia er mulig.

9. Visste du at skjeden er en dag dedikert?

Tatt i betraktning at fra hennes barn finner veien inn i verden, er det mer enn berettiget at skjeden spesielle dagen er dedikert. den "Vagina Day" ble lansert den 14. februar 1998 til liv for å skape den fortsatt eksisterende mangel på kunnskap om det kvinnelige kjønnsorgan i verden. Datoen er beregnet søkt fra Valentinsdag. Som en grunn initiativtakerne heter: Hva går bedre om skjeden som dagen for kjærlighet?

10. Hvor sterk er vagina?

Angivelig klarte den russiske Tatiana Kozhevnikovm i 2009 Guinness Book of Records etter at hun holdt en glasskule med 16,5 kilo i hennes vagina.

Test på neste side din kunnskap skjeden i vår quiz!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 15