Posts

Hvorfor menn jukse på

I hevn, ensomhet eller kjedsomhet: Hvorfor menn rart? GLAMOUR har kontaktet to psykologer og forfattere og oppsummert resultatene av side Anchor studier de siste årene. Den enkle konklusjon: Menn er ofre for sine lyster. Er det hjemme for lite sex, bringe ham ofte bare andre steder

fremdgehen par

I rapporten siden Anchor lære alle fakta om emnet Juks ©
Getty Images

Selvfølgelig, det kommer til sex. Sex med noen andre enn sin partner. Langt borte fra egne fire vegger og kanskje i nye og spennende stillinger. Vi fant interessante, nysgjerrige og klisjéaktige grunner for juks. Forslitte uttalelser som "Alkohol var å klandre" Vi sparer deg helt og i stedet presentere spennende vitenskapelige funn, samt noen klassiske og kanskje fordi så ofte nevnt grunner som gjør menn og kvinner stiger i fremmede senger:

Derfor menn går alien:

1. Seksuell misnøye

For de fleste utro menn grunnen for juks er ganske enkelt: Hjemme har de ikke får nok sex! Selv om kjærlighetslivet hjemme kan være helt tilfredsstillende kvalitet, men kvantitet er juks menn føler tydeligvis ikke ennå på full kapasitet, og derfor se etter en (eller flere) andre sex-partnere. Dermed seksuell misnøye er den viktigste grunnen for et sidesprang. Dette ble bekreftet av flere studier og undersøkelser. Lederen for Fremdgehstudie i Göttingen University, Dr. Ragnar Beer sier: "Fire av fem respondenter har valgt å utroskap fordi de er seksuelt misfornøyd i sitt partnerskap."

2. ensomhet

En amerikansk studie av 500 parene viste: jo oftere bruker partnerne atskilt tid, jo høyere seksuell lyst av mannen. Den produserer mer sperm og risikoen for et sidesprang øker med hver andre.

3. kjedsomhet

Hvor mye dyr fast i en mann? Hos rotter og okser og kyr observert forskere den såkalte "Coolidge-effekten", Etter en viss tid hannene mister lysten til å pare seg med hunnene rundt ham. men kommer en ny rotte dame inn i kabinettet, rottene Herren er igjen full av energi.

4. Seksuell frykt for å mislykkes

En mann har erektil dysfunksjon eller har sex for tidlig, det er ganske rart. Viser en 2011 "Archives of Sexual Behavior" publisert studie.

5. Test markedsverdien

Lords of skapelsen (i en europeisk studie, var det 23 prosent) ønsker, og å vite om de fortsatt kunne ha sex med en annen kvinne hvis de ville. "Mannen føles fra sin egen partner ikke lenger ettertraktet og studerte selvbekreftelse i en annen", Psykologen og bestselgende forfatter forklarer Dr. Stephan Lermer.

6. hevn

Ni prosent vil også være utro for en flørt hans partner, ifølge en fersk undersøkelse.

7. Opportunity gjør tyven

Menn gi fristelser åpenbare for deg. Gjør en attraktiv kvinne til en manns tilnærmelser, og han trenger ikke å bekymre deg for å bli fanget i saken, øker sin Fremdgehrisiko raskt. Dette bekreftet eksempel på troskap test av en dame fra Düsseldorf som ledet sine menn inn i fristelse etter samråd med partene. Fremdgehquote: 98 prosent! Og for mennene ikke må nødvendigvis være på utkikk etter en seksuell eventyr.

8. Genene har skylden

Ifølge en studie av Charles University i Praha med 86 parene pleier menn, fremmede hvis fedre var en gang enda mer å utroskap. Spesielt hvis de har lagt merke til at deres fedre utroskap ble tilgitt. Kvinner med mødre var horkvinner, forresten, har ikke høyere Fremdgehrate enn de med lojale moms.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =