Posts

10 tips for langdistanseforhold

Kjærlighet på avstand? Med bare ti enkle tips vil vi fortelle deg hvordan du kan være veldig glad på tross av avstand i en lang avstand forhold

noen avstand forhold-Gettyimages-496128176

Par i en lang avstand forhold vet dette: farvel, separasjon, gjenforening ... med våre 10 tips for å mestre forholdet, uansett hvor mange kilometer er mellom dere.
©
Getty Images

Hver søndag for å si farvel! Minst for om lag ti prosent av tyskerne: De lever i et langdistanseforhold. Enten Frankfurt - Hamburg, Berlin - Milano og München - New York, lengsel langdistanse forhold par som bor på avstand og kjærlighet vokser med hver kilometer som skiller dem fra hverandre og hver time at de ikke kan bruke sammen.

Men en lang avstand forhold skal ikke bare bestå av Missing av partner og vente på helgen, men tilbyr også noen gode nettsteder. I spissen boksene hjelpe deg å forstå hva de er og hvordan de skal mestre kjærligheten på avstand:

Avstand Sivil Tips 1: Vedta situasjon

Alt fille hjelper ikke: Du bor i separate steder, og må akseptere betingelsene. I stedet for å klage eller spørre engang din partner eller din partner til å gi opp sin jobb og sitt liv i hans hjem, bør du prøve å gjøre det beste ut av situasjonen. Endelig er det gode grunner for slikt. Som karriere som vil gjøre en lang avstand forhold er nødvendig.

Avstand Sivil Tips 2: ha tillit

Uten gjensidig tillit, kan en langdistanse forhold ikke fungerer. Sjalusi, kontroll samtaler og stadige Whatsapp meldinger med spørsmål som "Hvor er du? Hva er det du gjør? Hvorfor ringte du ikke meg?" ha en ødeleggende effekt på allerede vanskelig oppgave å gjøre en lang avstand forhold. Hold deg rolig gir du din frykt til side litt og stole på partneren din følelser.
Les her hva du kan gjøre om sjalusi - ikke bare i langdistanse relasjoner.

skape nærhet: langdistanse forhold Tips 3

Gjennomsnittlig er 650 km er det en lang avstand forhold par.
Spesielt menn lider av en lang avstand forhold. Til et samarbeid - enten på avstand eller ikke - inkluderer nærhet og intimitet. Å bygge denne fortrolighet også mange kilometer unna, og får, bør du ha daglig kontakt med hverandre og delta i livet til den andre. Ringe z. B. daglig på nyheter å rapportere til eller diskutere problemer. De er derfor ikke vente til til neste gjenforening. Så du er tross helg forholdet alltid en integrert del i andres liv.

Avstand Sivil Tips 4: Ikke ha for høye forventninger

Par i avstandsforhold tendens til å forvente for mye fra den lille tiden de har sammen. Alt skal være perfekt! Stopp, sier du farvel til overdrevne forestillinger og overdreven planlegging. Bare fordi du ser sjeldnere, betyr det ikke at du aldri argumentere eller at helgen fra begynnelsen må planlegges ned til enden med store selskaper. Prøv å problemene bare harmoni fordi ikke utelukke og tillatt tid med partneren og takle uten 24-timers non-stop rute.

se fordeler: langdistanse forhold Tips 5

se dine favoritt TV-serien, overtid istedenfor Champions League-finalen uten at noen klager, trenger du ikke har tid til å gå til yoga eller lage verdens beste kjæreste på en drink etter jobb cocktail - Par som ser seg selv enda mer sjelden i helgene eller har mulighet til å være avslappet for å ta vare på karriere, venner og hobbyer i mellomtiden. Så bruk tiden en avstand forhold til noe godt å gjøre seg selv, i stedet for å kaste bort dem med smertefull lengsel.
Fire tips for tid alene kan bli funnet her.

holde lidenskapen i live: langdistanse forhold Tips 6

Siden man sjelden ser, forhindrer du automatisk hverdagen i forholdet - sprer seg - og derfor også i sengen. Likevel er det viktig at ønsket om å leve ut i den tiden der du fysisk ikke kan være nær. For eksempel med lidenskapelig e-post der du beskriver påvente hverandre,
Dirty Talk på telefonen, hvor du tar i ord klimaks eller sexy bilder du sender hverandre som en liten smak.

Avstand Sivil Tips 7: Avklare pengesaker

Kjærligheten til penger kan være ikke bare i langdistanse romantikk for et par problem. Men varige samtaler og konstant pendling med bil, tog eller fly er ganske dyrt. Si spørsmålet åpent og prøve å fikse det rettferdighet. For eksempel, du dele kostnadene, selv om en av partnerne tar oftere på turen opp, eller at høye inntekter alltid ringer. Ekstra tips: gi noen telefonselskaper "Få fastpris" på med hvem du kan chatte med hverandre på ubestemt tid.

Avstand Sivil Tips 8: arrangere Datoer

Prøv å lage en ny dato for reunion allerede på hver farvel. Så du har noe du kan se frem i stedet for å gå fra hverandre i mørket. Mellomtiden bro med datoer. Men i motsetning til par som bor i nærheten av hverandre, må du stole på telefon og ansikt-time møter. Men hvem sa at du kan sitte ved datamaskinen i hans baggy bukser? Sette ansikt på søndag og få selv med en Internett Rendezvous for partneren din å takle! Til slutt, det bør ikke bli glemt så, hvor sexy du er.

Avstand Sivil Tips 9: stakk Felles mål

At du tilbringe sommerferien eller nyttårsaften er sammen trolig klar. Endelig ferie og er den eneste måten å tilbringe en lang avstand forhold par mer enn bare helgen sammen. I tillegg til disse forventning hendelser, bør du smi mer langsiktige planer: bryllup, husbygging, barn - alle disse er problemer som du ikke bør ignorere bare fordi du elsker hverandre på avstand.
Er du klar for en leilighet sammen? Du kan finne ut her. Tross alt, å forestille seg fremtiden sammen, sveiset sammen umåtelig. Og denne følelsen trenger par i langdistanseforhold spesielt.

Avstand Sivil Tips 10: Still tidsramme

Så bra, avslappet og glad du liker og mestrer på lang avstand forhold, på et tidspunkt avstanden bør da ha en slutt. Snakk med partneren din om
da ville være en god tid for en parade og slutter helgen forholdet. For eksempel, etter endt utdanning eller hvis du ønsker å bli gravid og måtte trekke seg fra jobben likevel, og er en far for barnet ditt ved din side ønsker - alltid, og ikke bare i helgene. Kanskje du kan faktisk til slutt både boligen din bak og fange sammen et helt nytt for. Så ingen har følelsen av at de har gitt opp mer enn den andre fra deg.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 71 =