Posts

Den tantriske ABC, del en

Kan du likevel huske "Sex and the City"husker episoden, der fire kvinner til å delta i en Tantra verksted? Tantra Læreren demonstrerer en Lingam massasje som det hjelper sine partnere etter en drøy time med dedikert manuell arbeidskraft til en eksplosiv orgasme, hvis effusjon dessverre ende opp i Miranda hår. Hvem er så klissete "Tantra nær"-Erfaring ønsker til overs, kan håndtere den tantriske teorien også bare én gang. I den lille tantriske ABC lære de viktigste tantrisk form

Kose stedet Sex_520802

Tantra er ikke alt om seksuelle høyder, men ekskludert eller ubevisst, disse er på ingen måte. Bli kjent med de viktigste tantrisk form
©
Getty Images

utvidelse: En tantrisk prøve å kjenne igjen alt i hans liv og jeg aksepterer stedet avvist. Målet er å utvide sin bevissthet ("Tan" av "tanoti" = Extended), å nå universell kjærlighet.

frigjøring: den "tra" i ordet Tantra er avledet sichvon "Trayati"= Fri fra. I motsetning til enkelte andre trossamfunn Tantra ikke begrenser seksualitet, men oppfordrer til frigjøring og bevissthet.

chakra: Som et chakra energi sentrum kalles kroppen. Det er sju store chakraene som ligger langs ryggraden og regulere flyten av energi i kroppen.

Erotisk: Kropp, seksualitet og erotikk spille en sentral rolle i Tantra. Kroppen er ansett som et tempel av det guddommelige og sex - at møtet mellom to legemer - som noe hellig sett, som er klar nytes og feires.

stoff: Tantra er u. a. oversatt med ordet vev og utpekt som finnes i kroppen vår og rundt oss og fra følelser (lagret, gamle følelser), minner (lagret, gamle tanker), følelser (spontan uttrykk for energi) feltet, og "stille sinn eller stille Hans" (Spontan uttrykk for hva syntes skjult i oss) komponert. Dette vevet skal fornyes ved tantrisk praksis og endret.

hinduisme: Tantra har sine røtter i hinduistiske og buddhistiske tradisjoner.

India: Tantra opprinnelse i India. I 7-8. Tallet utviklet det den esoteriske lære.

Kundalini: Så tantrisk betegne den vitale energien som hver person bærer i seg.

Lingam: Som Lingam penis kalles.

Lingam massasje: Massasje av den mannlige delen beskriver Tantra lærer i "Sex and the City"episode med "Det er som å prøve å presse en appelsin." Massasje som mål å generere seksuell energi og stimulerer kropp og sinn.

Maithuna: Maithuna er i Tantra navnet for rituell sex. Dette gjøres ved en spesiell rengjøring og meditasjon og nytes som en del av den såkalte fem M: Madya = vin, mamsa = kjøtt, Matsya = fisk, mudra = ristet korn og Maithuna = sex.

På neste side finner du den andre delen av vår tantrisk ABC.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 52