Posts

Lust i linjen

Hvem gjør et langdistanseforhold og partner ser bare sporadisk, virkelig trenger å komme opp med noe slik at sexlivet ikke faller av veikant. Enten du bor permanent i en lang avstand forhold eller atskilt av andre grunner bare separate områder: Telefon kan være løsningen for å holde brannen i forholdet av avstanden til brannen, selv om du ikke ser dem live. Enten ved snapchat eller Whatsapp i talemeldinger på telefonen eller tradisjonell telefonlinje, fantasier er ingen grenser. Hvordan telefonen sex er ikke en flopp, men en virkelig god forandring, lese her

hot Draht_530111

Hvordan kvinner kan gjøre sine partnere kraftig med telefonen
©
iStockphoto

Top tips for Phone

Hver begynnelsen er vanskelig. Så selv om du kommer for første gang til telefonen for å riktig fyre opp sin partner i den andre enden av linjen. I tillegg til den usikkerheten som for det kjæreste vil svare på deres ønske for Telefon fantasier, oppstår spørsmål som "Hva kan jeg si til ham?" "Hva skal jeg spørre ham?" og "Hva kan jeg gjøre for å gjøre telefonen sex er en suksess?" på. En ting vi ikke kan gi deg på den måten du dessverre: et universalmiddel. For hvert menneske tikker i sex annerledes. men vi kan oppfordre dem til å ta de skritt som sex over telefonlinjen er en suksess.

Telefon Sex trenger ikke alltid skitne

Hva tenker du på når du tenker på telefon sex? Samt å skitne snakke og vilkår som deg selv i "normal" Sexalltag ville ikke snakke igjen? Ikke rart, for TV og media gir oss at det å ha sex over telefonlinjen vanligvis bare en dårlig kopi av "Du gjør meg kåt" og "Mach er sterkt meg" går. Hvis du liker en verden av kinky Sexbegriffe, fetish og hard erotikk er noe rart, kan vi forsikre deg: Du trenger ikke mutere å fordreie husmor som overskrider sine grenser, for å inspirere sine kjære under telefon sex. Stilig, verbal erotikk noen ganger også har en større effekt.

God telefon sex krever tillit

Før du plukke opp telefonen og din partner med en "Jobb Phone"overraskelse -Anruf, bør du først svært business snakke med ham om ditt ønske og ditt tilbud. "Hva synes du om telefonen sex?" Fordelen er at du kan bestemme sammen når du ønsker å ta dette skrittet, og kan allerede skissere på forhånd hva du forventer av dem, og hvordan du forestille telefonen sex. Så du vil føle deg tryggere på den første felles ganger en lytter og en avslappet start.

Ta deg tid til å komme i stemning

For å komme i stemning på telefonen, sette av sakte med den erotiske samtalen. Du kan beskrive, for eksempel hvor du er, hva du har på deg eller hva du tror. Selvfølgelig kan du jukse det og gjøre Flanellschlafanzug sexy negligee som ga deg din kjæreste på årsdagen.

Underholdning: Riktig valg av ord, riktig tempo

Orienter deg med ditt valg av ord er best på ordlyden i din partner. Eller enda bedre: Fortell ham hva uttrykk vil gjerne høre fra ham, og hvilke emner du kan begynne absolutt ingenting. For å sikre at du er verbalt på samme erotiske nivå. Ikke viker unna erotisk spørsmålet! Leve dine fantasier i telefonen stille akkurat som du ville gjort i sengen. Spør hva han har vært opp til ham, og hvordan det føles. Pass på når dine beskrivelser på stemmen din. Du bør være rolig, dyp og skånsom. Du kan også gjøre det ganske varmt ved å sette pusten bevisst eller puste også behagelige sukk i mottakeren. For eksempel, mens det beskriver deg hvor det berører deg. Mens du stimulerer verbalt med hverandre, bør du sørge for at du fremgang i samme tempo.

Høydepunktet punktet~~POS=HEADCOMP

Siden telefonen mangler fysisk nærhet, og du kan ikke se bor partneren din, er det noen ganger ikke lett å gjette hvor langt han egentlig er. Hvis du ikke vet, spør din kjære hvor langt han er. Hvis du ikke lenger ønsker å vente med orgasme, slo ham i ro før: "La oss komme!" Så du kan bruke "spill" bringe sammen til slutt.

Når telefonen er kortslutning etter orgasme

Og etter det? Seksuelt, på telefonen, gjelder følgende: "Hvis den er på sitt beste, kan du stoppe." Avslutt samtalen etter sex heller med noen kjærlige ord, heller enn å fortsatt holde snakker timer og kjører risikoen for drivende inn trivielle samtaler. Si farvel til, for eksempel med en "Jeg ser frem til neste gang!" Å ligge både med et stort smil, og kan mimre den vakre kontakt igjen.

Andre artikler om emner av sex og lidenskap kan bli funnet
her.

Andre emner:

Er det riktig å skille på telefonen? Elleve prosent av tyskerne gjør det

Kjære tekster stedet for å ringe?

Telefonen er i Tyskland populær eller hva vi er tyskere?
Slik at kvinner kan bli kjent med mennesker på telefon


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =