Posts

Kjærlighet i doggy

Ofte endrer sex posisjoner: de beste variantene av doggy style posisjon

par sex

Menn og kvinner som sex i stillingen "doggy style", Når var siste gang "doggy" praktiseres med kjæresten i senga? ©
Getty Images

Doggy Style - som hunder å gjøre det sammen, høres ikke veldig fristende å begynne med. Men under sex, er det ikke alltid bare om "å elske", Noen ganger kan det gå enda dyriske til poenget. Til gjengjeld doggy er fantastisk - ikke bare fordi det ender opp i statistikken over de mest populære seksuelle stillinger alltid på topp 3. Både menn og kvinner som "en Tergo"I en undersøkelse utført av menn magasin mer enn 25 prosent kalte det doggy style som sin seksuelle favorittposisjon. I en 2008 utgitt av et kvinnemagasin studie, valgte 60 prosent av damene sex bakfra til andreplass. Og i erotiske filmer, Lords of skapelsen gjerne ta kontakt bakfra med den kvinnelige kroppen.

Hvis du ikke er en fan av doggy style eller ønsker å lære nye varianter av favorittposisjon, vil du finne åtte varianter av doggy nedenfor, hvor selv skeptikere er garantert å finne en tilfredsstillende versjon:

Den klassiske doggy

Når grunnleggende Doggy Style, er kvinnen på alle fire med ryggen til mannen. Herren trenger gjennom kneler bakfra damen og holder på til hoftene.

fordeler: I doggy mannen har inspirerende utsikt over kvinnens kropp, og kan i tillegg stryker med hendene klitoris og bryster. Damene som Doggy Style, fordi partneren kan trenge dypt med sin penis inn i det og stimulerer G-punktet. I tillegg kan de la gå helt og la kontroll av fart og intensitet av mannen.

ulemper: Øyekontakt er neppe mulig og ved dyp penetrering av penis, kan posisjonen gjøre, spesielt i begynnelsen vondt. Derfor forsiktig trenge og øke tempoet sakte.

Åtte ganger forskjellige: varianter av doggy style posisjon

Doggy Style Alternativ 1: En etasje under

I stedet for å støtte med hendene, senker kvinnen en etasje ned og ned på albuen hennes kropp. Dermed blir helningsvinkel, som tillater dypere penetrasjon endret. I tillegg er Po Lady flytte enda mer i perspektiv av mannen.

Doggy Style Alternativ 2: En etasje opp

Hvis kvinnen derimot støtter seg armene på noen puter, kan de gjøre det ikke bare praktisk, men det endrer også vinkelen på penetrasjon i motsatt retning. Dette kommer også tilbake til hunn til den mannlige munn nærmere og milde kyss til sexy bite alt er mulig.

Doggy Style Alternativ 3: Enda mer fornuftig

legger kvinnen på hennes egen lårene fra stedet for knelende og støtte, blir skjeden trangere og dermed stimulering for penis intens.

Doggy Style Variant 4: Heb bena

I stedet for å knele med begge føttene, er mannen på ett ben. Dermed kan han bevege seg i underkroppen bedre og kvinnen har også enkel tilgang til sine kjønnsorganer.

Doggy Style Variant 5: sirkle hofter

Hvis mannen sitter bak kvinnen i stedet for knelende, får damen mer innflytelse på hendelsene. Du kan sirkulere hoftene og variere sjokk bevegelse.

Doggy Style versjon 6: musikalske stoler

Hvis du lengter pels spontant ut av sengen, som også kan ha det gøy på en stol i doggy style. Her er damen stikker til ryggen og knærne på setet. Herren står bak henne og holder hans gode partner (!). I denne varianten, kan størrelsesforskjeller mellom menn og kvinner kompenseres og kvinnen har også en forholdsvis stor bekkenbevegelsesfrihet.

Doggy Style variant 7: lene lav

i en annen "en Tergo"Variant er begge parter. Mannen griper tett hoftene til kvinnen som lener seg over ham dypt ned. For bedre balanse damen er støttet på gulvet, bord eller lignende.

Advarsel: Ved dypt bøyde holdning til kvinnen skyter blod til hodet, noe som kan ha en positiv effekt på hennes orgasme for en kort periode selv. For lenge, bør (og kan) ikke holdes denne posisjonen.

Doggystyle variant 8: Mot veggen

Hvem ønsker ikke å bøye seg ned ganske så dypt, kan doggy øver også støttet mot en vegg. For dette, må kvinnen spre bena bredt og lene seg fremover (det letter penetrering når damen ikke bare med hendene, men med hans underarmene på veggen støtter). I denne holdning, har mannen enkel tilgang til bryster og klitoris og nyte den vakre portrettet på veggen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 51